Afslanken met Switzo

Afslanken met Switzo ‘Switzo je ideale lichaamsgewicht’ is een afslankmethode die uitsluitend bestaat uit natuurlijke bestanddelen. De methode kan mensen helpen op een verantwoorde en gezonde manier af te slanken, mits zij zelf al gezond leven. Switzo werkt namelijk op zeven manieren tegen overgewicht, welke alleen goed kunnen werken wanneer de persoon in kwestie er een gezonde levenswijze op na houdt.

Natuurlijke basis van Switzo

‘Switzo je ideale lichaamsgewicht’ of kortweg: 'Switzo' werkt op een natuurlijke basis. De methode werkt met twee verschillende soorten capsules (rode en witte), welke uit uitsluitend natuurlijke bestanddelen bestaan. De rode capsules bestaan onder andere uit: Appelazijn, Berkenblad, Bruine Zeealg, Java thee, Woestijnvijg, Kola noot, Sesamzaad en nog enkele andere natuurproducten. De witte capsules bestaan onder andere uit: Groene thee en nog enkele andere natuurlijke producten. De twee soorten capsules dienen gelijktijdig gebruikt te worden om optimaal resultaat te verkrijgen. Ze vullen elkaar namelijk aan en versterken elkaar. De samenstelling van de rode capsules ondersteunt de stofwisseling en vermindert het hongergevoel, waardoor de gebruiker minder gaat eten. De witte capsules richten zich op de vetten in het voedsel. De samenstelling ervan zorgt voor een verminderde vetopname en vetopslag, en zet bovendien vetten om in energie. Hierdoor wordt de stofwisseling nog eens extra gestimuleerd direct na de maaltijd; het moment waarop dit het belangrijkste is.

Werking van Switzo

De meeste dieetproducten bevatten maximaal drie bestanddelen die werkzaam zijn om het afslanken te bevorderen. Echter Switzo bevat maarliefts veertien werkzame natuurlijke bestanddelen, verdeelt over twee soorten capsules. Doordat de bestanddelen elkaar aanvullen en versterken, werkt Switzo op zeven manieren tegen overgewicht:
 1. Het verhoogt de vetverbranding
 2. Het vermindert het hongergevoel
 3. Het draagt bij aan een goede vochthuishouding
 4. Het helpt het jojo-effect te voorkomen
 5. Het werkt als antioxidant
 6. Het vermindert de vetopname
 7. Het geeft extra energie

Richtlijnen Switzo

Switzo hanteert enkele richtlijnen om te komen tot een optimaal resultaat. De meeste van deze richtlijnen worden sowieso al aanbevolen om de gezondheid te bevorderen. Dit benadrukt dat de Switzo methode echt uitgaat van een gezonde manier van afslanken. Wanneer een gebruiker van Switzo dus al gezond leeft, is de enige echte aanpassing aan het dagelijks leven de inname van de Switzo capsules. De richtlijnen zijn als volgt:
 • In de eerste plaats is een gezonde leefwijze is erg belangrijk voor de werking van Switzo. De methode stimuleert het afslanken op een verantwoorde wijze, uitgangspunt hierbij is dat een gebruiker van het product gezond leeft.
 • De inwendige reiniging van het lichaam dient gestimuleerd te worden. Hiervoor dient een gebruiker van Switzo voldoende water te drinken, wat inhoudt dat er minimaal 1,5 liter water per dag gedronken dient te worden.
 • De derde richlijn voor een goede werking van de Switzo methode is het eten van drie maaltijden per dag. Switzo is er niet op gericht zo min mogelijk calorieën binnen te krijgen, maar wil juist de verbranding van calorieën bevorderen om zo af te vallen. Hiervoor moet het lichaam wel calorieën binnen krijgen. Het is belangrijk de dag te beginnen met een ontbijt, waardoor de stofwisseling weer op gang kan komen na een nacht rust. Verder dient er normaal geluncht en gedineerd te worden, zodat de stofwisseling evenwichtig wordt belast en een hongergevoel (met vaak eetbuien als gevolg) voorkomen wordt.
 • De vierde en laatste richtlijn welke Switzo hanteert is de inname van de Switzo capsules. Men dient twee maal daags twee capsules tot zich te nemen. Één rode capsule voor het ontbijt en één voor het diner. En één witte capsule na het ontbijt en één na het diner.

Switzo kopen?

Switzo is te koop bij een aantal geselecteerde verkooppunten, maar is het makkelijkst te bestellen via internet.
© 2009 - 2023 Sportler, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hardlopen: loop je slank!Hardlopen: loop je slank!Hardlopen en joggen is een uitstekende vorm van sport om een paar kilo kwijt te raken. Vooral nu de zomer voor de deur s…
Effectief afslanken, afslanktips die werken!Effectief afslanken, afslanktips die werken!Verrassend simpele afslanktips die werken, allen wetenschappelijk getest. Geen strenge en moeilijk te volgen dieten, maa…
Afslankpillen; wat zijn de beste dieetpillen en hun werking?Afslankpillen; wat zijn de beste dieetpillen en hun werking?Een dieet, een fitnessprogramma een personal coach, sporten en weinig eten het zijn bekende termen voor iemand die te di…
Afvallen: Hoe en Wat?Afvallen: Hoe en Wat?Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van overgewicht. Deels wordt overgewicht veroorzaakt door een aanleg in onze…

Het Raw Food DieetHet Raw Food DieetHet Raw Food Dieet is een nieuwe trend die is komen overwaaien uit de Verenigde Staten en die vooral inhoud dat ten mins…
Het Bernstein dieet voor mensen met diabetesHet Bernstein dieet of het diabetes dieet, bevat een lage hoeveelheid koolhydraten en een hoog vetgehalte en is ontwikke…
Bronnen en referenties
 • http://www.paypro.nl/producten/Switzo/1218/3919
Sportler (57 artikelen)
Gepubliceerd: 18-09-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.