Innéov Fermeté: de antirimpel-pil van L'Oreal en Nestlé

Innéov Fermeté: de antirimpel-pil van L'Oreal en Nestlé Al jaren is er een zoektocht naar een goed middel tegen rimpels. Mensen willen niet graag ouder worden en ieder lijntje en rimpeltje kan een punt van ergernis worden. Er zijn al veel smeerseltjes op de markt die een rimpelloze huid beloven, maar deze doen niet veel meer dan de rimpels ietsje oppervlakkiger maken. Er is inmiddels een pil ontwikkeld tegen rimpels die belooft het probleem van binnenuit aan te pakken.

L'Oreal en Nestlé

L'Oreal en Nestlé zijn beide zeer grote bedrijven. L'Oreal fabriceert cosmetica en huidverzorgingsproducten. Nestlé is een voedingsmiddelenfabrikant. Deze beide bedrijven hebben samen een pil ontwikkeld die voedingsstoffen bevat die rimpelvorming tegengaan. Deze kleine rode pil moet iedere dag worden geslikt om zo voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Doordat men de belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, die zorgen voor een gezonde en jonge huid, zal de huid minder snel rimpels gaan vertonen, zo claimen de beide bedrijven.

Innéov Fermeté

De tegen rimpels ontwikkelde pil heeft de naam Innéov Fermeté gekregen. De pil bevat een hoge concentratie van een ingrediënt wat in tomaten voorkomt. Dit ingrediënt heeft antiverouderende eigenschappen, het bevordert de groei van nieuwe huidcellen en zorgt ervoor dat oudere huidcellen in beschermd worden tegen aftakeling. Innéov Fermeté bevat de stoffen lycopeen, vitamine C en isoflavonen. Deze stoffen komen samen in het kleine rode pilletje, dat een zoete smaak heeft. De stoffen zijn zo bewerkt dat ze door het lichaam gemakkelijk op te nemen zijn.

Werkt Innéov Fermeté echt?

Innéov Fermeté is nog maar pas gelanceerd in Zuid-Amerika en Europa, er zijn zodoende nog geen ervaringsverhalen beschikbaar van mensen die het middel hebben gebruikt. Het duurt namelijk ca. 3 maanden voordat er resultaat zichtbaar is bij gebruik van de antirimpel-pil. Het middel is wel pas op de markt gebracht na uitgebreide testen waarin een groep vrouwen de antirimpel-pil kreeg toegediend en een andere groep een placebo kreeg. De uitkomsten van deze testen waren zeer positief te noemen. Na een half jaar slikken bleek de groep vrouwen die daadwerkelijk Innéov Fermeté had geslikt een aanzienlijk verbeterde huid te hebben ten opzichte van de groep vrouwen die een placebo hadden geslikt.

Wat kost de antirimpel-pil Innéov Fermeté?

Helaas geldt voor deze antirimpel-pil, net zoals voor veel andere noviteiten op het gebied van beauty, dat deze handenvol geld kost. Geschat wordt dat men bij dagelijks gebruik zo'n 30 euro per week kwijt is aan het middel. Toch hopen L'Oreal en Nestle dat deze pil gezien gaat worden als een lifestyle product, waar mensen bewust voor kiezen, vergelijkbaar met het gebruik van voedingssupplementen.

Waar is de antirimpel-pil Innéov Fermeté verkrijgbaar?

Innéov Fermeté is op dit moment nog niet in Nederland verkrijgbaar. De verwachting is dat dit product wel in Nederland gelanceerd zal gaan worden. In België is de antirimpel-pil wel al te koop. Ook via internet is Innéov Fermeté reeds verkrijgbaar.
© 2009 - 2024 Ceetee, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hyaluronzuur goed tegen rimpels, tegen artrose en droge huidHyaluronzuur goed tegen rimpels, tegen artrose en droge huidWat is hyaluronzuur? Hyaluronzuur is belangrijk om vocht in de huid vast te houden. Ook speelt Hyaluronzuur een grote ro…
Rimpels in het gezicht verminderen; direct resultaatRimpels... Vaak beginnen we pas met extra verzorging van de huid, als de rimpels inmiddels zichtbaar zijn. Tot je 28ste…
Zuurstofbehandeling tegen rimpels, werkt het?Zuurstofbehandeling tegen rimpels, werkt het?Zuurstofbehandeling of O2 voor de huid, of oxygen therapie, is de nieuwste trend op het gebied van rimpels bestrijding.…
10 tips om rimpels te voorkomenMaak jij je al zorgen om de rimpels die kunnen komen. De lijntjes bij je ogen, kraaienpootjes? Maar wil je er absoluut n…

Lachrimpels rond de mond verwijderen met carboxytherapieLachrimpels rond de mond verwijderen met carboxytherapieEen uitgesproken nasolabiale plooi en lachrimpels rond de mond kan je gemakkelijk laten verwijderen met behulp van carbo…
Reactie

E. van Lier, 05-11-2010
Ik krijg van Vichy bericht dat de pil al in Nederland verkrijbaar is. Hoe zit dat en waar kan ik die kopen? Mijn tweede vraag is of de stof die in tomaat zit wel goed is. Ik heb ooit 'ns gehoord dat tomaten kanker kunnen veroorzaken. Zou U mij daar wat over kunnen zeggen? Met vriendelijk groet, mevr. van Lier. Reactie infoteur, 05-11-2010
Mij is nog niets bekend over de verkrijgbaarheid in Nederland. Het is wel te bestellen via belgische online drogisterijen. Misschien kunt u navraag doen bij uw apotheek of bij een gespecialiseerde drogisterij.

Over tomaat hoeft u zich geen zorgen te maken. De stoffen in tomaten beschermen uist tegen kanker, omdat het krachtige anti-oxidanten zijn.

Ceetee (242 artikelen)
Gepubliceerd: 28-12-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.