Snel afvallen met Fast Diet afslankcapsules: Kilo's per week

Snel afvallen met Fast Diet afslankcapsules: Kilo's per week De nieuwste afslankcapsule combineert alle voordelen van bekende pillen zoals Stackers, Lipo-6 en Ergolean, zonder de nadelen zoals rusteloosheid en een opgefokt gevoel. Sterker nog; de Fast Diet afslankcapsule geeft juist een uniek 'Feel Good' gevoel! Nooit eerder was een dieetpil zo effectief! Val kilo's per week af, als er sprake is van flink overgewicht. Val zeker een kilo per week af, als er slechts sprake is van enkele kilo's overgewicht. De beste fatburner, die veel energie geeft!

Afvallen

Wie last heeft van overgewicht wil graag kilo's kwijt raken door af te vallen. Dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Een pil, die er voor zorgt, dat je de volgende ochtend slank wakker wordt, bestaat niet. Wie een dergelijke pil weet te ontwikkelen, zal de rijkste persoon op aarde zijn. Toch slaagt men er steeds beter in om produkten te ontwikkelen die kunnen helpen bij het afvallen en het verliezen van de overtollige kilo's.

De basis is natuurlijk zo gezond mogelijk leven, zo gezond mogelijk eten en zoveel mogelijk bewegen. Maar soms is dat niet genoeg. Soms is het ook gewoon lastig om die laatste kilo's of juist die eerste 10 kilo kwijt te raken. Als je ernstig overgewicht hebt, is je conditie vaak niet zo goed en is het moeilijk om sporten vol te houden. Dan zou het fijn zijn als je eerst tien kilo zou afvallen om dan met sporten de rest van het overgewicht te verliezen. Als je slechts een paar kilo's overgewicht hebt, is het tevens soms lastig om ze kwijt raken. Dan kan een beetje ondersteuning vaak dat extra zetje geven.

Stacker

Sinds de jaren negentig is de fatburner Stacker heel populair. Tot 2004 zat er Ephedra in Stackers om de stofwisseling te stuwen, maar sinds Ephedra officieel een geneesmiddel is geworden, zit de stof niet meer in Stackers. Dit tot grote teleurstelling van gebruikers van dit afslankproduct. Stackers staan er om bekend een opgejaagd gevoel te geven. Niet iedereen kan hier tegen. Daarom zijn Stackers niet voor iedereen geschikt.

Fast Diet

Sinds kort is een nieuwe afslankformule in Nederland verkrijgbaar, ontwikkeld door een Amerikaanse producent. Sneller dan met welk product dan ook kun je met Fast Diet je vetpercentage verlagen. Daarnaast geeft Fast Diet je een uniek Feel Good gevoel en geweldig veel energie, zonder dat vervelende opgejaagde gevoel, dat meestal gepaard gaat met afslankproducten. Heb je zelfs producten die wereldwijd behoren tot best gewaardeerde afslank- en energieproducten al eens gebruikt? Het kan echt nog beter!

Gegarandeerd is Fast Diet niet alleen de beste Fatburner, het geeft je ook nog eens veel energie. Alleen Fast Diet bevat exact de juiste natuurlijke ingrediënten. Geen enkel ander product bevat precies deze tot op de laatste milligram nauwkeurige samenstelling. De unieke combinatie van natuurlijke ingredienten staan garant voor geweldige resultaten. Fast Diet bevat geen kunstmatige of schadelijke stoffen, maar is 100% puur natuur. En daarnaast is Fast Diet 100% werkzaam.
Dit product werkt daarnaast ook zeer effectief voor het sporten. Gebruik het als energie en power supplement voor de cardio- of krachttraining. Ook de vetverbranding is veel effectiever tijdens de work-out.
En de meest belangrijke eigenschap van deze afslankcapsules is het unieke feel good gevoel, zonder het onrustige, zenuwachtige, nerveuze gevoel als bij vele andere afslankproducten.

Belangrijkste ingrediënten

  • Geranamine
  • Methyl PEA
  • Acacia Rigidula
  • Methylxanthine Anhydrous
  • Schizandra

Geranamine

Geranamine heeft een sterke thermogenetische werking. Hierdoor gebruikt het lichaam enorm veel extra kcal uit de vetreserves van het lichaam. Geranamine geeft ook geweldig veel energie en onderdrukt sterk het honger gevoel. Precies zoals Efedrine dat ook doet maar dan vrij van bijwerkingen.

Methyl PEA

Hierdoor worden in de vetcellen enzymen geactiveerd die zorgen voor lipolysis. Vetafbraak dus.

Acacia Rigidula

Dit zorgt voor een thermogene werking, waardoor een hoger niveau van vetverbranding ontstaat. Dit betekent dat je lichaam de gehele dag door in staat is meer kcal/lichaamsvet in energie om te zetten.

Methylxanthine Anhydrous

Om de werking nog verder te versterken wordt dit ingredient bij Geranamine, Methyl PEA en Acacia Rigidula gedaan.

Schizandra

Een superieur kruidenextract voor een algeheel gevoel van welzijn en lichaamsvitaliteit.

Samenvatting kenmerken

  • Extreem krachtig voor vetverlies
  • Heerlijk “feel good” gevoel
  • Veel energie
  • Ontwikkeld door een van de meest vooraanstaande producenten in de USA
  • Houdt lichaam fit en stressvrij

© 2010 - 2020 Alex, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Gerelateerde artikelen
Stackers: de afslankpil die werktStackers: de afslankpil die werktStackers zijn afslankpillen die al jaren op de markt zijn er in verschillende versies te koop zijn. De reden dat ze al z…
Afslankpillen; wat zijn de beste dieetpillen en hun werking?Afslankpillen; wat zijn de beste dieetpillen en hun werking?Een dieet, een fitnessprogramma een personal coach, sporten en weinig eten het zijn bekende termen voor iemand die te di…
Fast and Furious 7Fast and Furious 7Het opnames voor de zevende deel van de Fast and Furius filmreeks werden opgeschrikt door het overlijden van Paul Walker…
Stackers of fatburners: Een goede manier van afvallen?Stackers of fatburners: Een goede manier van afvallen?Afvallen is niet altijd even makkelijk. Wanneer afvallen op de gewone manier niet lukt, gaan sommige mensen over op Stac…

Atkins dieet: voortgezet gewichtsverliesAtkins dieet: voortgezet gewichtsverliesHet voortgezet gewichtsverlies is de tweede fase in het Atkins dieet. In deze fase voeg je elke week vijf gram koolhydra…
Atkins dieet: inductiefaseAtkins dieet: inductiefaseDe inductiefase is de eerste fase binnen het Atkins dieet. De inductiefase is er met name op gericht de vetverbrandende…

Reageer op het artikel "Snel afvallen met Fast Diet afslankcapsules: Kilo's per week"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Linda, 21-01-2013 15:49 #4
Is dit zoiets als Slinc?

Sara, 20-12-2011 10:59 #3
Ben sinds deze week ook deze pillen aan het slikken. Merk dat ik helemaal geen honger krijg. Heb vanochtend een shake genomen met een pil en het is nu bijna 12 uur en ik heb nog geen honger. Voel me ook idd heel goed, geen opgejaagd gevoel. De eerste dag twee pillen ingenomen, eentje s'ochtends en eentje s'middags maar kon s'avonds dus niet slapen. Nu drink ik over het algemeen helemaal geen caffeine dus kan het ook daaraan liggen dat het voor mij teveel is. Nu neem ik alleen s'ochtend een pil en dat gaat goed. Misschien neem ik morgen twee tegelijkertijd, kijken of dat ook werkt. Maar ben er tot nu toe super tevreden mee.

Mirjam, 23-05-2011 21:08 #2
Gewoon even googlen, ik heb het via Body en Fit shop, 18,50 voor een maand (je slikt alleen een ampul na ontbijt en na de lunch. Je voelt je prima, inderdaad energiek en ik ben afgelopen week ruim 2 kilo afgevallen zonder dieet te houden. Gewoon 3 gezonde maaltijden per dag gegeten.

Van Lun, 10-05-2011 17:02 #1
Ik heb een aantal vragen. Waar kan je dit product kopen en hoe gebruik je het? Dit staat er niet in beschreven hoeveel van deze capsules moet je nemen en voor hoe lange tijd.
En wat wordt er bedoeld met een "feel good" gevoel, ik vind het een beetje eng klinken. Ik denk dan namelijk als je zo goed gaat voelen en je stopt er mee zonder af te bouwen dan wordt je misschien depressief, wat moet ik me hierbij voorstellen. Hoe lang is dit product al op de markt en weet je misschien waar ik nog meer informatie kan krijgen hierover.

Infoteur: Alex
Gepubliceerd: 10-07-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Reacties: 4
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Schrijf mee!