Sporen van een vreemdganger

Sporen van een vreemdganger Iedere vreemdganger laat bewust of onbewust sporen na. Afhankelijk hoe alert de trouwe partner is, zal vroeg of laat het vreemdgaan worden ontdekt. Het meeste contact zal de vreemdganger met de geheime liefde onderhouden via de mobiel. Welke sporen laat een vreemdganger nog meer na? Welke sporen kan de trouwe vaste partner nagaan en ontdekken? Nagelaten sporen in combinatie van vreemd gedrag van de vreemdganger zorgen voor vermoedens en grote alertheid bij de vaste trouwe partner.

De vreemdganger

De vreemdganger in dit artikel kan zowel een man als een vrouw zijn.

Sms en het mobiel

De vreemdganger zal vrijwel altijd het meeste contact via de mobiel (sms) onderhouden met zijn/haar geheime liefde. Als de vreemdganger denkt veilig te zijn door het onderhouden van het contact met zijn/haar geheime liefde via de mobiel, heeft het mis. Ook de trouwe partner beseft dat als er intensief contact wordt onderhouden met een eventuele minnaar/minnares, dit via het mobieltje zal worden onderhouden! Een paar voorbeelden dat argwaan en vermoeden opwekt bij de trouwe partner:
  • Midden in de nacht (of op andere “vreemde” tijden) een berichtje krijgen van je geheime liefde, wekt argwaan op bij de trouwe partner. Zeker als zulke “onverklaarbare” nachtelijke sms berichten de laatste tijd vaker voorkomen. Voorheen ontving je geen enkel sms bericht in de nacht!
  • Veel meer sms-en dan voorheen, met je geheime liefde! Voorheen ontving je lang niet zoveel smsjes als tegenwoordig. Hoe verklaar je dat naar je trouwe partner? Je partner zal zich op een gegeven moment gaan afvragen hoe het komt, wat de reden is, beter: wie de reden is, dat je zoveel meer sms-t de laatste tijd!
  • De vreemdganger neemt de mobiel niet op na het lezen van het scherm wie het is. (Je geheime liefde belt!) In bijzijn van je trouwe partner wekt dit wantrouwen op, zeker als je voorheen altijd, ongeacht wie, je mobiel beantwoordde!

Gelegenheid: trouwe partner, jouw mobiel en jouw afwezigheid

Als je als vreemdganger maar vaak genoeg sms-jes krijgt op vreemde tijden, je tegenwoordig veel meer sms-jes krijgt dan vroeger, jij je mobiel niet beantwoord na het aflezen op het scherm wie de afzender is in bijzijn van je trouwe partner EN je vertoont de laatste tijd vreemd gedrag (in de ogen van je trouwe partner!) EN er ontstaat een gelegenheid dat je trouwe vaste partner alleen is met jouw mobiel…

Vaste trouwe partner wil zekerheid

Afhankelijk van de situatie, afhankelijk hoe sterk je trouwe partner in zijn/haar schoenen staat, afhankelijk hoe jij je als vreemdganger hebt gedragen naar je partner toe de laatste tijd, afhankelijk hoe groot het vermoeden bij je partner is, afhankelijk hoeveel alarmbellen er zijn afgegaan bij de vaste partner (enz), op een gegeven moment zal de vaste trouwe partner zekerheid willen hebben!

Verleiding is te groot

Zekerheid krijgt de trouwe partner zodra zich een gelegenheid voordoet, om de mobiel van de vreemdganger te bekijken. De drang om te weten of de vreemdganger inderdaad een vreemdganger is en een geheime liefde heeft is groter dan het besef dat er inbreuk gedaan wordt op de privacy!

Ontdekking van vreemdgaan vrijwel altijd door de trouwe vaste partner!

Het vreemdgaan wordt vrijwel altijd ontdekt door de trouwe partner. Afhankelijk welke data en informatie de vreemdganger in zijn/haar mobiel en computer heeft zitten, zal de trouwe partner al die data en informatie zien zodra de gelegenheid zich voordoet om de mobiel en de computer van de vreemdganger te inspecteren!

Vreemd en onverklaarbaar gedrag

De vreemdganger vertoont thuis bij zijn/haar vaste partner en gezin bijzonder vreemd en onverklaarbaar gedrag. Zulk gedrag kan de vaste partner aan het denken zetten. Welk gedrag? Lees voor meer informatie over vreemd gedrag van de vreemdganger het volgende artikel: Aanwijzingen dat de partner vreemd gaat.

Liefdesverklaring van de geheime liefde per e-mail

De vreemdganger kan bewust of onbewust de gezamenlijke emailadres hebben doorgegeven aan zijn/haar geheime liefde. Het is te hopen dat de trouwe vaste partner niet de mail eerder checkt dan de vreemdganger. Een liefdesverklaring lezen van de geheime liefde van je man en/of vrouw, doet de trouwe vaste partner onmiddellijk beseffen dat zijn/haar partner een vreemdganger is!

Intimiteiten via de mail

Er zal onmiddellijk door de trouwe partner actie worden ondernomen. Alle –eventuele- intimiteiten via de mail van de vreemdganger en zijn/haar geheime liefde zal en moet boven water komen. De vaste trouwe partner zal ze vinden!

Computer

Als de vreemdganger plotseling een wachtwoord installeert op zijn/haar computer, zal dat bij menig vaste partner vermoedens opwekken en alarmbellen laten afgaan. Vooral als je als vreemdganger vroeger nooit een enkel probleem van maakte als je trouwe partner jouw computer gebruikte.

Schermen wegklikken bij binnenkomst van de vaste trouwe partner

Iedereen krijgt argwaan als je de kamer inkomt en je partner sluit onmiddellijk en met grote haast allerlei schermen. De trouwe partner zal zich onherroepelijk gaan afvragen wat de ander in vredesnaam te verbergen heeft. Zeker als de vreemdganger vaker schermen begint te sluiten bij binnenkomst van zijn/haar vaste trouwe partner, zullen vroeg of laat, alarmbellen afgaan bij de trouwe partner. Voornamelijk omdat vroeger de vreemdganger niets te verbergen had voor zijn/haar trouwe partner.

Alibi klopt niet

De vreemdganger heeft als alibi opgegeven bij familie en/of vrienden te zijn. Als alibi om bij zijn/haar geheime liefde te kunnen zijn. Als de vreemdganger te vaak en te veel een niet kloppende alibi opgeeft, valt hij/zij vroeg of laat door de mand.

Telefoon

De laatste tijd gebeurt het (te) vaak dat als de trouwe partner thuis de telefoon opneemt er haastig aan de andere kant opgehangen wordt. Na verloop van tijd zal de trouwe partner zich gaan afvragen wat dit te betekenen heeft!

Telefoonrekening

De telefoon rekening valt de laatste tijd (veel) hoger uit dan vroeger. Veelvuldig komt steeds 1 telefoonnummer voor op de lijst, dat vrijwel dagelijks gebeld wordt. Dit wekt argwaan bij de trouwe partner.

Bankafschrift

Op de bankafschriften van de gezamenlijke bankrekeningen, wordt de pinpas gebruikt op plaatsen waar normaliter beidde partners nooit zouden komen. Als er bovendien sinds kort regelmatig “vreemde goederen” gekocht worden met de pinpas, zal de trouwe partner alert worden.

Creditcard

De creditcard is gebruikt op plaatsen waar normaliter beidde partners nooit zouden komen (restaurants, hotels) Als er bovendien sinds kort regelmatig “vreemde goederen” (lees: (dure en luxe) cadeau artikelen) gekocht worden met de creditcard, zal de trouwe partner met vrijwel zekerheid weten wat er gaande is.

Overwerken

De vreemdganger heeft als excuus van zijn/haar afwezigheid thuis aangegeven te moeten overwerken. Als de trouwe partner naar het werk belt en krijgt te horen dat de vreemdganger al uren geleden is vertrokken…Alarmbellen zullen afgaan en de alertheid neemt toe.

Aanwijzing in de kleren van de vreemdganger

In de kleren van de vreemdganger wordt door de trouwe partner papieren aanwijzingen gevonden. Afhankelijk van de data en informatie op het gevonden papiertje, kan het papiertje de vreemdganger behoorlijk verdacht maken van het hebben van een geheime relatie!

Agenda van de vreemdganger

Iedereen – dus ook een vreemdganger – maakt notities, aantekeningen en afspraken in zijn/haar agenda. Een alerte trouwe partner, of een trouwe partner met sterke vermoedens, zal voor alle zekerheid de agenda van de vreemdganger onder handen willen nemen, op zoek naar bewijs of juist op zoek naar geruststelling.

Kilometerstand van de auto

Sinds kort lijkt de auto van de vreemdganger (of de gezinswagen) veel meer benzine te gebruiken dan normaal. De kilometerstand van de auto wijst de laatste tijd duidelijk aan dat er heel wat meer kilometers mee worden gereden dan vroeger.

Sporten

Als alibi voor de afwezigheid van de vreemdganger thuis bij het gezin, is een avondje sporten opgegeven bij de vaste trouwe partner. Na de sportavond zijn zowel de sporttas als de sportkleding ongebruikt.

Liegen, bedriegen en bedrog

De vaste trouwe partner heeft de vreemdganger de laatste tijd wel erg vaak betrapt op een leugen. Liegen in combinatie met vreemd en onverklaarbaar gedrag van de vreemdganger thuis, zal de trouwe partner doen beseffen dat er iets aan de hand is.

Sporen traceren

Iedere vaste trouwe partner krijgt vroeg of laat het vermoeden dat er iets aan de hand is. De alertheid zal toenemen. De trouwe partner zal de vreemdganger heel goed in de gaten houden. Zodra de gelegenheid zich voordoet, wil de vaste trouwe partner zekerheid hebben. De spullen van de vreemdganger zullen grondig aan een inspectie worden onderworpen, de werkkamer, de agenda, het mobieltje, de computer, alles wat een achtergelaten spoor zou kunnen bevatten. De drang om te weten of de vreemdganger inderdaad een vreemdganger is en een geheime liefde heeft is groter dan het besef dat er inbreuk gedaan wordt op de privacy! De drang naar zekerheid is overweldigend!

Het is niet mijn bedoeling met het schrijven van dit artikel om vreemdgangers op ideeën te brengen. Vandaar dat ik het op zeer algemene nagelaten en traceerbare sporen heb gehouden. Roberta.
© 2009 - 2024 Roberta, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Verwerking vreemdgaanVerwerking vreemdgaanBlijft de ontrouwe partner zijn relatie met de minnaar of minnares voortzetten na de ontdekking van vreemdgaan binnen he…
Hoe wordt vreemdgaan ontdekt?Hoe wordt vreemdgaan ontdekt?Tijdens een klassieke driehoeksverhouding, de getrouwde man, zijn vrouw en zijn minnares, zal vaak de trouwe vaste partn…
Vreemdgaan: de affaire als afrodisiacumVreemdgaan: de affaire als afrodisiacumWat zijn de redenen dat iemand vreemdgaat? Vreemdgaan door de affaire met de ander te gebruiken de seks en de romantiek…
De gevaren van vreemdgaanDe gevaren van vreemdgaanEen klassieke driehoeksverhouding, de getrouwde man, zijn vrouw en zijn minnares. Als we de cijfers mogen geloven, komt…

Kiezen tussen twee liefdesKiezen tussen twee liefdesJe houdt van allebei. Je bent verliefd op allebei. Je voelt je compleet machteloos omdat je niet in staat schijnt te zij…
Vreemdgaan: het leven van de minnaresVreemdgaan: het leven van de minnaresDe minnares van een klassieke driehoeksverhouding brengt de lange eenzame dagen voornamelijk door met wachten op haar mi…
Roberta (652 artikelen)
Laatste update: 05-06-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Relatie en huwelijk
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.