Schoonheidstips voor anti-veroudering

Schoonheidstips voor anti-veroudering Actrice Sophia Loren is een bekende schoonheid voor vele mensen. Zij heeft in het verleden haar geheimen wel eens prijs gegeven. Dit artikel gaat over deze bijzondere schoonheidtips. Er zal een wereld voor je open gaan. Probeer het eens en je zult zien dat het effect heeft. Ik ken genoeg mensen die het geprobeerd hebben.

Sophia Loren

Actrice Sophia Loren is wellicht een icoon van tijdloze schoonheid. Tuurlijk, zij is nu ruim in de 70, echter blijft ze zo mooi, en klaarblijkelijk zonder de hulp van plastische chirurgie. Hoe doet ze dat? Gewoon geluk? Wellicht zijn haar genen uitzonderlijk gunstig met haar voortdurende goede looks. Echter, in een interview voor een tijdschrift van een paar jaar geleden, vertelde ze tegen de verslaggeefster haar antiveroudering tips. Volgens mevrouw Loren zijn haar antiverouderings-geheimen betaalbaar en erg simpel.

Tieners en schoonheid

Voor een ding is het zeker, Ze gaf aan altijd goed voor haarzelf te zorgen, zelfs toen ze en tiener was. Dus een stukje advies voor jullie tieners – Wacht niet tot je 40 bent, voordat je aan jezelf begint te zorgen. Wanneer je begint te zien dat je rimpels krijgt in je gezicht en een slappe huid op onaantrekkelijke plaatsen, wordt je geconfronteerd met een bergopwaartse slag. Dit antiverouderings-geheim kan de sleutel zijn voor een frisse, vurige en stevige huid, welke nu vanzelfsprekend zijn.

Jou natuurlijke schoonheid

Naarmate we ouder worden, voor mannen en vrouwen hetzelfde, zal onze huid zijn natuurlijke oliën en elasticiteit verliezen. Dit resulterend in droogheid en rimpels in de huid. Hoe langer je uitstelt om de natuurlijke condens in je gezicht aan te vullen des te moeilijker zal het zijn om dit in de toekomst te corrigeren. Tieners hebben vaak een massa aan deze natuurlijke oliën en vinden dat vochtinbrengende crème dat alleen maar zal verergeren. Dit is niet waar! Was met warm water en spoel grondig en eindig met een lichte vochtinbrengende crème. Dit zal helpen om je huid glad te houden en tegen de tijd dat je dertig bent, zullen je vrienden rimpels beginnen te kweken. Jij overigen niet!

Of je nu een twintiger, dertiger of zelf een veertiger bent, het is nooit te laat om te beginnen. Reinig je huid 2 keer per dag, zoals hierboven staat beschreven en zorg voor een vochtinbrengende crème, welke geschikt is voor jouw huidtype.

Eetgewoontes

Hier is een van Sophia Loren’s antiverouderings geheimen, waar zij zelf bijzonder veel nadruk op heeft gelegd. Dieet! Italianen eten groenten en fruit in overvloed bij elke maaltijd. De Italiaanse kok gaat dagelijks naar de markt voor verse producten in te kopen. Misschien is dit de reden waarom de meeste Italianen jonger lijken ze in werkelijkheid zijn. De voedingsstoffen zijn een zegen voor je huid, ongeacht je leeftijd.

Een ander belangrijk antiverouderings geheim, ken je vast wel, dat is water drinken en ook veel water drinken. Water spoelt de gifstoffen uit je lichaam en dat is altijd een goede zaak. Ook in aanvulling op je andere drankjes is een glas water een goede zaak. Als je het maar opdrinkt.

Vermindering van de hoeveelheid dat je eet is een ander anti-verouderingsgeheim van Sophia Loren. Eet langzaam. Geniet van de gesprekken aan tafel en ontspan. Door rustig te eten zal je mag dit ook beter verteren en opvangen. Je zult merken als je snel en veel eet dat je al snel je riem moet bijstellen en last van je maag kan krijgen. Kies voor mager vlees en minimaliseer vet en gefrituurd voedsel. Doe veel goeds voor je hart door meer olijfolie te eten in plaats van met verzadigde vetten te koken.

Denk positief

Probeer je stress te minimaliseren. Lichaamsbeweging is hiervoor een uitstekend middel. Als je nog niet overtuigd bent denk dan eens aan iemand die je kent en veel stress heeft. De meeste van deze mensen krijgen grijze haren en slechte gezondheid.

Het laatste geheim van Sophia Loren is de meest eenvoudigste. Kweek een positief vooruitzicht voor jezelf en een zonnige geest. Kijk eens wat het deed voor haar.

Lees verder

© 2011 - 2024 Mayorfrits, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Tegen huidveroudering: tomatenpureeTegen huidveroudering: tomatenpureeOp de markt verschijnen altijd weer anti-rimpelcrèmes en anti-verouderingsmiddelen. Het ene middel tegen huidveroudering…
Sophia Loren, Italiaanse filmdiva en schoonheidSophia Loren, Italiaanse filmdiva en schoonheidSophia Loren (Rome, 20 september 1934) is een Italiaanse actrice. Zij heeft veel grote rollen gespeeld, zowel in Italiaa…
Anti-rimpel behandelingen: Minder en minder diepe rimpelsRimpels zijn een onvermijdelijk gevolg van ouder worden. Helemaal voorkomen dat je huid veroudert is onmogelijk maar er…
Melatonine en (huid)verouderingMelatonine en (huid)verouderingMelatonine heeft veel voordelen. Dat melatonine gunstig werkt bij slapeloosheid, is algemeen bekend. Dankzij melatonine,…

Je haar lang laten groeien én mooi houdenJe haar lang laten groeien zonder problemen of zelfs de haargroei versnellen… is dat mogelijk? Ja! Maar… het blijkt nog…
Rimpels onder de ogenRimpels onder de ogenRimpels onder de ogen zijn het gevolg van huidveroudering, waardoor iedereen er vroeg of laat mee te maken krijgt. Velen…
Mayorfrits (220 artikelen)
Laatste update: 10-11-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.