mijn kijk op

Hoe verjaag je geesten en spoken?

Hoe verjaag je geesten en spoken? Niet iedereen weet dat er geesten bestaan. Sommigen doen het af als bijgeloof. Rationele mensen lachen je uit als je zegt dat spoken en geesten bestaan. Daar moet je je niets van aantrekken; zo ben je zelf misschien ooit geweest. Het is normaal om onzekerheid over geesten en spoken door grappen en grollen te verbergen. Uitlachen is een handeling van het ego met het doel zich te verheffen boven medemensen. Let op! Dit artikel is geschreven vanuit de persoonlijke visie van de auteur en bevat mogelijk informatie die niet wetenschappelijk onderbouwd is en/of aansluit bij de algemene zienswijze.

Inhoud:


Overmand door gevoelens

Mensen worden soms overmand door gevoelens en begrijpen niet waar dit vandaan komt. Begrip zorgt ervoor dat je minder ten prooi valt aan heftige emoties. Deze emoties worden als het ware ingeblazen door een geest. Ze blazen het je neusgaten in zodat de emotie zich bindt aan je bloed. In je bloed huist de ziel. Doordat iets van de geestesfrekwentie van de geest in je ziel zit kan de geest zich tijdelijk aan je ziel binden en als een parasiet ether-energie van je ontnemen. Er is een methode om gevrijwaard te blijven van het bezoek van geesten. Als je in een ruimte bent waar een geest is, kun je een bijbel openleggen op een bladzijde in het nieuwe testament. De bijbel is een magisch boek. De magie die van de bijbel uitgaat werkt goed tegen ongure elementen die in een onzichtbaar deel van het universum rond ons waren.

Negeren

Soms heb je geen bijbel bij de hand. Geesten en spoken verjaag je door ze te negeren. Hoe opdringerig ze ook zijn, als jij een puur en edel hart hebt dat zich niet bezig houdt met gebruik van drugs, alcohol en buitengewoon overmatige sex dan zijn spoken niet geïnteresseerd in jou. Wat we geesten en spoken noemen zijn entiteiten die niet op de gebruikelijke manier dood zijn gegaan. Ze zijn bang om het licht in te gaan waar iedereen doorheen moet na het sterven. Ze hangen tussen leven en dood in en rekken hun bestaan in een onstoffelijke levenssfeer door energie te stelen van niet bewuste mensen.

Communiceren met geesten

Communiceren met geesten en spoken is niet erg slim. Dan binden ze zich tijdelijk aan jou en wanneer de communicatie lang genoeg plaats vindt dan kunnen ze mede op de energie van je energetisch lichaam blijven leven. Channelen kan heel gevaarlijk zijn; je laat vrijwillig je gedachten leiden door een entiteit die erop uit is jouw spirituele ontwikkeling af te remmen of te staken voor persoonlijke doeleinden. Het leggen van tarot-kaarten is af te raden als je niet goed weet waar je mee bezig bent. Het branden van wierook is uit den boze; daar komen de geesten op af omdat wierook de menselijke geest in een lagere trilling brengt waardoor je een makkelijke prooi wordt.

Ouija is gevaarlijk

Werk nooit met een ouija bord. Zelfs als je er niet in gelooft kan dit erg gevaarlijk zijn. Mensen die zeer sceptisch waren en het toch probeerden komen soms lijkbleek van een ouija-sessie en weigeren te praten over wat is gebeurt. Als je iets niet kan begrijpen of aannemen, moet je er ook niet mee spelen. Mensen die zuivere spirituele interesses hebben, zullen zich nooit met geesten oproepen of communiceren met geesten bezig houden. Wat er gebeurt is dat een geest een medium binnen de ouija kring uitzoekt. Doordat de aandachtsenergie van de groep gericht wordt, kan de geest deze groepsenergie als een vampier opslurpen om zijn leven te rekken.

Meeslepende emoties

Heftige emotionele gemoedstoestanden zoals boosheid, verdriet, jaloersheid en sexuele opgewondenheid kunnen worden aangegrepen door geesten om jouw energie te stelen. Laat je niet meeslepen door grote emoties want je laat je in feite meeslepen door geesten die jouw gevoelsenergie nodig hebben. Wees je bewust van gevoelsprocessen in je systeem. Emoties kunnen worden ingegeven door entiteiten die jouw gevoelsenergie willen plukken.

Alternatieve geneeswereld

De alternatieve geneeskunde is niet zonder gevaar. Hypnose-therapie is de meest gevaarlijke therapie die er is; entiteiten uit onstoffelijke dimensies kunnen zowel de hypnotiseur als de gehypnotiseerde een zeer instabiel leven bezorgen. Door de hypnose is er een kans dat al te kwaadaardige geesten zich permanent binden aan jouw energieveld. Ze zullen van tijd tot tijd allerlei heftige gevoelens sturen waarmee ze zich zelf verrijken door energieën af te pakken. Geesten en spoken zijn niet met het menselijk oog te zien. Tenminste, niet voor iedereen. Gelukkig zijn er vele goede entiteiten in onstoffelijke dimensies die dwars door onze wereld heen lopen. Deze goede entiteiten hebben jouw energie niet nodig hebben om te overleven. Probeer een zuiver leven te leiden, hoe moeilijk dat ook is. Vele beroepen in de alternatieve geneeswereld hebben juist negatieve kanten omdat ze met de spiegelsfeer van doen hebben.

Mediums...

Sommige alternatieve genezers maken ernstig gebruik van zielen die zich een parasitair leven hebben toegeëigend. Ze zorgen ervoor dat de zielen doorgaan met hun parasitaire leven en offeren zich zelf als het ware op. In ruil daarvoor krijgen deze mensen gebrekkige voorkennis vanuit de levenssfeer die we niet kunnen zien waardoor ze een psychologisch overwicht hebben op hun patiënten of anderen die hun als autoriteit beschouwen. Magnetiseurs, yoga-leraren, meditatiegoeroes en allerlei mensen die zich medium noemen bedienen zich van negatieve entiteiten die er uiteindelijk op gericht zijn om energie te stelen. Er zijn daarentegen ook vele leraren en cursusleiders die hiervan op de hoogte zijn en juist je op gevaren wijzen. De enige autoriteit die je moet volgen is het ontwikkelen van je eigen onderscheidingsvermogen; leer goed van kwaad te onderscheiden.

Volg je goede hart en je gezond verstand

Waar het op neer komt is dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft en zijn eigen hart moet volgen. Iedereen die zich niet op het spirituele pad begeeft, is ten prooi gevallen aan activiteiten van vampierachtige en parasitaire wezens die door middel van psychische technieken energie willen ontnemen van groepen of individuen. Ieder mens staat het vrij om zich te ontwikkelen naar een zuiver leven waarop negatieve entiteiten geen vat krijgen.
© 2011 - 2024 Tom008, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Het bestaan van geestenHet bestaan van geestenHelp het spookt in huis! Maar is dat daadwerkelijk zo? Wat zijn geesten of spoken? Geesten worden vaak gezien als de zie…
Contact opnemen met geesten door middel van een planchetContact opnemen met geesten door middel van een planchetPlanchet (of planchette) is een Frans woord dat (klein) plankje betekent. Ook is het een van de oudste apparaten die geb…
Contact met geestenHet is een hype, de televisie programmas waarin de 'host' contact opneemt met de geesten van overleden mensen. Hoe kan d…
Het zien van entiteitenEntiteiten, ook wel geesten, engelen of spoken genaamd, zien we vaker dan we zelf denken. Er bestaan vier verschillende…

Wat is pijn en hoe kunnen we er mee omgaan?Pijn wordt over het algemeen als iets negatiefs ervaren, maar is deze opvatting juist? Niemand vindt het fijn om pijn te…
Medische terminologie - Latijnse stamwoorden van A-ZMedische terminologie - Latijnse stamwoorden van A-ZBehalve Griekse stamwoorden bestaan er ook Latijnse stamwoorden. Het verschil in deze stamwoorden is dat zowel het woord…
Bronnen en referenties
Reacties

Lorain, 03-10-2015
Mooi geschreven! Heb er heel veel aan. Kunt u mij vertellen welk tekst in de bijbel effect heeft ik heb namelijk last van geest ziel in mijn huis. Ik voel zijn aanwezigheid en heb weinig energie.hoor voetstappen enz. Alvast bedankt! Reactie infoteur, 17-02-2016
Het nieuwe testament. Beslist niet het oude testament. Op de eerste bladzij van een evangelie, dat is al genoeg als het goed is.

Free Spirit, 15-10-2014
Alleen al door het lezen van dit artikel word je bang en ga je juist openstaan voor entiteiten.
Denk je nou echt dat geesten de overhand op je kunnen hebben?
Door deze egoistische maatschappij waarin we leven zijn we zelf slechter dan een geest ooit zal zijn.
En denk je nu echt dat een geest op wierook afkomt? Het vult juist jou huis met iets positiefs wat jij wil dat het er is.
En overmatig seks, hoezo als je iemand echt lief hebt? Als je iemand gebruikt voor lust ben je zelf de zieke geest en
kun je geen andere geest op de schuld geven. Seks is iets spiritueels en als het goed is positiefs, en mensen zijn er
nou emaal voor gemaakt om seks te hebben en als je een gezonde geest hebt die dat doet uit liefde voor de ander dan is daar niks mis mee lijkt me.
Wie heeft ooit bewezen dat geesten zo sterk zijn dat ze onze emoties kunnen beinvloeden?
Ik denk dat je het beste eens na een roomse kerk kunt gaan, die weten veel van goed en kwaad af. Reactie infoteur, 18-10-2014
Spiritualiteit is iets heel moois. Toch hebben ongeveer 99% van de spirituele mensen verwrongen ideeen over spiritualiteit die ingegeven zijn door (zelf gecreeerde) demonen. Daar is deze reactie een voorbeeld van.

Tom008 (1.183 artikelen)
Laatste update: 09-05-2012
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Artikelen met het label 'Mijn kijk op…' bevatten naast objectieve informatie ook een persoonlijke mening en/of ervaring.