Wallen en blauwe kringen camoufleren met Eye Candy Trio

Om wallen, rimpeltjes en blauwe kringen rond de ogen te camoufleren heeft Colorescience een efficiënt trio van producten op de markt gebracht: Eye Candy Trio Kit. Het bestaat uit Crystalescience Eye Serum, My Favorite Eyes Cream en Eyes Wide Open. De producten kunnen zowel als kit als apart gekocht worden. Estheomed uit Hulste liet ons Eye Candy Trio Kit van Colorescience uitproberen. Dit zijn onze ervaringen en resultaten.

Rimpeltjes, wallen en blauwe kringen camoufleren met Colorescience Eye Candy Trio Kit

Eye Candy Trio Kit van Colorescience is een echt hebbedingetje als het op het camoufleren van wallen, rimpeltjes en blauwe kringen aankomt. De producten camoufleren trouwens niet alleen, maar verzorgen ook zodat rimpeltjes, wallen en blauwe kringen op langere termijn daadwerkelijk vervagen en verdwijnen. Eye Candy Trio Kit veroorzaakt geen allergische reacties en kunnen bovendien ook door kankerpatiënten worden gebruikt.

Estheomed uit Hulste (nabij Kortrijk) liet ons de drie producten uit de Eye Candy Trio Kit uitproberen en de resultaten mogen er zijn. In tegenstelling tot andere concealers camoufleren de producten van Colorescience zonder een dikke laag aan te brengen en zonder de huid te verstikken. Ze zijn vederlicht van samenstelling, maar zijn daarom niet minder efficiënt. Toen ik Eye Candy Trio Kit voor het eerst gebruikte, kreeg ik te horen dat ik er stralend uitzag en glunderde. De producten van Eye Candy Trio Kit kunnen apart gebruikt worden, maar het mooiste resultaat krijg je door Crystalescience Eye Serum, My Favorite Eyes Cream en Eyes Wide Open samen te gebruiken. Voor gebruik in trio zet je eerst drie stipjes van My Favorite Eyes Cream te beginnen vanaf de binnenkant van de ooghoek, vervolgens drie stipjes met Crystalescience Eye Serum onderaan het oog en ten slotte drie stipjes van Eyes Wide Open aan de buitenste ooghoeken. Daarna moet je de producten licht inkloppen. Als concealer is My Favorite Eyes Cream het best aangewezen. De andere twee producten zijn vooral geschikt om de ogen op te lichten en om het gebied rond de ogen te verzorgen. Dagelijks gebruik van de drie producten samen zorgt ervoor dat wallen en blauwe kringen daadwerkelijk minder worden en niet alleen gecamoufleerd zijn.

Crystalescience Eye Serum

Dit anti-aging serum verbetert de activiteit van My Favorite Eyes Cream en Eyes Wide Open. Het is in de eerste plaats een verzorgingsproduct dat het gebied rond de ogen een meer gehydrateerd uitzicht geeft. Daarnaast doet het ook dienst als filler en het reflecteert licht om zo de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen. Het kan ís morgens gebruikt worden als basis voor de make-up of ís avonds als verzorging voor onder de ogen. Het product moet op het hele gebied rond de ogen aangebracht worden. De werkzame bestanddelen van Crystalescience Eye Serum zijn:

  • Neroli: Verbetert het uitzicht van rode en geïrriteerde huid rond de ogen
  • Kamille: Vermindert zwellingen en wallen
  • Zeealgen: Verstevigt een slappe huid
  • Rozen: Hydrateert
  • Vitamine E: Geeft vocht aan de huid en doet dienst als antioxidant
  • Aloe: Kalmeert de huid

My Favorite Eyes Cream

My Favorite Eyes Cream is dankzij zijn gele kleur geschikt om blauwe kringen rond de ogen te camoufleren. Een reflectief ingrediënt licht het gebied rond de ogen op zodat de blik zachter en jonger lijkt. Zink oxide, titanium dioxide, beta caroteen, vitamine K en peptides voeden en hydrateren de huid.

Gebruik My Favorite Eyes Cream door met de applicator de blauwe kringen aan de binnenkant van de ogen nabij het traankanaal aan te stippen. Gebruik daarna je vingers om het product licht in te kloppen. My Favorite Eyes Cream is ideaal als voedende oogcrème of als lichte concealer.

Eyes Wide Open

Het uitzicht van wallen, zwellingen en rimpeltjes rond de ogen kan je verminderen en camoufleren met Eyes Wide Open. Bovendien verkoelt het de huid en heeft het een liftend effect. Eyes Wide Open is het meest efficiënt als je het zowel ís morgens als ís avonds gebruikt. Het kan ook verschillende keren tijdens de dag op de uiterste ooghoeken aangebracht worden om het gebied rond de ogen te liften en op te lichten of om uitgelopen make-up te verwijderen. Eyes Wide Open bevat blauwe kamille, vitamines, zink oxide, titanium dioxide, antioxidanten en peptides.

Oogmasker tegen wallen en blauwe kringen rond de ogen

Wanneer de huid rond de ogen het hard te verduren heeft gekregen door ziekte, stress of medische ingrepen kan je de Eye Candy Trio als oogmasker voor ís nachts gebruiken. Gebruik Crystalescience Eye Serum, My Favorite Eyes Cream en Eyes Wide Open zoals hierboven staat aangegeven, maar breng dit keer een iets ruimere hoeveelheid van het product aan. Laat het trio een hele nacht inwerken. ís Morgens ziet het gebied rond de ogen er een stuk beter uit.
© 2009 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wallen en donkere kringen verwijderen met carboxytherapieWallen en donkere kringen verwijderen met carboxytherapieWallen verwijderen is gemakkelijker dan je denkt. Als je verschillende jaren last had van wallen en donkere kringen onde…
Foundation, crèmes en camouflageSlaapgebrek, ongezond eten, stress - het zijn allemaal factoren die onze huid geen goed doen. Puistjes, donkere kringen…
Last van wallen? Verminder ze met smoothiesLast van wallen? Verminder ze met smoothiesHeb je last van wallen en donkere kringen onder de ogen? Hebben de vele feestjes hun gevolgen voor de huid? Gelukkig kan…
Kringen onder de ogen laten verwijderen, hoe?Kringen onder de ogen laten verwijderen, hoe?Donkere kringen onder je ogen. Hoe verwijder je die? Als je last hebt van donkere kringen onder je ogen, wil je daar mee…

Donkere kringen en wallen wegwerken met UMO gelpadsDonkere kringen en wallen wegwerken met UMO gelpadsWallen en donkere kringen kan je efficiënt wergwerken met de gelpads van UMO. Deze zelfklevende patches doen een beroep…
Beauty: reinigen gezichtBeauty: reinigen gezichtMet make-up zijn de meeste jonge dames al vroeg mee aan de slag, maar niet iedereen krijgt erbij uitgelegd dat het vervo…
Avalon (367 artikelen)
Laatste update: 20-12-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.