24/7 vet verbranden

24/7 vet verbranden Afvallen bereik je door het aanpassen van je dieet en het verhogen van je lichamelijke activiteit. In dit artikel vertel ik je alle geheimen en trucs waardoor je 24/7 bezig bent met het vet verbranden, zelfs wanneer je op de bank zit.

2 ingredienten

De beste en meest effectieve manier om een slanker en vooral ook gezonder lichaam te verkrijgen is door je dieet te optimaliseren en je lichamelijke activiteit naar een hoger plan te tillen, zodat je calorieen verbranden zal. In dit artikel zal ik je aanwijzingen geven waarmee je je dieet optimaliseert en hoe je ervoor zorgt dat je doormiddel van beweging je lichaam verandert in een optimaal werkende, vetverbrandende machine.

Eetpatroon

Telkens als je lichaam voedsel binnenkrijgt, treed er een hele reeks processen in werking om het voedsel te verteren en ervoor te zorgen dat alle voedingsstoffen op de juiste plek terecht komt. Je stofwisseling krijgt dus het sein te gaan werken, daarom is het ontbijt ook een van de belangrijkste maaltijden in een gezonde lifestyle. Na een hele nacht in de ruststand (calorie-besparend) krijgt je lichaam direct na je ontbijt het sein dat er gewerkt moet worden.

Dit is de sleutel tot gezond afvallen! Verdeel daarom alle calorieen van die dag in 5 tot 7 kleinere maaltijden ipv 3 grote. Ten eerste neemt je lichaam maar een bepaald aantal calotieen tegelijk op en de rest wordt dan opgeslagen in onze vetreserves. Wanneer je dus meerdere, kleine maaltijden gebruikt sla je 2 vliegen in een klap!

  • Voedingsstoffen worden beter opgenomen
  • Geen overtollige/loze calorieen
  • Bloedsuiker spiegel blijft stabiel
  • Stofwisseling werkt de hele dag door en niet maar 3 x per dag

Rusthartslag verlagen

Om vet te verbranden zul je moeten sporten, je stofwisseling vliegt omhoog wanneer je je lichaam laat werken en je hartslag de hoogte ingaat. Veel mensen gaan daarom hardlopen, fietsen, enz. Veel zogenaamde experts raden deze manier van sporten ook aan en zij praten over de vetverbrandingszone, dit is sporten met een bepaalde hartslag en dit werkt ook zeker! Wat de experts je echter niet vertellen is dat de verterbranding stopt wanneer jij met sporten stopt. Een uur joggen staat ongeveer voor een half uurtje vet verbranden dus zolang jij niet 3 x per week een hele dag aan het hardlopen bent, is dit een vrij domme manier om vet te verbranden. Gelukkig ben jij een trouwe lezer van mijn artikelen en dus ga jij nu het geheim leren hoe je 24 uur per dag, 7 dagen in de week meer vet zal verbranden met 3 x per week 20 minuten sport.

Het gaat erom dat je rusthartslag lager wordt dan dat hij nu is. Gemmiddeld is je rusthartlag ongeveer 70 slagen per minuut, wij gaan ervoor zorgen dat dit naar beneden gaat. Op deze manier vergroot je je conditie en dus jevetverbrandin. De manier om dit te bereiken is doormiddel van sporten als boksen, kick&fun, spinning en alle vormen van interval training. Sporten dus die echt iets van je vergen en waar je je conditie mee opbouwt en dit gaat sneller als je denkt. Interval training houd in dat je tijdens een half uurtje sporten, bijvoorbeeld hardlopen steeds afwisselt tussen lopen op een rustig tempo en lopen op sprintsnelheid. Lage en hoge hartslag dus.

Een gezond dieet en 3 x per week een intervaltraining of sport als spinning, boksen, kick&fun zijn de enige 2 gewoontes die het waard zijn om in te investeren als je een lean body wilt hebben!
© 2011 - 2024 Chris_r, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Makkelijk calorieen verbrandenCalorieën verbranden moeilijk? Helemaal niet! Wist je dat je met gewone dagelijkse activiteiten al heel veel calorieën v…
Meer calorieën in huis verbrandenMeer calorieën in huis verbrandenBij afvallen is het belangrijk dat je meer calorieën verbrandt dan dat je binnen krijgt. Het kan dus handig zijn om gedu…
Afvallen, welke sport is de beste keus?Afvallen, welke sport is de beste keus?De helft van de Nederlanders wil graag afvallen. Afvallen is een lange en moeilijke weg, waarbij motivatie en vechtlust…
Vetverbrandende cardio trainingVetverbrandende cardio trainingLopen, zwemmen, touwtje springen en fietsen, zijn enkele cardio trainingen om vet te verbranden. Ze zijn aanbevolen om v…

Gezond eten, wat is dat?Gezond eten, wat is dat?Gezond eten betekent vooral natuurlijke en gevarieerde voeding. Gouden regel voor gezond eten is daarom afwisseling en m…
Brede rug en dikke armenEen brede, gespierde rug en spierballen als kanonskogels. De oefening waar dit artikel over gaat is de ideale manier om…
Chris_r (6 artikelen)
Laatste update: 15-04-2011
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Lifestyle
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.