Het jaar van de Ram van maart 2020 tot maart 2021

Het jaar van de Ram van maart 2020 tot maart 2021 Dit jaar overzicht speciaal voor alle Rammen loopt van maart 2020 tot maart 2021 en is uitsluitend gebaseerd op de stand van de Zon. Wat alle andere planeten in de horoscoop betreft, daar kan alleen een persoonlijke geboortehoroscoop inzicht in geven. De Ram het lente teken en het eerste teken van de dierenriem. Het teken van een nieuw begin, een nieuwe start of een nieuwe uitdaging. De Ram is ondernemend en ziet in alles een uitdaging en de gezonde en extraverte energie van de Ram moet eruit, men moet de ruimte hebben om zich waar te kunnen maken en om zich te laten zien via zijn kracht en enthousiasme.

De Ram mens wordt ziek in een overgeorganiseerde wereld en ook in een broeierige sfeer, een eerlijke en open strijd trekt de Ram mens aan van terughoudendheid en niets doen wordt hij echter ziek. De levenskracht van de Ram wordt gestimuleerd door iedere uitdaging die het leven te bieden heeft, Rammen kunnen vel fysieke spanning aan, maar houden het niet zo lang vol. Vol overgave kan de Ram zich steeds weer in en nieuw avontuur storten, veroveren en winnen is altijd zijn doel maar de impulsieve Ram heeft wel moeite met de dingen ook af te maken iedere klus moet ook niet te lang duren daarvoor heeft de Ram en veel te impulsieve en energieke aard, voor bezinnen, plannen en overleg is de Ram mens niet in de wieg gelegd. Het lichaamsdeel dat bij de Ram hoort is het hoofd en het homeopathische middel dat hierbij hoort is Kalium Phosphoricum voor een ieder die te lang de ene uitdaging na de andere om zijn oren krijgt waardoor men mentaal en fysiek uitgeput is geraakt. Dit uit zich dan bv in gebrek aan reactie vermogen, zwakte en trillerigheid, apathie en verwardheid in denken en in praten. Bij het innemen van Kalium Phosphoricum wordt dan de energie weer snel herstelt.

Dit is geen compleet jaaroverzicht, daarvoor heb je van iedere Ram de persoonlijke geboortehoroscoop nodig. Dit overzicht betreft alleen de plaatsing van de Zon alle andere planeten, huizen en ascendant die nodig zijn voor een totaal en persoonlijk jaaroverzicht, daar kan je alleen iets over zeggen als je de complete geboortegegevens van iemand hebt.

Het jaaroverzicht voor de Ram van maart 2020 tot en met maart 2021.

Pluto

Alle Rammen die jarig zijn tussen 11 en 17 april staan nog onder invloed van Pluto en transformatie is het woord dat hierbij hoort. Jullie krachten en zelfbeheersing worden dit jaar nog op de proef gesteld. Misschien ervaar je een behoefte aan macht of word je juist op de één of andere manier met het thema macht en onmacht geconfronteerd.

De energie van Pluto kan je over jouw grenzen heen proberen te duwen. Pluto breekt iets af en bouwt pas daarna iets nieuws op de ontstane ruimte. Misschien wel aardig om te weten dat Pluto alleen dat afbreekt wat eigenlijk niet meer nodig is voor jouw groei. Kernwoorden die bij Pluto horen zijn machtshonger, heerszucht, doorzettingsvermogen en zelfoverschatting. Pluto zoekt de diepte, de bodem.

Uranus

Sinds half mei 2018 loopt Uranus in het teken van de Stier en laat alle Rammen voorlopig met rust.

Neptunus

Loopt nog in het teken van de Vissen en laat daarmee ook de Rammen met rust.

Saturnus

Saturnus loopt nu in de Waterman en maakt een mooi aspect naar de Zon van alle Rammen die jarig zijn in maart. Gunstige tijd voor jullie om vooruitgang te boeken. Tussen juni en half december is Saturnus weer even terug in het teken van de Steenbok en worden alle Rammen die jarig zijn na 14 april nog één maal geconfronteerd met tegenwerking of misschien nu eindelijk na lang en hard werken de beloning en wordt er vooruitgang geboekt. Na half december 2020 loopt Saturnus voorlopig in het teken van de Waterman.

Jupiter

Jupiter loopt nog tot half december 2020 in het teken van de Steenbok tot die tijd ligt enige vorm van overdrijven wel op de loer. Vanaf half december loopt Jupiter in het teken van de Waterman en maakt vanaf dan een positief aspect naar de Ram. Dat geeft kans op groei, vooruitgang en positiviteit. Op welk gebied dat uitwerkt bij jou is afhankelijk van waar dit in je geboortehoroscoop valt.
© 2011 - 2022 Elisabeth2, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Horoscoop: Planeet JupiterHoroscoop: Planeet JupiterSterrenbeeld is een bekend begrip. Planeten, hun betekenis en invloed in de horoscoop zijn minder bekend. Zon, Maan, Mer…
Horoscoop: Planeet PlutoHoroscoop: Planeet PlutoSterrenbeeld is een bekend begrip. Planeten, hun betekenis en invloed in de horoscoop zijn minder bekend. Zon, Maan, Mer…
Horoscoop: Planeet SaturnusHoroscoop: Planeet SaturnusSterrenbeeld is een bekend begrip. Planeten, hun betekenis en invloed in de horoscoop zijn minder bekend. Zon, Maan, Mer…
Horoscoop: planeet MercuriusHoroscoop: planeet MercuriusSterrenbeeld is een bekend begrip. Planeten, hun betekenis en invloed in de horoscoop zijn minder bekend. Zon, Maan, Mer…

Waarzegkaarten van Mlle Lenormand: astrologische betekenisHet kaartendek van Mlle Lenormand bevat twaalf Hof-kaarten en elke kaart bezit een aparte eigenschap. Aan de hand van de…
Het belang van de Chinese dierenriemHet belang van de Chinese dierenriemDe mythologie maakt blijvend deel uit van de oude Chinese cultuur en dat voor reeds meer dan 5000 jaar. Dat er ook een C…
Bronnen en referenties
  • www.desterrenlijn.com
Elisabeth2 (43 artikelen)
Laatste update: 14-04-2020
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.