Power Wrap voor een slank en gespierd lichaam

Power Plate klinkt u ongetwijfeld bekend in de oren. Maar kent u ook Power Wrap? Power Wrap is een lichaamspakking die u met de Power Plate combineert. Het triltoestel blijft de basis, maar om sneller resultaat te boeken, wordt u ingesmeerd met gel en gewikkeld in vochtige doeken waarvan de actieve stoffen diep in de huid doordringen. Met Power Wrap kunt u afslanken, cellulitis verminderen, ontgiften (detox) of de huid verstevigen.

Cellulitis, overgewicht, huidverslapping, verzuring

Met Power Wrap kunt u vier verschillende objectieven bereiken:
  • Cellulitis verminderen
  • Overgewicht tegengaan
  • Huidverslapping (verslapt bindweefsel) voorkomen en terugdraaien
  • Verzuring van het lichaam neutraliseren (detox)

Alvorens u met Power Wrap start, moet u kiezen welk probleem u wilt aanpakken. U moet dus kiezen tussen cellulitis, overgewicht, huidverslapping en verzuring.

Behandeling

Aan het begin van elke sessie wordt je huid ingesmeerd met de Power Wrap-gel. Hier worden elastische doeken omheen gewikkeld die in een speciale lotion werden gedrenkt én een plastic folie zodat de ingrediënten van de Power Wrap-gel dankzij de warmte beter in de huid kunnen dringen.

Eenmaal je goed bent ingewikkeld, moet je 15 minuten trainen op de Power Plate. Dankzij deze training hebben de producten nog meer effect. Terwijl de driedimensionaal vibrerende plaat trillingen overbrengt op je lichaam, moet je onder toezicht van de specialist verschillende oefeningen uitvoeren zoals kniebuigingen en sit-ups.

Na de oefeningen wordt je lichaam nogmaals ingesmeerd met gel. Daarna mag je naar huis. In totaal heeft de sessie zon 45 minuten geduurd waarvan je 15 minuten effectief op de Power Plate hebt doorgebracht.

Aantal sessies

Hoeveel sessies je nodig hebt, is afhankelijk van het probleem dat je wenst aan te pakken en van de gevorderdheid van dit probleem. Reken op minimaal tien sessies aan een tempo van twee à drie keer per week.

Resultaat

Eén Power Wrap behandeling staat gelijk aan 90 minuten fitnesstraining, 60 minuten lymfedrainage en 30 minuten cellulitismassage. De voornaamste resultaten zijn een verbeterde bloedsomloop, een geactiveerde lymfedrainage, losgemaakte verklevingen en losgekomen samengeklonterde cellen.

Prijs

Eén Power Wrap behandeling kost ongeveer 45 euro.

Tips

  • Eet gezond.
  • Drink minimum anderhalve liter water per dag.
  • Neem een CLA supplement tijdens de duur van de behandeling (CLA zorgt ervoor dat vetweefsel gemakkelijker in spieren wordt omgezet).
  • Gebruik de Power Wrap-producten ook thuis.
  • Wissel Power Wrap behandelingen af met een gewone training op de Power Plate.
© 2008 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Een stevig lichaam in slechts 10 minuten per dag!Tegenwoordig kan iedereen een gespierd lichaam krijgen, gewoon door op een knopje te duwen. Tien minuten op de Power Pla…
Wat is Power Balance? - Werkt de Power Balance armband?Power Balance is een technologie die is ontwikkeld op basis van het in harmonie brengen van de energiestromen in het lic…
Power Yoga: inspanning maar ook ontspanningPower Yoga is een heel actieve vorm van Yoga. Hij wordt opgebouwd rond zonnegroeten, bewegingsreeksen die vrij intensief…
Power en poweranalysePower en poweranalysePower en poweranalyse zijn twee veelgebruikte begrippen binnen de statistiek en testtheorie. Met de term power, ook wel…

Thermodermie / Methode DebussyAls dieet, lichaamsbeweging en afslankcrèmes niet helpen om plaatselijke vetkussentjes en cellulitis te verwijderen, dan…
Pul-Cell - Behandeling tegen cellulitis en vetkussentjesDe oorzaak van cellulitis en plaatselijke vetophopingen is van persoon tot persoon verschillend (erfelijkheid, hormonaal…
Avalon (367 artikelen)
Gepubliceerd: 10-08-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.