Stackers: de afslankpil die werkt

Stackers: de afslankpil die werkt Stackers zijn afslankpillen die al jaren op de markt zijn er in verschillende versies te koop zijn. De reden dat ze al zo lang op de markt zijn is dat Stackers daadwerkelijk zorgen voor afvallen. Stackers klinken hiermee als de ideale afslankpil, maar dat gaat helaas niet voor ieder geval op. Deze afslankpil is succesvol omdat het een bijzondere werking heeft, maar deze werking komt niet bij iedereen die Stackers gebruikt ten goede. Stackers zijn afslankpillen die al jaren op de markt zijn er in verschillende versies te koop zijn. De reden dat ze al zo lang op de markt zijn is dat Stackers daadwerkelijk zorgen voor afvallen. Stackers klinken hiermee als de ideale afslankpil, maar dat gaat helaas niet voor ieder geval op. Deze afslankpil is succesvol omdat het een bijzondere werking heeft, maar deze werking komt niet bij iedereen die Stackers gebruikt ten goede.

Versies

  • Stacker 4
  • 7 Phenyl Stack
  • Lipo 6
  • AMPv2
  • Stacker 3 XPLC
  • Stacker2 XPLC
  • Stacker E
  • TCX Fatburner

Des te hoger de getallen des te sterker de Stacker is. De krachtigste Stacker die op de markt is, is de Stacker 4. De meest lichte versie is op het moment de Stacker2 XPLC, deze pil is vooral bedoeld voor het vetverbranden op heup- en buikgebied.

Voordelen van Stackers

Door het nemen van Stackers gaat je eetlust omlaag en krijg je meer energie. Het logische gevolg van meer energie en minder eetlust is afvallen. Kortom, de Stackers werken daadwerkelijk als goede afslankpil.

Nadelen van Stackers

Stackers bevatten cafeïne, hierdoor is het niet aan te raden om nog Stackers aan het einde van de dag te gebruiken. Het gebruik van Stackers kan dan tot een minder goede nachtrust leiden.

Behalve minder goede nachtrust zorgt de cafeïne in de Stackers er ook voor dat je hart sneller gaat kloppen. Sommige mensen kunnen hierdoor last van hartkloppingen krijgen. Indien er sprake is van een medisch verleden is, dan zijn Stackers als afslankpillen niet aan te raden. In beginsel kunnen alle versies van Stackers tot hartkloppingen leiden, maar de lichtere versies zijn minder risicovol voor hartkloppingen. Met oog op hartkloppingen mogen Stackers ook niet gebruikt worden onder de leeftijd van 18 jaar.

Gebruik

Je neemt een Stacker bij het nuttigen van een maaltijd. Het is niet aan te raden om meer dan drie Stackers per dag te nemen.

Prijzen

De prijzen van Stackers variëren per versie en grote van pot.
  • Voor een kleine pot betaal je tussen de 25 en 50 euro.
  • Voor een grote pot betaal je tussen de 70 en 130 euro.

Verkooppunten

Stackers zijn bij verschillende online drogisterijen te bestellen.
© 2011 - 2024 Leveen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat zijn stackers en zijn ze gevaarlijk?Wat zijn stackers en zijn ze gevaarlijk?Stackers worden gebruikt om het lichaam te stimuleren vet te verbranden en om zo te kunnen afvallen. Wat zijn stackers p…
Stackers of fatburners: Een goede manier van afvallen?Stackers of fatburners: Een goede manier van afvallen?Afvallen is niet altijd even makkelijk. Wanneer afvallen op de gewone manier niet lukt, gaan sommige mensen over op Stac…
Afvalpillen: werking, ervaring, stackersAfvalpillen: werking, ervaring, stackersAfvalpillen en stackers: ze helpen bij het verliezen van lichaamsgewicht. Veel mensen vragen zich af of een afvalpil all…
Snel afvallen met Fast Diet afslankcapsules: Kilo's per weekSnel afvallen met Fast Diet afslankcapsules: Kilo's per weekDe nieuwste afslankcapsule combineert alle voordelen van bekende pillen zoals Stackers, Lipo-6 en Ergolean, zonder de na…

Afvallen en ballonnenAfvallen en ballonnenBij het lezen van de titel vraag jij je wellicht af wat beiden met elkaar te maken hebben. Dat ga ik je uitleggen om zo…
Afvallen: Dr. Atkins dieetHet Dr. Atkins dieet is een al wat ouder dieet waarbij weinig koolhydraten en veel vet en eiwitten worden gegeten. Het d…
Leveen (67 artikelen)
Gepubliceerd: 13-08-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.