Donkere kringen en wallen wegwerken met UMO gelpads

Donkere kringen en wallen wegwerken met UMO gelpads Wallen en donkere kringen kan je efficiënt wergwerken met de gelpads van UMO. Deze zelfklevende patches doen een beroep op nanotechnologie om de werkzame ingrediënten tot diep in de huid te krijgen. PGA of polyglutaminezuur, dat de huid tien keer beter hydrateerd dan hyaluronzuur, is het voornaamste bestanddeel van deze efficiënte oplossing tegen wallen en donkere kringen. Estheomed uit Hulste liet ons de UMO oog patches uitproberen. Dit zijn onze ervaringen en resultaten.

Wat zijn UMO γ-PGA gelpads?

Wallen en donkere kringen onder de ogen wegwerken

UMO γ-PGA Eye Mask bestaat uit zelfklevende gelpads die vooral sporadisch kunnen worden gebruikt voor het wegwerken van wallen en donkere kringen die zijn ontstaan na een avondje stappen of een stressvolle dag. Ze zijn ook ideaal om er goed en uitgerust uit te zien voor een afspraakje of een speciale gelegenheid. De nanotechnologie zorgt ervoor dat het product dieper in de huid dringt dan de meeste andere producten tegen wallen en donkere kringen en dat het dus beter zijn werk kan doen.

Huid verstevigen en hydrateren

Je kunt de zelfklevende gelpad van UMO ook onder de ogen aanbrengen alvorens te gaan slapen. Op die manier kan het UMO γ-PGA Eye Mask een hele nacht lang wallen, donkere kringen en rimpeltjes onder de ogen wegwerken en de huid onder de ogen steviger maken en hydrateren. Hoe meer je de patches gebruikt, hoe steviger de huid wordt en hoe beter je wallen, donkere kringen en rimpels volledig kunt wegwerken.

PGA of polyglutaminezuur

UMO gebruikt in zijn producten een merkgebonden formule op basis van GAMMA PGA. PGA of polyglutaminezuur werd oorspronkelijk ontdekt in kwallen en is afgeleid van Natto, een meer dan 1000 jaar oude Japanse gezondheidsvoeding op basis van sojabonen. De samenstelling staat erom bekend tien keer beter te hydrateren dan hyaluronzuur en elastischer te zijn dan collageen. PGA of polyglutaminezuur dringt door tot in de diepste huidlagen, vermindert de verschijning van rimpeltjes, versterkt het natuurlijk vochtinbrengde vermogen van de huid, bevordert het wegwerken van stagnerend melanine, verheldert de huid, hydrateert de huid, voedt de huid, houdt het vocht vast, verzacht de huid, versoepelt de huid en vormt een dunne vochtinbrengende laag op de huid. Bovendien is PGA of polyglutaminezuur hypoallergeen en dierproefvrij.

Ingrediënten

Volledige lijst met ingrediënten zoals vermeld op de verpakking: Aqua/Water, Carrageenan, Glycyrrhizinate Licorice Extract, Corallina Officinalis Extract, Hydrolized Collagen, Oligo Proanthocanidin, Algin, Soy Isoflavones, Ceramide III, Kalanchoe spathulata Ext, Sodium γ -polyglutamate, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Epidermal Growth Factor (EGF).

Wallen en donkere kringen wegwerken met UMO oog patches Ervaringen en resultaten

Alvorens je de oog patches van UMO aanbrengt, moet je de huid grondig reinigen. Er mogen geen sporen van make-up, crème of vet meer aanwezig zijn. Na het reinigen mag er dus geen nieuwe crème of gel worden aangebracht. De huid moet goed droog zijn.

De patches zelf zijn doorschijnend en gelachtig. Eenmaal uit hun verpakking gehaald, moet je ze onmiddellijk op de wallen en donkere kringen kleven. De patches zijn zelfklevend, dus het is voldoende dat je ze gewoon op de huid leg en ze egaal maak met de vingers.

Na het aanbrengen, moet je de patches minimum 30 tot 40 minuten laten inwerken alvorens ze opnieuw te verwijderen. Terwijl de gelpads intrekken, kan je gewoon voortdoen met activiteiten zoals het huishouden doen of werken aan de computer. Het is echter gekend dat de werkzame ingrediënten uit de cosmetica beter door de huid worden opgenomen wanneer het lichaam in rusttoestand verkeert. Indien je geen tijd hebt, mag je echter gerust andere bezigheden blijven doen. Dat betekent dat je de patches ook mag aanbrengen tijdens de nacht zodat je er s morgens mooi en uitgerust uitziet.

Na 40 minuten ziet de huid onder je ogen er inderdaad frisser en meer uitgerust uit. De huid lijkt lichtgevender te zijn en voelt voller en meer gehydrateerd aan. Donkere kringen en wallen zijn een stuk minder zichtbaar.
© 2009 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wallen en donkere kringen verwijderen met carboxytherapieWallen en donkere kringen verwijderen met carboxytherapieWallen verwijderen is gemakkelijker dan je denkt. Als je verschillende jaren last had van wallen en donkere kringen onde…
Last van wallen? Verminder ze met smoothiesLast van wallen? Verminder ze met smoothiesHeb je last van wallen en donkere kringen onder de ogen? Hebben de vele feestjes hun gevolgen voor de huid? Gelukkig kan…
Kringen onder de ogen laten verwijderen, hoe?Kringen onder de ogen laten verwijderen, hoe?Donkere kringen onder je ogen. Hoe verwijder je die? Als je last hebt van donkere kringen onder je ogen, wil je daar mee…
Die lelijke wallen onder je ogen effectief verhelpenDie lelijke wallen onder je ogen effectief verhelpenMet die lelijke wallen onder de ogen zie je er niet op zn aantrekkelijkst uit. Met die oud makende oogwallen is het ook…

Wat doet de schoonheidsspecialiste bij een behandeling?Wat doet de schoonheidsspecialiste bij een behandeling?Wat doet een schoonheidsspecialiste bij een behandeling? En is zo'n behandeling ook lekker? Sommige mannen en vrouwen ga…
Wallen en blauwe kringen camoufleren met Eye Candy TrioOm wallen, rimpeltjes en blauwe kringen rond de ogen te camoufleren heeft Colorescience een efficiënt trio van producten…
Avalon (367 artikelen)
Laatste update: 29-12-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.