Verslapte huid en vale teint? Probeer het Liquid Ice Mask

Verslapte huid, vale teint,acné, wallen en kringen onder de ogen, rimpels, kraaienpootjes, droogtelijnen en andere huidproblemen kunnen uw schoonheid bederven. Met het Liquid Ice Mask wordt de huid die slap is geworden en begint uit te drogen opnieuw elastisch, zacht en opgespannen. Wij hebben het Liquid Ice Mask voor u uitgetest. Hieronder vindt u onze ervaringen en resultaten.

Wat is een Liquid Ice Mask?

Eén van de voornaamste werkingen van het Ice Mask is de koude die het op de huid uitoefent. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat koude verschillende positieve effecten op de huid heeft, zo positief zelfs dat er behandelingen bestaan waarin mensen zich in een lokaal met een temperatuur van min 216 graden opsluiten om van deze voordelen op de huid te kunnen genieten (cryotherapie). De koude stimuleert de haarvaatjes, maakt een vale teint en bleke huid terug rozig, vermindert roodheid, versterkt het collageen, maakt een verslapte huid steviger, vermindert acné littekens en ontspant de huid.

Het NeoSilk Liquid Ice Mask is een hypoallergeen, zacht en comfortabel masker dat ijskoud wordt als het op de huid wordt aangebracht en dus ook dezelfde positieve effecten uitoefent op het gezicht. Door de toevoeging van diverse kruidenextracten wordt de corrigerende werking op een verslapte huid en vale teint versterkt. U kunt de volgende resultaten verwachten van het Liquid Ice Mask:
 • Versterkt het collageen van de huid
 • Maakt een verslapte huid terug stevig
 • Vermindert acné
 • Reduceert sebum tot 70%
 • Optimaliseert de PH waarde naar 4.5
 • Hydrateert de huid tot wel 500%
 • Verzacht de huid
 • Vermindert zichtbare tekens van huidveroudering
 • Vermindert littekens en acné littekens in het bijzonder
 • Stimuleert de haarvaatjes
 • Vermindert roodheid
 • Maakt een vale teint en bleke huid opnieuw een mooie kleur
 • Beschermt de buitenlaag van de huid tegen invloeden van buitenaf
 • Ontspant de huid

Het Ice Mask werd wereldwijd al succesvol aangewend door toonaangevende plastische chirurgen die het masker gebruikten om de huid van hun patiënten na een operatie te verbeteren. Thuis kunt u het masker toepassen na een cosmetische behandeling, een lange afstandsvlucht, het werk, sport of een zonnebad. Het is ook ideaal voor belangrijke afspraken, vergaderingen en conferenties of om op het even welk moment uw huid een kleine opkikker nodig heeft. Het is aangetoond dat acné met behulp van het Liquid Ice Mask zo goed als helemaal verdwijnt. Hoe vaker u het masker gebruikt, hoe beter de resultaten zullen zijn op lange termijn. Zo zijn voor het verwijderen van acné gemiddeld 30 behandelingen nodig aan twee tot drie sessies per week.

Hoe moet u het Liquid Ice Mask gebruiken?

 • Open de verpakking van het Liquid Ice Mask dat op dit moment de vorm heeft van een compacte tablet
 • Laat het compacte masker in zijn verpakking en giet er de Liquid Ice Mask Activator over
 • Het tablet wordt vanzelf groter en begint te rijzen
 • Rol het masker open en leg het over het gezicht (het is niet nodig het gezicht eerst te reinigen; u kunt het Liquid Ice Mask zelfs over make-up aanbrengen)
 • Laat minimum 10 tot 20 minuten inwerken of totdat het masker volledig is opgedroogd
 • Haal het masker opnieuw van het gezicht
 • Het is niet nodig de huid nadien te reinigen

Liquid Ice Mask uitgetest – Onze ervaringen en resultaten

Estheomed, de officiële verdeler van het Liquid Ice Mask, gaf ons een doos van het product om de effectiviteit van het masker zelf te kunnen uittesten. In één doos zitten maar liefst 18 porties van het masker. Indien u het masker geregeld gebruikt, wordt uw slappe huid terug stevig en uw vale teint en bleke huid terug gezond. De resultaten zullen ook langer aanhouden naarmate u het masker vaker gebruikt. Het Liquid Ice Mask kan echter ook slechts af en toe gebruikt worden, bijvoorbeeld wanneer uw huid er het meeste nood aan heeft (voor een avondje stappen, voor een belangrijke vergadering of afspraak etc). Wij kozen voor de eerste optie en gebruikten het Liquid Ice Mask twee tot drie keer per week gedurende anderhalve maand. Hieronder vindt u onze ervaringen en resultaten.

Gebruiksvriendelijkheid

Het is heel gemakkelijk om het Liquid Ice Mask gebruiksklaar te maken. Spijtig genoeg bleek het masker iets te groot voor mijn gezicht waardoor de gaten voor ogen, mond en neus niet helemaal op de goede plaats zaten en bepaalde delen van het gezicht dus niet van de voordel en van het masker konden genieten. U bent ook verplicht te gaan liggen wanneer het masker op het gezicht ligt indien u wilt vermijden dat het afvalt.

Resultaten

De bleke en vale teint ziet er inderdaad roziger uit na het aanbrengen van het masker. De effecten op het steviger maken van een verslapte huid waren echter niet merkbaar. Misschien is dit te wijten aan het feit dat de koude van het Liquid Ice Mask niet altijd even goed te merken is, dit in tegenstelling tot de Ice Wrap Fat Reducer dat werkelijk ijskoud is. In de meeste gevallen is de frisse werking slechts nauwelijks voelbaar. Op andere momenten is de koude echter duidelijk aanwezig en voelt u de huid onder het masker opfleuren. Het is op die koude momenten dat het voornaamste voordeel van het masker duidelijk wordt, namelijk het ontspannen van het gezicht en de rest van het lichaam. Bent u op zoek naar een weldoend gezichtsmasker, dan is het UMO Facial Mask een betere keuze. Dit masker is immers gemakkelijker aan te brengen en geeft betere resultaten op het vlak van hydratering en voeding van de huid. Daar we zelf niet aan acné lijden, hebben we de werking op dat vlak niet kunnen uittesten.
© 2010 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Make-up tips: een stralende teintHet tijdperk van de klassieke “rouge” die je veel te rode wangen gaf, is voorbij. Er bestaan nu honderd-en-één soorten f…
Wat te doen aan een droge huid?Een droge huid hebben is niet fijn. Daar wil je graag van af komen. Maar hoe kom je van een droge huid af?
Wat is een Derma Roller en wat doet het?Misschien heeft u er wel eens van gehoord. De Derma roller is een klein instrument met 540 ultra dunne naaldjes van vers…

Haarproblemen: alle tips, trics en oplossingen‘Als je haar maar goed zit’ is niet zomaar een gezegde: je haardracht is belangrijker voor je zelfvertrouwen dan kleding…
Beauty: Met de voeten het volgende seizoen inBeauty: Met de voeten het volgende seizoen inDe voeten zijn van levensbelang en hoewel je met de hedendaagse technologie een heel eind komt, zijn onze voeten toch es…
Avalon (367 artikelen)
Gepubliceerd: 28-02-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.