Overeenkomsten tussen Ram en Boogschutter

Overeenkomsten tussen Ram en Boogschutter Als Ram en Boogschutter een relatie aangaan worden er 101 kanonschoten afgevuurd, want dat is echt een feest! De twee zitten perfect op dezelfde golflengte en zien een prachtige toekomst tegemoet… op voorwaarde dat ze bepaalde karaktertrekken kunnen onderdrukken.

De perfecte combinatie

Zelfs met enkele twistpunten en sluimerende conflicten in de achterzak lijkt de combinatie tussen Ram en Boogschutter stabiel en productief. De overeenkomsten tussen beide sterrentekens zijn overduidelijk. Een relatie tussen de twee kenmerkt zich door sensatie, opwinding, enthousiasme, passie, toewijding en avontuur. De liefdesbarometer wijst ‘perfect’ aan inclusief veel jovialiteit en speelsheid. Beiden kunnen er niet genoeg van krijgen elkaar te complimenteren. Het energieniveau van het koppel js zeer hoog en beide tekens blinken uit door jeugdigheid en vitaliteit. Ze doen aan kruisbestuiving door elkaar in evenwicht te houden met het bannen van negatieve krachten.

Aandachtspunten

Nochtans hebben ze behoefte om elk op hun manier en op hun tempo te groeien wat hun niet belet om hun relatie stilaan verder uit te bouwen. Geen van beiden voelt de behoefte om de ander te controleren of te sturen behalve als het zaken betreft die voortkomen van en invloed hebben op hun persoonlijke leefwereld. Een Ram kan bij momenten ongeduldig worden vanwege de onverstoorbaarheid van Boogschutter. Er kunnen problemen opduiken in verband met geld en financiën. Ze moeten heel goed oppassen, want beiden houden ervan om veel geld uit te geven! Een geweldige gemeenschappelijke passie is dat ze beiden dol zijn op reizen en het fantastisch vinden om de wereld rond te reizen en zoveel mogelijk plaatsen op verschillende continenten te bezoeken.

Voorbestemd

Ram en Boogschutter zijn door de hemel voor elkaar voorbestemd. Ze zullen elkaars moraal hooghouden met hun zin voor humor. Intelligente beslissingen, overeenstemming op talloze vlakken en gelijklopende opvattingen zullen hun relatie tot nieuwe hoogtepunten brengen. Boogschutters zijn verschrikkelijk creatief en artistiek van aard en deze twee karaktertrekken kan een Ram een massa energie bezorgen. Luister naar de gesprekken tussen Ram en Boogschutter: beiden zijn ontzettend levendig en energiek terwijl ze allerlei nieuwe ideeën en onderwerpen naar voren brengen. Ze zijn allebei charmant en intuïtief in hun relatie.

Opgepast!

Toch kunnen nu en dan occasionele problemen opduiken die enige turbulentie veroorzaken, ten gevolge van de ongeduldige aard van Boogschutter en de dominerende persoonlijkheid van Ram. Deze twee negatieve elementen kunnen de relatie in gevaar brengen. De twee doen er best aan deze negatieve elementen uit de relatie te bannen opdat ze verder in vrede en perfecte harmonie kunnen verder leven.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Dominantie en ongeduld: een Ram kan bijzonder dominant zijn ten opzichte van zijn partner. Anderzijds kan een Boogschutter bij momenten heel ongeduldig zijn. Deze twee negatieve karaktertrekken kunnen de verhouding schade toebrengen als er niet snel iets aan wordt gedaan.
  • Stoerheid: zowel Ram als Boogschutter zijn krachtig en stoer van nature en kunnen hard zijn voor een ander. Deze negatieve aard kan beiden soms iets of wat onstabiel maken. Daardoor kunnen ze op sommige ogenblikken onvermurwbaar zijn. Het is een vorm van koppigheid waaraan ze zeker moeten werken willen ze hun relatie niet in gevaar brengen.
Bekende Ram/Boogschutterparen zijn Serge Gainsbourg (Ram) en Jane Birkin (Boogschutter), Sammy Davis Jr. (Boogschutter) en May Britt (Ram) en Britney Spears (Boogschutter) en Kevin Federline (Ram).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sterrenbeeld Boogschutter (Sagittarius)De Boogschutter is een teken uit de astrologie. De horoscoop van de Boogschutter wijst vooral op de avontuurlijkheid en…
Overeenkomsten tussen Tweelingen en BoogschutterOvereenkomsten tussen Tweelingen en BoogschutterHoewel ze als tegenpolen geboekstaafd staan, vullen Tweelingen en Boogschutter elkaar goed aan. Hun relatie kan evoluere…
Overeenkomsten tussen Boogschutter en VissenOvereenkomsten tussen Boogschutter en VissenHoewel de verschillen tussen Boogschutter en Vissen aanzienlijk zijn, betekent dat niet dat er geen relatie tussen beide…
Overeenkomsten tussen Weegschaal en BoogschutterOvereenkomsten tussen Weegschaal en BoogschutterAanvankelijk lijkt een relatie tussen Weegschaal en Boogschutter een prima match, maar problemen zijn niet ver weg. Het…

Overeenkomsten tussen Ram en SteenbokOvereenkomsten tussen Ram en SteenbokDe parameters die bepalen in hoeverre twee sterrentekens met elkaar kunnen overeenkomen zijn niet zo slecht voor de Ram…
Overeenkomsten tussen Ram en SchorpioenOvereenkomsten tussen Ram en SchorpioenRam en Schorpioen zijn persoonlijkheden die weten wat ze willen en energiek uit de hoek kunnen komen. Vandaar dat ze op…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 01-08-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.