Boomhoroscoop de hazelaar en de lijsterbes

Boomhoroscoop  de hazelaar en de lijsterbes De hazelaar is geboren tussen 22 en 31 maart of 24 en 3 oktober. De hazelaar staat bekend als een ware pionier. De lijsterbes is geboren tussen 1 en 10 april of 4 oktober en 13 oktober. De lijsterbes is een heel fijngevoelig boomtype.

Boomhoroscoop de hazelaar

De hazelaar

De hazelaar is een zeer veelzijdige boom. De bloeiende hazelaar is herkenbaar aan de zogeheten katjes. De hazelaar staat bekend om zijn heerlijke vruchten, de hazelnoten. Deze worden verwerkt in onder andere chocolade, snacknootjes en dergelijke. De hazelaar vormt eveneens een voedselbron voor diverse dieren die in het bos leven. De hazelaar komt van nature voor in de gematigde gebieden van het noordelijk halfrond.

De hazelaar in de astrologie

Mensen met het boomtype hazelaar in de boomastrologie kunnen het beste omschreven worden als pioniers. De hazelaar valt niet direct op in gezelschap maar heeft desondanks een sterke invloed op de omgeving. De hazelaar is een bescheiden en begripvol type dat de harten van allerlei mensen weet te winnen met zijn charme. De hazelaar moet er voor oppassen dat hij mensen niet gaat manipuleren.

Karakter

De hazelaar is een type dat constant op zoek is naar vernieuwing en nieuwe ervaringen. De hazelaar is een persoonlijkheid die continu aan verandering onderhevig is. Hazelaars beschikken over een enorme nieuwsgierigheid en zijn zeer intelligent.

De hazelaar heeft een sterk ontwikkeld gevoel voor de medemens en strijdt ten volste voor het algemeen belang. De hazelaar is intuïtief zeer onderlegd en beschikt over een scherp oordeel.

De liefde

In de liefde kan de hazelaar zeer wispelturig zijn. Desondanks is de hazelaar en tolerante en eerlijke partner. De hazelaar kan niet goed over weg met een starre of conservatieve partner, dit druist tegen de eigen ontdekkingslust in.

Boomhoroscoop de lijsterbes

De lijsterbes

De lijsterbes is lid van een familie waarin ook de kers, de rozen en de pruim in opgenomen zijn. Deze familie staat bekend om de uitbundige bloei en vruchten. De lijsterbes is een rijke besdrager met oranjerode bessen welke in de vroege herfst rijp zijn. De lijsterbes kan vrijwel overal groeien doordat hij zeer weinig eisen aan de omgeving en grond stelt.

De lijsterbes in de astrologie

De lijsterbes is een boomtype dat zeer fijngevoelig is. De lijsterbes ontpopt zich als een ware wereldverbeteraar die zelf graag het goede voorbeeld laat zien. De lijsterbes heeft graag de touwtjes in handen en weet de aandacht van de omgeving te trekken.

Karakter

Aan een lijsterbes heb je een ware vriend en dit verwacht de lijsterbes dan ook van jou. De lijsterbes ziet het als heel normaal om anderen te helpen. Wanneer je een lijsterbes echter bedriegt keert hij zich tegen je en verbreekt onmiddellijk de band. De lijsterbes is een zeer onafhankelijke persoonlijkheid.

De lijsterbes trekt zich het leed van zijn omgeving aan maar weet dit vaak goed te verbergen voor de buitenwereld. De lijsterbes straalt kracht, volharding en positiviteit uit. De lijsterbes heeft er een handje van om alles te analyseren en af te wegen.

De liefde

De liefde van de lijsterbes wordt gekenmerkt door onstuimigheid, hartstochtelijkheid en gevoeligheid. Je kan regelmatig voor verrassingen komen te staan. Wanneer de partner van de lijsterbes zijn gevoelens niet beantwoordt dan kiest de lijsterbes snel voor een andere partner.
© 2009 - 2024 Melod, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De boomhoroscoopDe boomhoroscoopWanneer je meer inzicht wilt verkrijgen in diverse aspecten van je leven kan je een horoscoop raadplegen. De westerse en…
Boomhoroscoop  esdoorn en notenboomBoomhoroscoop esdoorn en notenboomDe esdoorn is geboren tussen 11 en 20 april of 14 en 23 oktober. De esdoorn is een type dat door anderen dikwijls als ei…
Boomhoroscoop - de populier en de cederBoomhoroscoop - de populier en de cederWanneer je geboren bent tussen 4 en 8 februari, 1 en 14 mei of 5 en 13 augustus is je boomtype de populier. Het boomtype…
Keltische astrologie horoscoop - BoomtekentabelKeltische astrologie horoscoop - BoomtekentabelDe Keltische boomastrologie is gebaseerd op de maancyclus, een jaar met 13 maanmaanden. In de Keltische astrologie heers…

Boomhoroscoop - kastanjeboom en esBoomhoroscoop - kastanjeboom en esDe kastanjeboom is een boomtype dat behoort bij mensen die geboren zijn tussen 15 en 24 mei of 12 en 21 november. Het bo…
Boomhoroscoop  de linde en de eikBoomhoroscoop de linde en de eikWanneer je geboortedatum tussen 11 en 20 maart of 13 en 22 september ligt is je boomtype de linde. De linde wordt gekara…
Reactie

Ans Nilsson -. van de Kraats, 23-09-2009
Ik ben een vroege lijsterbes - geboren 01-04-1951, mijn zusje is een late lijsterbes geboren op 07-10-1952. Wij zijn echte vriendinnen en voelen elkaar heel goed aan. Ik vond het bijzonder leuk toen ik ontdekte dat wij allebei lijsterbessen zijn. Reactie infoteur, 23-09-2009
Wat toevallig zeg! En wat fijn dat jullie zo'n goede band hebben, koesteren!

Melod (654 artikelen)
Gepubliceerd: 01-08-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.