recensie

Test: langhoudende lipstick

Test: langhoudende lipstick Voor veel vrouwen is het een crime, na een kleine maaltijd of drankje zit je lipstick overal behalve waar hij hoort te zitten. Kleuren die na een uur compleet van je lippen zijn weggevaagd, lippenstift die afgeeft aan je koffiemok, niet het meest flatterende wat je kan overkomen.Niet iedereen heeft zin om elke twee uur haar lipstick opnieuw te stiften op de toiletten van het werk. Het zou een uitkomst zijn om ‘s ochtends je lipstick aan te brengen en er vervolgens de hele dag er niet meer naar om te hoeven kijken. Bestaan er lipsticks die aan deze eis voldoen en blijven ze ook echt de hele dag zitten?

L'oreal paris infallible lipstick

 • Merk: L’oreal paris
 • Naam: Infallible lipstick

Productomschrijving

De nieuwe standaard in langhoudende lipsticks. Voor 24 uur een perfecte long lasting kleur & 24 uur comfort, zonder concessies. 24 Uur een perfecte langhoudende kleur & 24 uur comfort.
 • De hele dag een perfect egale kleur.
 • De hele dag hydratatie, droogt de lippen niet uit.
 • De hele dag alsof je het net hebt aangebracht.

Hoe te gebruiken?

 1. Breng de kleur aan.
 2. Breng de beschermende balsem aan om je lippen de hele dag zacht aan te laten voelen.

Langhoudend?

De sponsapplicator ziet eruit als die van een lipgloss. De kleur breng je als eerst aan. Wacht een minuut of twee totdat de kleur gedroogd is aan je lippen. Langhoudende lipsticks danken hun ’staying power’ aan het feit dat de kleur in de lippen trekt en kan drogen. Na die tijd zit de lipstick muurvast. Pas na de aangegeven droogtijd breng je de balsem aan, die brengt een vettig laagje aan en verzacht de lippen. Na het nuttigen van eten en drinken verdwijnt de balsemlaag, die zul je wel af en toe moeten bijstiften. Uiteindelijk blijft deze lipstick zeker 8 uur zitten, 24 uur is wel erg optimistisch.

Max Factor lipfinity lasting lip tint

 • Merk: Max Factor
 • Naam: lipfinity lasting lip tint

Productomschrijving

Lipfinity lasting lip tint creëert kleur die langer houdt. Vele kleuren voor elke gelegenheid. De handige pen applicator maakt het aanbrengen makkelijker en preciezer. De formule is op water gebaseerd waardoor je de kleur met lagen kunt opbouwen. Blijft op zijn plek zitten en smeert niet uit.

Langhoudend?

De lipfinity kenmerkt zich door de ongebruikelijke stiftvorm. Het aanbrengen van de lippenstift is zoals de productomschrijving aangaf, precies aan te brengen waardoor je minder uitschieters hebt.Doordat het product op waterbasis is gebaseerd voel je de lipstick bijna niet zitten. De lipstick hield het bij mij een uur of 5 uit, met een ontbijt, lunch en drinken. De rode kleuren hielden het bij mij beter uit dan de roze tinten.

Max Factor Lipfinity Lip Colour

 • Merk: MaxFactor
 • Naam: Lipfinity Lip Colour

Productomschrijving

Een ander product van Max Factor is de lipfinity lip colour. Deze lippenstift komt in twee sticks: een balsem en een sponsapplicator om de kleur mee op te brengen. Vergelijkbaar met de l'oreal infallible.De verpakking is eenvoudig. Je brengt Lipfinity aan met een applicator. De substantie lijkt op een lipgloss, maar hij droogt op je lippen en is er daarna nog lastig af te halen. De balsem dient als een verzorgende touch-up.

Langhoudend?

Bij mij bleven de lichte kleuren langer zitten dan de rood tinten. Lichte kleuren breng je vaak meerdere keren aan, waardoor de dekking automatisch al hoger is. Volgens de productomschrijving zou de lipstick 24 uur moeten blijven zitten, echter redt ook deze lipstick dat niet. Toch blijft deze lipstick ruim 9uur zitten, wat een uitstekende prestatie is.

Maybelline SuperStay 14hour lipstick

 • Merk: Maybelline
 • Naam: SuperStay 14 hour lipstick

Productomschrijving

De Maybelline super stay 14hour lippenstift is er één die licht aanvoelt op je lippen. Longlasting lipsticks hebben de neiging om droog en trekkerig op je lippen in te werken. De nieuwe formule waarbij een flexibel laagje wordt aangebracht laat je lippen ademen en beweegt de hele dag mee. De superstay lipstick is verkrijgbaar in 7 kleuren.

Langhoudend?

Na 6 uur begint de lipstick te vervagen. Zeker na het avondeten was de lipstick naar de mondhoeken getrokken. De kleur op het midden van mijn lippen was nagenoeg verdwenen. Een flinke maaltijd overleefde hij bij mij dus niet.
© 2014 - 2020 Wonderw0man, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Make-up: mooie lippenMake-up: mooie lippenIedereen wil mooie lippen hebben. Dat kan iedereen krijgen. Maar hoe krijgt u mooie lippen met make-up?
Lipstick aanbrengen voor de rijpere huidWanneer je al een beetje op leeftijd bent, wil je dat de make-up die je draagt je beste kanten laat zien. Je wilt niet d…
Over lip primers, sculpting lipsticks en lipstick sealersOver lip primers, sculpting lipsticks en lipstick sealersVette lipsticks drogen de lippen niet uit en geven een comfortabel gevoel, maar blijven niet lang zitten. Hoe droger de…

Waarom je beter kunt stoppen met het volgen van beautyblogsBijna iedereen die bezig is met uiterlijk volgt een beautyblog of is er op zijn minst een keer op terechtgekomen. Hoewel…
Rimpels verminderen met frownies en leukofixRimpels verminderen met frownies en leukofixVeel vrouwen plakken klevend materiaal op hun rimpels zoals Frownies of Leukofix. Daardoor kunnen de onderliggende spier…
Bronnen en referenties
 • http://www.loreal-paris.nl
 • http://www.maxfactor-international.com/
 • http://www.maybelline.nl/
 • http://www.maybelline.com/

Reageer op het artikel "Test: langhoudende lipstick"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reactie

Maria, 02-11-2014 12:01 #1
Lipstick blijft lang zitten;
een probleem: kan niet helemaal opmaken ivm kwastje niet toereikend is;(zowel zijkanten en bodem)
is daar een oplossing voor?
mvrgr
maria

Infoteur: Wonderw0man
Gepubliceerd: 05-06-2014
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 4
Reacties: 1
Artikelen met het label 'Recensies' bevatten naast objectieve informatie ook subjectieve informatie in de vorm van een beoordeling.
Schrijf mee!