Snel afvallen – Alli

Rigoureus afvallen? Al van alles geprobeerd? Diëten die niet helpen, trainingsprogramma’s die niet aanslaan en de altijd knagende lekkere trek, die uiteindelijk het goede voornemen om snel af te vallen fataal wordt? Er is een nieuw middel op de markt. Snel afvallen was nog nooit zo makkelijk. Alli is in staat om binnen korte tijd de helft van je gewicht te verliezen.

Wat is Alli?

Voorheen werd gebruik gemaakt van een middel dat bekend stond als Xenical en dat bedoeld was om het opslaan van vet tegen te gaan. Dikker worden is een gevolg van opgeslagen vet en kon op deze manier dus voorkomen worden. Dit middel was legaal op de markt gebracht, maar kon alleen door doktoren op recept worden uitgeschreven. De werking van het middel Alli – officieel Alli Orlistat 60mg genaamd – houdt nog ongeveer hetzelfde in, want Alli zorgt ervoor dat het lichaam 25% van het vet in voeding niet opslaat. Bovendien helpt Alli bij iedere twee kilo gewichtsverlies nog één extra kilo af te vallen. Zeker wanneer Alli gebruikt wordt in samenhang met een dieet, kan dit wonderbaarlijke gevolgen hebben.

Verenigde Staten

Sinds 2008 is het middel Alli officieel in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië verkrijgbaar geraakt. Op die manier was de stap naar het internet natuurlijk zo gemaakt. Via digitale apothekers is het al langere tijd mogelijk om - in het buitenland - aan Alli te komen. Sinds kort is Alli ook op deze manier in Nederland te verkrijgen. Alli heeft in de Verenigde Staten al heel veel mensen geholpen om de door hen gewenste kilo's af te vallen. Alli maakt het voornamelijk makkelijk om af te vallen.

Gebruik van Alli

Wie alle positieve berichten over Alli leest zou kunnen denken dat je vanaf nu alles kunt eten waar je trek in hebt, met alle vetten en calorieën van dien. Helaas steekt de werking van Alli niet op die manier in elkaar. Alli is geen wondermiddel dat ervoor zorgt dat je zoveel kunt eten als je wilt, zonder dat je er dikker van wordt. Zulke middelen bestaan niet en zouden ook tegennatuurlijk zijn. Alli is dan ook slechts een hulpmiddel, dat kan worden ingezet ter ondersteuning van bijvoorbeeld een dieet. Wanneer een dieet aanslaat, zal Alli haar werk gaan doen. Het kan ook goed zijn om regelmatig een (huis)arts te bezoeken voor controle.

Bijwerkingen

Alli heeft mogelijk bijwerkingen, die als ongemakkelijk kunnen worden beschouwd. Om deze bijwerkingen zoveel mogelijk te berperken is het een idee om een vast dieet te vormen. Ook hiervoor is het goed een huisarts in te schakelen. Wat wel een vast gegeven is, is dat de bijwerkingen zich vooral voordoen wanneer er veel vet wordt gegeten. De bijwerkingen uiten zich in vettige ontlasting, plotselinge behoefte tot ontlasting, winderigheid en darmkrampen. Deze bijwerkingen zijn ook een waarschuwing voor het feit dat er teveel vet gegeten is. Door een dieet te volgen, worden de bijwerkingen zo veel mogelijk ingeboet.

Obesitas

Alli is geen illegaal middel. Het wordt namelijk legaal gebruikt door artsen om hun patiënten te helpen bij het afvallen. Zoals gezegd in combinatie met een dieet. Zo kunnen onder meer patiënten die te kampen hebben met zwaarlijvigheid (obesitas) hier baat bij hebben. Omdat zwaarlijvigheid gevaarlijk is en vervelende ziekten tot gevolg kan hebben, wordt vaak uitgeweken naar het gebruik van Alli. Desondanks is Alli ook zonder doktersvoorschrift te verkrijgen.

Alli in Nederland

Voorheen was Alli alleen te koop in apotheken. Tegenwoordig is het middel ook te vinden in Nederlandse drogisterijen. Tevens kan het via internet worden aangeschaft.
© 2009 - 2024 Paulsmiezen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Dieetpillen, mijn ervaring met Allimijn kijk opDieetpillen, mijn ervaring met AlliAls je last hebt van overgewicht, dan zijn er verschillende manieren om daar iets aan te doen. Ik wil het in dit artikel…
Alli of Xenical, wat zijn de verschillen?Alli of Xenical, wat zijn de verschillen?Alli en Xenical bevatten dezelfde werkzame stof, namelijk de stof ‘Orlistat, om af te vallen. Toch wordt het ene middel…
Alli vanaf nu ook in Nederland te koopAlli vanaf nu ook in Nederland te koopNadat Alli in de Verenigde Staten al bijna 2 jaar te koop is, en ook de Britten al weer een tijdje zonder recept Alli ku…

Alli afslankpil: informatie, bijwerkingen en afvallenAlli afslankpil: informatie, bijwerkingen en afvallenAlli is een pil die is aankomen waaien vanuit Amerika. Je kunt ermee afvallen als je drie maal daags een pil inneemt tij…
Kan je vermageren zonder dieet?Kan je vermageren zonder dieet?Wie zonder dieet wil vermageren kan kiezen uit meerdere methoden, variërend van dieetpillen tot eetlustremmers, liposuct…
Paulsmiezen (97 artikelen)
Gepubliceerd: 22-05-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.