Pul-Cell - Behandeling tegen cellulitis en vetkussentjes

De oorzaak van cellulitis en plaatselijke vetophopingen is van persoon tot persoon verschillend (erfelijkheid, hormonaal vet, storingen in de bloedsomloop) en kan zelfs verschillend zijn naargelang het lichaamsdeel (zelfs je cellulitis op je linker- en rechterbil kunnen een andere oorzaak hebben). Pul-Cell is een manier om elke vetophoping op een aangepaste wijze te behandelen.

Voor wie is de Pul-Cell methode?

Pul-Cell is voor iedereen met een relatief normaal gewicht, maar met gelokaliseerde vetopstapelingen. Dit gelokaliseerde vet kan zich op verschillende plaatsen bevinden: billen, heupen, dijen, onderkin, bovenarmen, rug, maagstreek, buik, lenden en armen. Algemeen overgewicht wordt met Pul-Cell niet behandeld. De graad van cellulitis is van geen belang. Zelfs harde en vaste cellulitis kan met Pul-Cell vergruisd worden.

Waarom zijn dieet en lichaamsbeweging niet voldoende om cellulitis te vergruizen?

Met lichaamsbeweging en dieet zal je in de eerste plaats gewicht verliezen op plaatsen waar de microcirculatie het beste is. Dit is één van de voornaamste redenen waarom het vet op bepaalde plaatsen gewoon blijft zitten, hoe hard je ook je best doet. Een andere reden is de erfelijke bepaaldheid. Ons lichaam is namelijk zo ingesteld dat het vet op bepaalde plaatsen méér wordt opgeslagen dan elders en dat het er ook minder gemakkelijk zal verdwijnen. Pul-Cell zal niet alleen het gelokaliseerde vet en de cellulitis verwijderen, het zal eveneens de microcirculatie zodanig verbeteren. Als je in de toekomst terug zou verdikken, zal je gewichtstoename algemeen verdeeld zijn en niet meer gecentraliseerd op één of twee bepaalde plaatsen.

Hoe verloopt een Pul-Cell behandeling?

Alvorens de eerste Pul-Cell behandeling aan te vatten, onderzoekt de specialist de huid om na te gaan waar de cellulitis zich bevindt en wat hier de oorzaak van is. Vervolgens zal ze de huid inwrijven met een olieachtige emulsie. Daarop brengt ze een laagje klei, een nat stuk keukenrolpapier en plaatjes met elektroden aan. De elektrische impulsen van deze elektroden dringen tot diep in de vetcellen door. Daardoor gaan ze elkaar loslaten en moet je ze alleen nog maar vergruizen en op een natuurlijke manier verwijderen.

De Pul-Cell behandeling duurt ongeveer één uur en is volledig pijnloos. Je voelt hooguit enkele kleine prikkelingen wanneer de elektroden in werking worden gezet.

Hoeveel Pul-Cell behandelingen heb je nodig?

Reken op ongeveer twintig behandelingen per zone aan een tempo van twee sessies per week.

Resultaat

Een groot aantal vetcellen worden vergruisd en afgevoerd. Hierdoor zal je plaatselijk afslanken en je cellulitis zal verminderen. Omdat de huid nu beter doorbloed en gevoed is, zal ze ook steviger en strakker zijn. Dit resultaat blijft vele jaren lang zichtbaar. Als je terug verdikt, zullen de nieuwe vetten zich minder gemakkelijk op de oude plaatsen installeren.

Tips

  • Laat slechts één zone per keer behandelen. Je lichaam moet immers nog in staat kunnen zijn om alle losgekomen afvalstoffen te verwijderen.
  • Eet zo gezond mogelijk.
  • Drink minimaal anderhalve liter water per dag.
  • Doe geen extra sport als je dit niet gewoon bent.
  • Doe de Pul-Cell kuur niet tijdens periodes van zware stress en vermoeidheid.
  • Gebruik tijdens de kuur de producten van Pul-Cell.

Prijs

Pul-Cell kost 45 per beurt of 400 voor tien beurten. Daarbij komt nog de aankoop van een speciale crème ter waarde van 100 .

Lees verder

© 2008 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Thermodermie / Methode DebussyAls dieet, lichaamsbeweging en afslankcrèmes niet helpen om plaatselijke vetkussentjes en cellulitis te verwijderen, dan…
Cellulitis: Voorkomen, genezen of accepterenWat is cellulitis, wie krijgt het en kun je er iets tegen doen? In dit artikel worden deze vragen beantwoord.
Cellulitis: hoe kom je er vanaf?Cellulitis ontstaat als het bindweefsel tussen de vetruimtes en de huid dunner of zwakker wordt. Het gevolg is dat je ee…
Hoe kun je cellulitis verminderen?Cellulitis is eigenlijk niet meer dan een ophoping van vet. Iedereen kan last hebben van cellulitis niet alleen op ouder…

Power Wrap voor een slank en gespierd lichaamPower Plate klinkt u ongetwijfeld bekend in de oren. Maar kent u ook Power Wrap? Power Wrap is een lichaamspakking die u…
Crystal Clear - Schoonheidsgeheim van de sterrenCrystal Clear behoort tot de favoriete schoonheidsbehandelingen van de sterren. Niemand minder dan Madonna, Gwyneth Palt…
Avalon (367 artikelen)
Gepubliceerd: 10-08-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.