De meest populaire bikini's

Bikini's zijn er al jaren en ze blijven hip en trendy. Toch komen er steeds meer modellen bij en heb je ook steeds meer lef nodig om een bepaald model aan te durven trekken. Zo is er de bikini met string en g-string. Durf jij het aan? En waarom zijn deze bikini's eigenlijk zo populair? Je kunt het natuurlijk ook bij de trendy bandeau bikini houden!

De bandeau bikini

Al eerder, jaren geleden, hadden we een trend te pakken met het bandeau badpak. Het was dan ook zeker te verwachten dat er snel een bandeau bikini op de markt zou komen en nu is deze nieuwe trend overal te verkrijgen!

Bandeau bikini

Bij een bandeau bikini blijven de schouders helemaal vrij van bandjes. Dit heeft als voordeel dat je geen last hebt van witte randen wanneer je een shirt met wijde hals aantrekt. Daarnaast kan het je ook nooit gebeuren dat je lelijk verbrand op een wit strookje huid omdat je bandje net iets anders zat dan de vorige keer. De top van een bandeau heeft slechts een koordje vanaf het midden om de nek, of helemaal geen koordjes of bandjes. Hiervoor is het wel nodig dat de bikini uitstekend past.

De juiste maat

Wanneer je gaat shoppen voor een bandeau bikini, is het zeker aan te raden het topje goed te passen. Veel vrouwen zijn geneigd een te strakke top te nemen, uit angst dat deze van de borsten afglijdt bij iedere duik in het water. Dit is echter niet nodig. De bandeaus zijn erop gemaakt niet af te kunnen zakken. Een te strak model zit oncomfortabel en zorgt voor vervelende velophopingen langs de randen. Ga ook zeker niet voor een te groot model, want dan is de kans uiteraard wel groot dat je de bandeau tijdens het zwemmen verliest!

G-string bikini’s

De string bikini verscheen voor het eerst op het strand in 1974 en in die tijd stootte dit veel mensen tegen de borst. Het zou te bloot zijn, te sexy voor in het openbaar. Tijden veranderen en tegenwoordig gaan we nog een stapje verder. Wie helemaal hot voor de dag wil komen, loopt met een G-string bikini het strand op!

Less is more

We kennen allemaal de uitspraak ‘less is more’ wel en als er iets van toepassing is op de G-string bikini, dan is dat het wel. Hoe minder je aan hebt, hoe beter het is. De G-string gaat nog net even een stapje verder dan de string bikini. Bij dit laatste model heb je vaak nog een bredere bovenrand, een driehoekje op het stuitje en een brede driehoek aan de voorkant. De G-string heeft geen van dit alles. Het gaat erom zo weinig mogelijk te bedekken. De zijkanten bestaan bijna altijd uitsluitend uit een dun koordje, de achterzijde bestaat ook volledig uit koord en aan de voorkant wordt het afdekkende lapje stof zo klein en smal mogelijk gehouden.

Durf jij het aan?

Hoewel de G-string bikini al enkele jaren in de handel is, zien we deze nog niet veel op de stranden. Er is ook wel een flinke dosis lef voor nodig om deze aan te trekken en, vooral, om je daar ook prettig bij te voelen. De G-string bikini is mooi, eenvoudig, klein en supersexy. Voor sommige vrouwen toch net even iets té sexy.

De string bikini

Al jaren is de string in de lingeriewereld een razend populair kledingstuk. Het was dan ook te verwachten dat er ook bikini’s op de markt zouden komen met een string in plaats van een gewoon broekje of rokje. Er is wel wat lef voor nodig om het aan te trekken, maar als je er eenmaal aan gewend bent kun je genieten van een ontzettend sexy bikinisetje.

In de string naar het strand

De string bikini is absoluut geen kledingstuk voor preutse vrouwen. En, eerlijk is eerlijk, je zult er ook aan moeten wennen. Je loopt niet elke dag in je ‘bijna-blote billen’ over het strand. Toch, als je eenmaal de smaak te pakken verkies je de sexy string bikini boven de gewone bikini. Het model van de string bikini moet natuurlijk wel bij je figuur passen en bij jouw eigen stijl.

Modellen

String bikini’s komen in verschillende modellen. Uiteraard bestaan alle broekjes uit strings, maar de topjes kunnen erg van elkaar verschillen. Zo heb je topjes in de vorm van driehoekjes, met en zonder touwtjes, bandeaus, beugeltops en haltertops. Hierdoor kun je ook eindeloos combineren. Maar, zoals gezegd, je hebt wel het lef nodig om in een string het drukke strand op te stappen.
© 2010 - 2024 Kilicaslan, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Bikini's voor grote en kleine borstenEen nieuwe bikini kopen is natuurlijk heel erg leuk, maar voor sommige vrouwen is dit niet zo plezierig als het zou moet…
Welke bikini past bij mijn figuur?Bikini's zijn er in alle soorten en maten. Daarom kan het moeilijk zijn om een bikini te vinden die er mooi uitziet en g…
Welk lichaamstype heb ik en welke bikini past daarbij?Welk lichaamstype heb ik en welke bikini past daarbij?Wanneer de zomer voor de deur staat, is het weer tijd om na te denken over een mooie bikini. Natuurlijk wil je er in bik…
Welke bikini bij wat voor lichaamstypeHet wordt weer steeds warmer in Nederland. Dit betekend dat het tijd is om zwemkleding te gaan kopen en heerlijk op het…

Tips bij kopen (online) laarzen. Waar moet je op letten?Hoe ziet de ideale laars eruit? Bij het uitzoeken van een nieuw paar laarzen moet je goed opletten. Enkele tips bij het…
Zo koop je snel een trendy bikiniEen bikini kopen kan een hele opgave zijn. Je gaat tientallen winkels af, op zoek naar de leukste bikini tegen de meest…
Kilicaslan (3 artikelen)
Gepubliceerd: 25-05-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Mode
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.