De paranormaal beurs: een nieuwe ervaring!

De paranormaal beurs: een nieuwe ervaring! In bijna elke stad van enige omvang wordt er weleens een paranormaal beurs georganiseerd. Maar wat is dit eigenlijk voor een beurs? En wat kan je er allemaal doen? Welke ervaringen hebben mensen met zo een beurs en hoe weet ik of zo een beurs iets voor mij is?

De paranormaal beurs

Vaak wordt de paranormaal beurs gehouden in een grote evenementen hal. Er zijn een hoop verschillende stands die allemaal iets anders aanbieden. Sommige thema’s komen op bijna elke paranormale beurs langs. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan handlezingen en het laten maken van een aura foto. Maar ook het in contact komen met je gids of er juist achter komen wie jouw gids en is. Communiceren met overledenen en met het hiernamaals behoort ook vaak tot de mogelijkheden.

De mensen die er werken zijn net zo divers als de beurs zelf! Je kunt dan denken aan paragnosten, mediums, astrologen, haelers, gebedsgenezers en therapeuten. Sommige standhouders laten zich niet zo graag in één van deze hokjes drukken en bieden iets aan dat geheel uniek is. Daarnaast zijn er ook nog stands die boeken verkopen, stenen of andere leuke spullen die iets te maken hebben met spiritualiteit of het paranormale. De mensen die op de beurs staan geven allemaal anders kleur aan het ‘paranormale’ en iedereen heeft zijn eigen talenten en specialisatie. Dat maakt het aanbod van de paranormaal erg verrassend en afwisselend. Voor iedereen is er wel iets te vinden!

Ervaringen paranormaal beurs

Omdat de het aanbod erg divers is zijn ook de ervaringen sterk uiteenlopend. Sommige mensen laten zich ‘genezen’ en voelen zich meteen of de dagen erna een stuk beter. Andere mensen krijgen antwoorden die voor hun erg belangrijk zijn en voelen zich gesterkt. De paranormaal beurs ademt wel een geheel andere sfeer uit dan de meeste andere beurzen en is wellicht daarom al de moeite waard om eens te bezoeken. Soms zijn er mindere ervaringen. Mensen krijgen dingen te horen die ze eigenlijk niet wilden horen/weten of zijn ontevreden over één van de diensten die de standhouders aanbieden. Laat je hierdoor niet weerhouden om een ander standhouder te bezoeken. Verschillen in kwaliteit zijn er. Aan te raden is dan ook om open te staan voor wat je consult.

Kosten

Bij iedere beurs gelden weer andere prijzen afhankelijk van het aanbod en locatie. Meestal wordt er entree gevraagd. Dat is vaak iets meer of minder dan vijf euro. Voor een consult, healing of andere ‘dienst’ verschillen de prijzen. Sommige consulten kosten 10 euro en sommige 15 euro. Dit bepaalt de standhouder voor het grootste deel zelfs. Soms wordt er vanuit de beursorganisatie een maximumtarief opgelegd voor wat de standhouders mogen vragen voor hun diensten. Toch zijn er vaak ook gratis dingen te doen zoals het bezoeken van een lezing. De meeste paranormaal beurzen worden georganiseerd door Paraview die erop toeziet dat er nette prijzen gevraagd worden voor diensten.

Is de paranormaal beurs iets voor mij?

De ene paranormaal beurs is de andere niet. Maar als je open staat voor de gedachte dat er meer is tussen hemel en aarde kan een bezoek aan de paranormaal beurs een leuke ervaring zijn. Het bezoeken van de beurs verplicht je tot niets en je kan er gewoon eens rondlopen. Dat is al een ervaring op zichzelf. Zoek je antwoorden of kamp je met klachten waarvan je niet weet hoe je hiervan af moet komen? Dan kan de paranormaal beurs een uitkomst zijn!
© 2010 - 2024 Floriaan, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Paranormaal begaafd of oplichterij?Paranormaal begaafd of oplichterij?Iemand die paranormaal begaafd is, zou bovennatuurlijke verschijnselen waarnemen die niet wetenschappelijk verklaard kun…
De paranormale wereld: aura, helderzien, engelen en gidsenDe paranormale wereld: aura, helderzien, engelen en gidsenIedereen weet zijn sterrenbeeld, maar hoeveel mensen weten de kleur van hun aura? Elk weekend is er ergens in Nederland…
Heldervoelendheid en Paranormaal vanuit Sjamanisme bezienHeldervoelendheid en Paranormaal vanuit Sjamanisme bezienSteeds meer mensen hebben spontaan de ervaring dat ze plotseling dingen weten die ze rationeel gezien niet kunnen verkla…
Paranormale geneeswijzenParanormale geneeswijzen zijn geneeswijzen die gebruik maken van technieken die wetenschappelijk niet of nog niet kunnen…

MBT-schoenen: afvallen en sterker wordenAfvallen of sterker worden dankzij je schoenen? Schoenenfabrikant MBT heeft een aantal schoenen op de markt gebracht waa…
De filosofie van KneippVolgens de filosofie van het merk Kneipp is alles wat nodig is om gezond te leven, te vinden in de natuur. Gezonde voedi…
Reactie

Jana Fierens, 22-01-2016
Hallo,
Ik zou heel graag willen weten of je in Satan als gelijk ook in God geloven?
Kun je dat?
Want ik zou graag willen weten, of dat kan of niet kan, want ikzelf geloof in geesten en demonen en ook in God.
En nu mijn vraag, kun je in allebei geloven?

Groetjes,
Jana xx Reactie infoteur, 22-02-2016
Waar je in gelooft is heel persoonlijk. Niet voor niets zijn er duizenden verschillende geloofsovertuigingen. Voor welke je kiest en hoe je satan positioneert ten opzichte van god is een persoonlijke kwestie.

Floriaan (12 artikelen)
Laatste update: 14-11-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Alternatief
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.