10 jaar jonger, tips jonger uiterlijk

10 jaar jonger, tips jonger uiterlijk Hoe kunnen we makkelijk en snel er jaren jonger uitzien door enkele simpele tips toe te passen? Maken donkere lippenstift ons ouder? Zien we er jonger uit door stralende witte tanden? Zien we er triest uit door het dragen van donkere kleding? Lijken we jonger en slanker door het dragen van hogere hakken? Geeft het dragen van te veel poeder ons een onecht uiterlijk? Geven lange, donkere en zwarte wimpers ons een jonger uiterlijk?

Gezichtshuid

Wat is een goede training voor de gezichtshuid om er jonger uit te blijven zien? Een goede fitness training voor de gezichtshuid is een bindweefselmassage te nemen. Voor een optimaal resultaat zou iedere 6 weken een bindweefselmassage uitstekend zijn.

Lippenstift

Maken donkere lippen ouder? Een donkere lippenstift dragen doet ouder aan. Verander de kleur van de lippenstift in een lichtere en zachtere kleur. Roze getinte lipsticks staan iedere vrouw mooi en geven haar een natuurlijke frisheid.

Hoge hakken

Is het belangrijk om op hogere hakken te lopen om er jonger uit te zien? Waar het vooral om draait is dat de benen wat slanker lijken als je hogere hakken draagt. Door het dragen van hogere hakken krijg je een air van meer zelfvertrouwen over je heen. Slanker lijken en een goed gevoel hebben over jezelf doet jonger lijken.

Witte tanden

Is het hebben van wittere tanden belangrijk voor een jonger uiterlijk? Na jarenlang koffie drinken, een wijntje nemen en misschien zelfs te roken, is dat duidelijk waarneembaar: de tanden zijn niet echt wit meer. Witte tanden, en een gebit dat er goed verzorg uit ziet, doet echt jonger aan!

Foundation

Geeft te veel poeder op mijn gezicht een ouder uiterlijk? Het klinkt wat tegengesteld, maar het is waar: te veel foundation en te veel poeder doet je eerder kwaad dan goed. Een frisse en natuurlijke uitstraling willen we allemaal, maar door het gebruik van te veel poeder lijkt het onecht. En dat is nu juist wat we willen voorkomen. Probeer de huid zo schoon mogelijk te houden. Een natuurlijker glans krijgt iedereen zonder te veel poeder, of kies voor een foundation met een luchtiger structuur of voor een getinte dagcrème.

Lange wimpers

Geven lange, zwarte en verleidelijke wimpers jeugdigheid? Door de jaren heen kunnen wimpers dunner worden. Mooie dikke zwarte wimpers zien er veel jonger uit. Tegenwoordig heeft iedere mascara het “lange wimper effect.” Gebruik donkere mascara in overvloed voor een jonger en verleidelijke oogopslag!

Kapper

Niets ziet er zo onverzorgd en doet je ouder lijken dan je werkelijk bent door een onverzorgd kapsel. Dode punten? Naar de kapper! Niet blij met je coupe? Naar de kapper! Jong uitziend haar beweegt en is soepel. Vraag aan de kapper naar ideeën, naar kapsel die echt bij jou passen en je een jonger uiterlijk geven. Lichtere tinten kunnen de eerste grijze haren verdoezelen. Informeer naar een goede dagelijkse shampoo, behalve een voedende shampoo kan een volume shampoo ook veel goed voor je doen.

Gebarsten hielen?

Zijn het hebben van gebarsten hielen een teken van jeugdigheid? Nee, niet echt. Het goed verzorgen van de voeten zijn een must voor een jonger uiterlijk, zeer zeker in de zomer of tijdens strandvakanties! Verzorg die voeten en lak je teennagels in een zomers kleurtje. Een bezoek aan de pedicure kan wonderen doen!

Nagels

Mooie gelakte nagels van de handen kunnen je een jonger uiterlijk geven, hoe? Door de handen behalve heel goed te verzorgen met een beschermingsfactor, ook de nagels goed te verzorgen en ze te lakken. Lak je nagels in een mooie lichte tin, hierdoor lijk je jonger.

Kleding

Te hooggesloten kleding dragen doet je ouder lijken. Donkere kleuren geven snel een trieste indruk en doen je ouder lijken. Het is waar: donkere kleuren kleden je slanker af, maar de trieste indruk die velen nalaten op een ander is vaak onuitwisbaar. Wil je er jonger uitzien? Draag dan kleuren die echt bij je passen, kleuren waar je vrolijk van wordt. Iedereen die er vrolijk uitziet ziet er jonger uit!

Dit artikel is onderdeel van de special: Veroudering vs verjonging
© 2011 - 2024 Roberta, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wimpers, functioneel en mooiWimpers, functioneel en mooiWimpers kunnen de ogen ‘open’ doen lijken en je kunt door de manier van opmaken dat meegeven wat je uit wilt stralen. Mo…
Make-up tips: mascaraWaar moet je allemaal op letten bij het aanbrengen van mascara? Hoe vermijd je klontertjes en hoe bewaar je je mascara h…
Blauwe mascara en de juiste make-upBlauwe mascara is niet iets dat we vaak zien, maar het is wel degelijk te verkrijgen en je kunt er leuke effecten mee cr…
Mascara, wimper verfraaiingMascara, wimper verfraaiingMascara is make-up voor op de wimpers. Het is een meestal zwarte vloeistof, die de wimpers langer en voller laten lijken…

In de olie: huid- en haarverzorging met natuurlijke oliënIn de olie: huid- en haarverzorging met natuurlijke oliënAls verzorgingsproduct voor huid en haar zijn plantaardige oliën onverslaanbaar. Maar olie kan nog veel meer voor huid e…
Laserbehandeling bij pigmentvlekken en bloedvatafwijkingenLaserbehandeling bij pigmentvlekken en bloedvatafwijkingenPigmentvlekken ook wel levervlekken genoemd en bloedvatafwijkingen zoals couperose kunnen heel goed met de laser worden…
Bronnen en referenties
  • http://www.aveda.com/nederland/home.tmpl?ngextredir=1
  • http://www.beautytouchstudio.be/oogmakeup4.htm
  • http://www.omaweetraad.com/tips.php?rubriek=gezondheid
Roberta (652 artikelen)
Gepubliceerd: 28-07-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.