Bikini's voor grote en kleine borsten

Een nieuwe bikini kopen is natuurlijk heel erg leuk, maar voor sommige vrouwen is dit niet zo plezierig als het zou moeten zijn. Zo zijn er vrouwen met te grote of te kleine borsten, waardoor het lastiger is een goed passend model te vinden. Daarnaast kan het heel vervelend zijn je in een bikini te vertonen wanneer je van mening bent dat je borsten te klein zijn. Wellicht kunnen deze tips je helpen.

Leuke bikiniís voor grotere cupmaten

Enkele jaren geleden leek het er nog bijna op dat vrouwen met een wat grotere cupmaat niet het recht hadden in bikini rond te lopen. Bikiniís met cupmaten boven de D waren bijna niet te vinden en als ze wel te vinden waren, dan hadden ze een effen kleur en een simpel design. Goed nieuws voor vrouwen met een grotere cupmaat; deze dagen zijn voorbij!

Bikiniís in lingeriematen

Voorheen werden er aparte maten voor bikiniís vastgesteld. Zo liep de collectie vaak maar hooguit tot cupmaat 85D. Tegenwoordig zijn er steeds meer producenten van bikiniís die het gehele assortiment aan cupmaten voor lingerie overnemen voor de bikinicollectie. Hierdoor zijn er ook ontzettend leuke bikiniís te krijgen in bijvoorbeeld de maten 75E of zelfs 75G. Voor iedere decolleté is er tegenwoordig een leuke, trendy bikini te vinden!

Ook push up in grotere cupmaten

Push up bhís en bikiniís geven veel vrouwen een zelfverzekerder gevoel. Aanvankelijk kwamen de push up bikiniís uitsluitend in kleinere cupmaten, maar als snel bleek er ook een enorme behoefte te zijn aan push up bikiniís onder de vrouwen met een grotere cupmaat. Hier hebben de producenten gehoor aan gegeven. Ook de push up bikiniís komen in steeds grotere cupmaten op de markt.

De push up bikini doet wonderen

Eerlijk is eerlijk, niet elke vrouw heeft een cupmaat waar zij compleet tevreden mee is. Zoals er tegenwoordig bikiniís zijn voor vrouwen die last hebben van hun te grote borsten, zijn er nu ook bikinitops in de handel voor vrouwen die problemen ondervinden door hun te kleine borsten. Natuurlijk heb je zelf meer last van het idee dat je borsten te klein zijn dan een ander. Daarom is het ook zo fijn dat de push up bikini dit zelfbeeld een opknapbeurt geeft!

Win een hele cupmaat!

Of je nu cup A, B, C of groter hebt, door een push up bikini te dragen wordt de cup nog een maatje groter. Vanaf de stevige zijkanten worden de borsten naar binnen geduwd, waardoor deze hoger en dichter bij elkaar in het topje zitten. Omdat de borsten omhoog worden geduwd, vormt zich een mooie ronding boven de top en door de borsten iets naar elkaar te drukken ontstaat een prachtig decolleté. Natuurlijk heb je nog altijd dezelfde cupmaat, maar zo op het oog zijn je borsten zeker een cupmaat groter!

Volop zelfvertrouwen

Vrouwen die niet tevreden zijn met hun borsten beïnvloeden hier hun hele houding mee. Ze gooien de schouders naar voren, waardoor de borsten minder opvallen. Zeker wanneer je vind dat je borsten te klein zijn, komt dit de omvang zeker niet ten goede. Door het zelfvertrouwen dat de push up bikini je geeft ga je automatisch ook rechtop lopen, met de schouders naar achteren en de borsten naar voren. Je zal zeker indruk maken op het strand of in het zwembad!

Een bikini passen

Zeker wanneer je in een winkel een bikini past, wil je niet zomaar in de bikini stappen zonder er iets onder aan te hebben. Ten eerste voelt het erg bloot om je helemaal uit te kleden, terwijl je weet dat aan de andere kant van het gordijntje tal van mensen staan. Daarnaast is het niet erg hygiënisch, niet voor jou en niet voor anderen.

Drie keer passen

Het is niet ongebruikelijk dat je eerst een aantal bikiniís past voor je er eentje uitkiest. Daarbij moet je ook nog passen voor de juiste maat. Hierbij moet je er niet aan denken dat waarschijnlijk meerdere mensen de bikini al gepast hebben, zeker niet zonder ondergoed eronder! Dit wil je de passer na jou natuurlijk ook niet aan doen. Pas je ondergoed daarom aan op het passen van een bikini voordat je gaat shoppen.

Dun ondergoed

Wanneer je er even lekker op uit wilt om een nieuwe bikini uit te zoeken, trek dan thuis dun ondergoed aan. Houdt de bh zo dun mogelijk en kies niet voor een exemplaar met beugels of opvulling. Maak het zo natuurlijk mogelijk, zodat je eigen borstvorm behouden blijft. Pak daarbij een dus slipje of een string. Zo kun je op een hygiënische manier een bikini passen en je hoeft geen maat groter te nemen omdat je er lingerie onder draagt.
© 2010 - 2024 Kilicaslan, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Welke bikini past bij mijn figuur?Bikini's zijn er in alle soorten en maten. Daarom kan het moeilijk zijn om een bikini te vinden die er mooi uitziet en g…
Welke bikini bij wat voor lichaamstypeHet wordt weer steeds warmer in Nederland. Dit betekend dat het tijd is om zwemkleding te gaan kopen en heerlijk op het…
De meest populaire bikini'sBikini's zijn er al jaren en ze blijven hip en trendy. Toch komen er steeds meer modellen bij en heb je ook steeds meer…
Welk lichaamstype heb ik en welke bikini past daarbij?Welk lichaamstype heb ik en welke bikini past daarbij?Wanneer de zomer voor de deur staat, is het weer tijd om na te denken over een mooie bikini. Natuurlijk wil je er in bik…

Tips bij kopen (online) laarzen. Waar moet je op letten?Hoe ziet de ideale laars eruit? Bij het uitzoeken van een nieuw paar laarzen moet je goed opletten. Enkele tips bij het…
Zo koop je snel een trendy bikiniEen bikini kopen kan een hele opgave zijn. Je gaat tientallen winkels af, op zoek naar de leukste bikini tegen de meest…
Kilicaslan (3 artikelen)
Gepubliceerd: 25-05-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Mode
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.