Overeenkomsten tussen Leeuw en Schorpioen

Overeenkomsten tussen Leeuw en Schorpioen Makkelijk is een relatie tussen Leeuw en Schorpioen zeker niet en ze zullen elkaar vaak op de zenuwen werken, maar als ze beiden inspanningen doen om elkaar te leren begrijpen zit er een mooie verhouding in.

Obstakels

De koppigheid van beide tekens is een groot obstakel als deze twee in elkaars gezelschap verkeren. Het is bijzonder moeilijk voor dit paar om zich ontspannen en op hun gemak te voelen, omdat ze zich allebei de hele tijd willen bewijzen tegenover elkaar. Dit komt door hun gemeenschappelijk aangeboren behoefte om te domineren. De vonken kunnen stilaan verdwijnen door het verlangen van de Leeuw om getemd te worden en de sterke aantrekkingskracht die de wilskrachtige en zelfingenomen Leeuw op Schorpioen uitoefent. Toch zal deze vlam niet lang blijven branden. Een te hoge bezitsdrang en jaloezie kunnen snel roet in het eten gooien. Het gevoel bedrogen te worden zal beiden pijn doen.

Gelijkenissen

Als je enkel kijkt naar het zilveren randje aan de buitenkant vormen deze twee een energiek koppel ten gevolge van hun ingeving-van-het-momentgedrag en hun uitgelaten levensstijl. Schorpioen kan er inkomen dat Leeuw begrip voor zijn gedrag zoekt en geeft een eerlijk antwoord op de vele vragen die deze zich stelt. De speelsheid van de Leeuw verleidt de Schorpioen en heeft een positieve invloed op het gecompliceerde gedrag van Schorpioen. De seksuele honger van beide partners is onverzadigbaar omdat ze een aangeboren passie voor experimenteren delen.

Intense liefde

Een Leeuw zal nooit iets rechtstreeks in je gezicht zeggen. Hij doet zich ook mooier voor dan hij is. Schorpioen neemt het initiatief voor een afspraakje of een huwelijk. De hofmakerij is de verbazingwekkendste periode voor dit intensief levende koppel, want beiden proberen ze ze hun beste voetje voor te zetten. Een Schorpioen die gebeten is door het liefdesvirus doet er alles aan om zijn Leeuwpartner te plezieren. Een verliefde Leeuw is toegewijd en trouw aan zijn partner. Een scheve schaats lopen is niet aan hen besteed, want ze gaan er prat op zichzelf in de hand te kunnen houden.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Als het koppel op een subtiele manier een laag zelfprofiel aanhoudt en respect betoont voor hun wederhelft, zal dit tot een harmonieuze en vredevolle relatie uitgroeien. Een Schorpioen zal altijd veel aandacht aan zijn partner besteden als hij overtuigd is van diens waarde en belang in zijn leven. Dan ligt het aan de Leeuw om dat respect en die liefde te erkennen. Beiden zijn er zeker van dat een mooi sprookje tussen hen kan waar worden aangezien ze op gevoelsvlak veel gemeen hebben. De sleutel tot succes ligt bij de wil van beiden om de overhand in de relatie niet te willen halen en proberen de verlangens van hun partner in te willigen.
  • Ze kunnen elkaar best motiveren om hun ambities zowel op professioneel als liefdesvlak te verhogen. Als er problemen opdagen die steunen op een machtsstrijd of een zekere achterdocht moeten ze elkaar proberen te begrijpen. Kunnen ze deze inspanning opbrengen kan niet sof niemand deze tortelduifjes stoppen! Verliefde Leeuwen zijn immers volkomen trouw en volbloedige romantici. Een goede tip voor Schorpioen is dan ook zijn charmes te gebruiken om Leeuw voor hem te doen vallen.

Bekende Leeuw-Schorpioenkoppels zijn Matthew Perry (Leeuw) en Meg Ryan (Schorpioen), Arnold Schwarzenegger (Leeuw) en Maria Shriver (Schorpioen), Francine Canova (Leeuw) en Alain Delon(Schorpioen), Elvis Costello (Leeuw) en Diana Krall (Schorpioen) en Ted Hughes (Leeuw) en Sylvia Plath (Schorpioen)
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over…
Sterrenbeeld en polariteitEen sterrenbeeld kan een bijbehorende positieve polariteit hebben of juist een negatieve polariteit. De Ram, Tweelingen,…
Overeenkomsten tussen Leeuw en WeegschaalOvereenkomsten tussen Leeuw en WeegschaalLeeuw, een vuurteken, en Weegschaal, een luchtteken, vormen een fantastisch koppel. De overeenkomsten zijn magisch en de…
Overeenkomsten tussen Weegschaal en SchorpioenOvereenkomsten tussen Weegschaal en SchorpioenOm tot een hechte relatie te komen zullen Weegschaal en Schorpioen zich op verschillen vlakken aan elkaar moeten aanpass…

Overeenkomsten tussen Leeuw en BoogschutterOvereenkomsten tussen Leeuw en BoogschutterAls je van een droomkoppel spreekt, dan is de combinatie Leeuw-Boogschutter een typisch voorbeeld.. Deze twee sterrentek…
Overeenkomsten tussen Leeuw en MaagdOvereenkomsten tussen Leeuw en MaagdAls er twee sterrentekens zijn die helemaal niet met elkaar overeenkomen, zijn het Leeuw en Maagd wel. Ze zijn zo tegeng…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 18-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.