Crystal Clear - Schoonheidsgeheim van de sterren

Crystal Clear behoort tot de favoriete schoonheidsbehandelingen van de sterren. Niemand minder dan Madonna, Gwyneth Paltrow, Kate Moss, Cindy Crawford, Dido en Stella McCartney hebben Crystal Clear gebruikt om slanke, cellulitisvrije billen en dijen te verkrijgen en te behouden, maar ook om de huid van hun gezicht via een zuurstofbehandeling jong en soepel te houden.

Crystal Clear tegen cellulitis

Diëtiste

Wie een Crystal Clear behandeling volgt, krijgt de voortdurende steun van een ervaren diëtiste. Tijdens het intakegesprek krijg je een vragenlijst waarmee je eetpatroon wordt bestudeerd. De diëtiste zal vervolgens een aangepast voedingsplan opstellen zodat je lichaam zich kan ontgiften. Het is de bedoeling dat je dit voedingsplan, dat gebaseerd is op gezonde voeding, de hele duur van de behandeling volgt.

Vacuümtechniek

Alvorens de Crystal Clear-behandeling te beginnen, smeert de specialist je billen en benen in met Crystal Clear Body Firm Complex, een liftende gel die vetafbrekende ingrediënten bevat. De gel wordt vervolgens tot diep in de huid gemasseerd met een apparaat dat vacuümtechniek combineert met een pulserend programma. Dit apparaat en zijn bijhorende massage pakken zowel vetophopingen, zwakke huidspanning als verklevingen aan. Mogelijk is je huid in het begin een beetje gevoelig voor de massage en kan je er enkele blauwe plekjes aan overhouden. Dit nadeel verdwijnt vanzelf naarmate de behandelingen vorderen en je huid beter doorbloed is.

Aantal behandelingen

Hoeveel Crystal Clear-behandelingen je uiteindelijk zult nodig hebben, wordt bepaald tijdens het intakegesprek. Reken op 10 à 20 behandelingen van ongeveer 1 uur met telkens twee à drie dagen tussentijd. Na drie behandelingen zie je al een duidelijk verschil en na 10 Crystal Clear-behandelingen moet je al één graad cellulitis minder hebben en gemiddeld twee centimeter kwijt zijn.

Prijs

Crystal Clear kost 75 voor één behandeling. De prijs voor de gel Crystal Clear Body Firm Complex wordt apart aangerekend en kost 90 per tube. Dit is goed voor ongeveer tien beurten.

Crystal Clear Oxygen Therapy tegen rimpels

Zuurstof

Een jonge huidcel maakt ongeveer 350 peristaltische bewegingen per minuut waarbij het een maximale hoeveelheid zuurstof en voedingsstoffen naar binnen zuigt. Als je ouder wordt, halveert het aantal peristaltische bewegingen en neemt je huid dus minder zuurstof op. Door dit gebrek aan voedingsstoffen zal de celwand haar elasticiteit en spanning verliezen en zal ze zich splitsen in twee ongezonde huidcellen.

Hoge druk systeem

Crystal Clear Oxygen Therapy brengt dankzij Puncture Jet Technologie (hoge druk systeem) zuurstof en andere actieve bestanddelen tot in de diepste lagen van de opperhuid. Het aantal peristaltische bewegingen van de huidcellen wordt daardoor terug op 350 gebracht. De nu gezonde huidcellen zullen zich na 28 dagen opsplitsen in twee perfecte huidcellen.

Crystal Clear Oxygen Therapy heeft de volgende voordelen:
  • Stimuleert de collageenproductie op celniveau
  • Versnelt de mitose (celdeling)
  • Helpt bij het genezingsproces van de huid
  • Hydrateert de huid
  • Brengt zuurstof in alle lagen van de huid
  • Verzacht lijnen en rimpels
  • Verstevigt de huid
  • Verhoogt het volume van de biomatrix
  • Heeft een antibacterieel effect tegen acné

Prijs

De zuurstofbehandeling van Crystal Clear bedraagt 110 euro en 100 euro indien je een abonnement neemt.
© 2008 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Crystal Clear Oxygen - Ervaringen en resultatenFilmsterren en tv-persoonlijkheden in binnen- en buitenland zweren bij een eenmalige Crystal Clear Oxygen schoonheidsbeh…
O2 Intraceuticals: Zuurstofbehandeling tegen huidverouderingDe zuurstofbehandeling O2 Intraceuticals is het geheim waarmee Madonna huidveroudering tegengaat. Hierbij worden naast z…
Zuurstofbehandeling tegen rimpels, werkt het?Zuurstofbehandeling tegen rimpels, werkt het?Zuurstofbehandeling of O2 voor de huid, of oxygen therapie, is de nieuwste trend op het gebied van rimpels bestrijding.…
Is Crystal Clear gezond?Is Crystal Clear gezond?Wat is Crystal Clear? Crystal Clear is bronwater met een smaakje eraan toegevoegd. Er zijn verschillende smaken beschikb…

Pul-Cell - Behandeling tegen cellulitis en vetkussentjesDe oorzaak van cellulitis en plaatselijke vetophopingen is van persoon tot persoon verschillend (erfelijkheid, hormonaal…
Cellulitis verminderen en verwijderenCellulitis kan je gemakkelijk verminderen en verwijderen. Door onderstaand programma op de voet te volgen, kan je cellul…
Avalon (367 artikelen)
Gepubliceerd: 10-08-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.