BBB: buik, billen en benen: huidverzorging

BBB: buik, billen en benen: huidverzorging Het probleemgebied voor veel vrouwen zijn de billen, de buik en de benen. Vet kan zich makkelijk ophopen en het is een gebied waar de kilo´s moeilijk te verwijderen zijn. Hoe verzorg je de billen, buik en benen? Ook als er striae en cellulitis zitten? Is olie een goede verzorging voor de buik, billen en benen? Welke doucheproduct is uitstekend? Wat bevordert de stevigheid van de huid? En wat ondersteunt de huidstofwisseling bij zware cellulitis? Een overzicht

Probleemgebied van de vrouw: De billen, de buik en de (boven) benen

Het bindweefsel van de buik, billen en de benen verandert met de loop der jaren. Door het ouder worden verslapt de huid en maakt minder collageen en elastine aan. Daar bovenop zijn de sporen van een of meerdere zwangerschappen, de overgang, gewichtsschommelingen en verkeerde eetgewoontes duidelijk zichtbaar op de buik, billen en de benen. Wat is een goede huidverzorging voor de buik, de billen en de benen?

Crème voor de buik, billen en de benen

Door een crème te gebruiken bestemd voor de billen, de buik en de benen het probleemgebied van veel vrouwen die bindweefselproteïnen bevat die zeer diepgaand in de huid doorwerken. Hierdoor wordt de behandelde huid zichtbaar strakker en steviger! Een voorbeeld van crème voor de buik, billen en de benen met bindweefselproteïnen is van Biodermal: Bindweefsel Crème.

Werking van de crème voor de buik, billen en de benen

De crème werkt zeer diepgaand in op de huid van de billen, de buik en de benen. Het maakt de huid strakker en steviger. Behalve dat, de crème doet meer: hij geeft voeding, verzacht en geeft een intensieve verzorging af aan de huid.

Crème voor de buik, billen en de benen het gebruik

Voor een optimale werking gebruik de crème in de ochtend en in de avond. Pas het toe door de huid van de buik, de billen en de benen flink in te masseren.

Striae op de buik, de billen en de benen: olie!

Olie is een uitstekende huidverzorging voor het probleemgebied van veel vrouwen: de buik, de billen en de benen. Zeker ook als er striae is ontstaan op de buik, de billen en de benen. Pas het toe door de huid van de buik, de billen en de benen flink in te masseren.

Dagelijkse massage olie met arnica extracten

Massage olie met arnica extracten is een uitstekende huidverzorging voor het probleemgebied van veel vrouwen: de buik, de billen en de benen. Door de massage toepassing ontspant en verwarmd het de spieren en de huid weldadig, en is ook uitermate geschikt bij spierpijn na het trainen van oefenen van de buik, de billen en de benen. Een voorbeeld van een massage olie met arnica extracten is van Weleda: Arnica massage olie.

Peeling van de huid

Ter ondersteuning van de verzorging van het probleemgebied voor veel vrouwen, de buik, de billen en de benen is een zachte douche peeling uitstekend. Een peeling is een weldaad voor de huid. Zeker als de vrouwen ook cellulitis hebben, is een zachte peeling een perfecte bestrijder. Het maakt de huid zichtbaar zachter. Door de toegepaste massage bevordert het de doorbloeding flink en stimuleert het vernieuwingsproces van de huid. Een keer per week gebruiken is voldoende. Een uitstekend douche peeling is van Weleda: Berken douchepeeling.

Cellulitis olie voor de buik, de billen en de benen

Cellulitis olie met berken extract ondersteunt de huidstofwisseling bij cellulitis. Een uitstekende cellulitis olie voor de buik, de billen en de benen is van Weleda: Berken cellulitis olie.

Voordelen gebruik van cellulitis olie voor de buik, de billen en de benen

De voordelen van cellulitis olie met berken extract voor de buik, de billen en de benen zijn:
  • Een perfecte verzorgende olie voor iedere vrouw
  • Stimuleert de vetverbranding in de onderste huidlagen
  • Activeert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam
  • De olie is werkzaal tegen sterke tot zware cellulitis

Gebruik van de cellulitis olie met berken extract voor de buik, de billen en de benen.

Door de toepassing van een massage zal het gebruik van de cellulitis olie snel verbetering van de huid optreden. De huid van de billen, de buik en de benen zijn steviger, ook de huid van de dijbenen zijn steviger, de huid is gladder en de cellulitis op de buik, de billen en de benen zijn vermindert. De eerste verbetering treed op bij gebruik van de olie bij 2 maal daags en dat vier weken lang. De olie is geschikt voor het gehele lichaam.

Werking van de Berken cellulitis olie voor de buik, de billen en de benen

Door de aanwezigheid van abrikozenolie wordt de huid optimaal gevoed en verzorgt door essentiële vetzuren. De tarwekiemolie reguleert het vochtgehalte van de huid. Door de toevoeging van jojoba olie gaat het vochtverlies van de huid tegen. Door de berken extracten helpt het de huid zijn vocht en de afvalstoffen af te voeren. Door de toevoeging van rozemarijn stimuleert het de huid de stofwisseling en de bloedsomloop. Kortom een unieke olie, haast te goed om waar te zijn en met een heerlijke geur!

Spierbalsem bij spierpijn in de billen, de buik en de benen

Als de billen, de buik en de benen van de vrouw worden getraind door het doen van regelmatige oefeningen, kan er spierpijn optreden. Een prima spierpijn balsem is van Weleda: Arnica Spierbalsem. Het bevordert de doorbloeding, werkt pijnverzachtend, verwarmd de spieren en is een weldaad voor de stijve en vermoeide spieren.
© 2009 - 2024 Roberta, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke broek past bij mijn figuur?Welke broek past bij mijn figuur?Broeken en jeans zijn er in alle soorten en maten: heupbroeken, taillebroeken, strakke broeken, wijde broeken en nog vee…
Scrubs en crèmes voor een goede lichaamsverzorgingEen goedverzorgde huid is een stralende huid. Dit artikel bevat enkele tips voor een goede lichaamsverzorging, voor dive…
BBB, depressieve gevoelens en te veel etenBBB, depressieve gevoelens en te veel etenVoor veel vrouwen is naar hun gevoel de billen, buik en benen het probleemgebied van het lichaam. Verkeerde eetgewoontes…
Cosmetische behandeling billenNiet iedereen bezit de volle en ronde billen als Jennifer Lopez. Toch dromen vele over deze prachtige billen. Een nieuwe…

BBB: de billen, kledingadviesBBB: de billen, kledingadviesVoor veel vrouwen zijn de buik, de billen en de benen het probleemgebied van hun lichaam. Door waakzaam om te gaan met d…
Crystal Clear Oxygen - Ervaringen en resultatenFilmsterren en tv-persoonlijkheden in binnen- en buitenland zweren bij een eenmalige Crystal Clear Oxygen schoonheidsbeh…
Bronnen en referenties
  • Dr. A. Vogel - De Kleine dokter
  • www.weleda.nl
  • http://www.biodermal.nl/pages/0-0.php
Roberta (652 artikelen)
Laatste update: 21-11-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.