Overeenkomsten tussen Ram en Leeuw

Overeenkomsten tussen Ram en Leeuw Op het eerste gezicht spettert en spat het in een relatie tussen Ram en Leeuw, maar er zijn een aantal werkpunten om te voorkomen dat deze harmonieuze relatie niet ontspoort.

Veel gemeenschappelijk

Op vele gebieden hebben Ram en Leeuw een pak dingen met elkaar gemeen. Beiden zijn avonturiers, dominerende persoonlijkheden, energiek, onafhankelijk en vrijgevochten. Ze zijn ook beiden vrolijk van aard maar ook humeurig. Als ze met elkaar optrekken zijn ze het meest explosieve paar op aarde. Alles is koek en ei als ze elkaars individueel ingestelde persoonlijkheid en alles wat daarrond hangt respecteren. Nochtans kan het verlangen naar geborgenheid en een sterk zelfbeeld dit stel serieus in moeilijkheden brengen. Een typische Leeuw maakt zich ten allen tijde zorgen om het beeld dat men van hem of haar heeft. Aan de andere kant trekt Ram zich niet te veel aan wat de samenleving of de mensen rondom hem of haar van hem of haar denken. Als een koppel kunnen Ram en Leeuw bijzonder productief zijn.

Zowel Ram als Leeuw houden ervan om macht te delen en te voelen. Ze kunnen eigenlijk goed luisteren naar mensen en hun opvattingen. Rammen trekken aan en zijn mooipraters terwijl Leeuwen charismatisch en levendig zijn. Elkeen wil tot in het extreme van het leven genieten. Leeuwen zijn echte leeuwen en ze willen het beste van het leven tot zich nemen terwijl Rammen hun partner op alle mogelijke manieren ondersteunen. Het enige dat hen kan zorgen baren is het mogelijke gebrek aan financiën voor hetgeen ze willen bekomen of aankopen.

De perfecte match

Op liefdesvlak komen Ram en Leeuw het beste overeen! Ze trekken makkelijk jaloerse blikken van mensen rondom hen aan. Ze willen altijd in het openbaar in de spotlights staan. Ze proberen altijd nieuwe ideeën te ontwikkelen en nieuwe gezichtspunten te ontdekken. Ze zullen ook vele complimenten en instemmende blikken van mensen om hen heen krijgen. Toch kunnen ze soms té uitbundig uit de hoek komen hetgeen een feestje wel eens zou kunnen verstoren. Hun relatie is vol opwindende en meeslepende momenten.

Relationeel sterk

Mannen en vrouwen die tot deze zonnetekens behoren kunnen de perfecte partner vinden. Hun zelfvertrouwen en extraverte aard zal hen helpen om vele vrienden en kennissen te winnen. Ze kunnen makkelijk relaties aangaan die sterk en moeilijk te verbreken zijn. Met hun intelligentie en hun openhartige en gulle natuur lacht het leven hen toe. Ze kunnen een leven vol trouw, liefde en verbondenheid hebben. Kijk maar hoe ze zich uit moeilijke situaties weten te redden met een onverwoestbaar hart en een vindingrijke geest die originele oplossingen tevoorschijn tovert.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Dominantie en koppigheid: zowel Ram als Leeuw zijn bij momenten koppig en dominant tegenover elkaar. Deze negatieve instellingen kunnen tot gebekvecht en ruzies leiden. De partners moeten proberen deze negatieve instellingen onder controle te krijgen om de rust in de relatie niet te verstoren.
  • Impulsiviteit: dit kan een ander probleem zijn in de relatie. Overhaaste beslissingen en verkeerd ondernomen stappen kunnen een serieuze kink in de kabel van deze relatie veroorzaken. Denk goed na voor je tot actie overgaat, ook al druist dit in tegen je natuur.

Bekende Ram-Leeuwparen zijn Jennifer Garner (Ram) en Ben Affleck (Leeuw), Sarah Brightman (Leeuw) en Andrew Lloyd Webber (Ram) en Jesse James (Ram) en Sandra Bulloch (Leeuw).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Leeuw?Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Leeuw?Leeuw-huisdieren zijn fysiek hele mooie dieren en op karakterieel vlak zijn ze lief en vriendelijk, maar omdat ze heel v…
Sterrenbeeld Leeuw (Leo)De Leeuw is een enorm krachtig teken in de dierenriem, vol van trots en zelfvertrouwen. Het sterrenbeeld Leeuw wordt in…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Overeenkomsten tussen Leeuw en SchorpioenOvereenkomsten tussen Leeuw en SchorpioenMakkelijk is een relatie tussen Leeuw en Schorpioen zeker niet en ze zullen elkaar vaak op de zenuwen werken, maar als z…

Overeenkomsten tussen Ram en MaagdOvereenkomsten tussen Ram en MaagdRam en Maagd zijn in principe tegengestelde karakters. Een relatie tussen beiden is moeilijk, maar niet onmogelijk. Als…
Overeenkomsten tussen Ram en KreeftOvereenkomsten tussen Ram en KreeftRam en Kreeft kunnen een bevredigende relatie met elkaar ontwikkelen als er bepaalde contradicties tussen hen opgelost w…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 30-07-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.