Vergroot je penis door oefeningen!

Veel mannen zijn onzeker over hun penis. Uit onderzoek blijkt dat bijna alle mannen een grotere en dikkere penis zouden willen hebben. Helaas gaat dit niet zo makkelijk. Natuurlijk is er geen wondermiddel waarna je penis 20 centimeter groeit. Gelukkig is er wel een oplossing om je penis te vergroten door een soort oefeningen genaamd jelken, hoewel je er veel tijd en geduld voor nodig hebt. Er zijn veel mensen op het internet die het doen en samen delen ze informatie over wat de beste methodes zijn.

Wat is Jelken?

Jelken, ook wel Jelqen genoemd, is een eeuwenoude manier om je penis dikker en langer te maken door middel van oefeningen. Je penis bestaat uit drie zwellichamen, die weer bestaan uit een sponsachtige concentratie spiercellen. Deze kun je niet zomaar trainen als iemand in de sportschool doet, maar er zijn wel degelijk vergelijkingen. Je zult zeker geen gewichten aan je penis moeten hangen, maar het principe van trainen zit wél bij deze oefeningen. Door de jelkoefeningen zullen er miniscule scheurtjes komen in je spiercellen, die door je lichaam gerepareerd worden en elke keer iets dikker worden dan ze eerst waren. Het verschil met fitness is wel dat je er veel meer tijd en moeite in moet steken, maar de resultaten zijn er wel. Deze manier van penisvergroting komt steeds meer op in de wereld, omdat het de best werkende methode is.

Onderzoek naar de werking

De Engelse dokter Brian Richards is een van de personen die wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar de werking van Jelken. Eind jaren zeventig werd zijn onderzoek gepubliceerd in "British Journal of Sexual Medicine". Uit dit onderzoek blijkt dat 87% van de proefpersonen een grotere en dikkere penis had na afloop. De resultaten van het onderzoek toonden aan dat je je penis wel degelijk kunt vergroten met jelken. Er bleek dat je door jelken je penis maximaal iets meer dan 6 centimeter kan maken en 2 centimeter dikker kunt maken. Door de oefeningen komen er miniscule scheurtje in de spieren van je penis die zichzelf, net als bij de andere spieren in je lichaam, daarna herstellen en vergroten.

Hoe moet je Jelken?

Warming up

 • Je moet eerst een warming-up doen. Het beste is dat je penis in een half-erecte toestand is. Je moet een washandje onderdompelen in warm/heet water en dat washandje een minuut op je penis laten liggen. Doe dit 5 maal. Droog daarna de penis goed af.
 • Pak met één hand stevig de eikel vast en trek de penis van je af, maar niet zover dat het pijn doet. Hou dit een paar minuten vol. Hou dan een minuut pauze en herhaal dit een paar keer.
 • Draai na een rustpauze van een minuut je penis dan 30 maal in een cirkelvormige beweging zodat je bloedcirculatie op gang komt.
 • Pak nu weer je eikel stevig vast en trek de penis weer van je af, maar nu steeds in een andere richting. Doe nu na elke paar minuten ook de cirkelbeweging.
 • Strek nu de penis een minuut lang goed lang uit en geef 10 zachte rukjes.
 • Pak nu de penis en zwaai hem zachtjes rond. Zwaai zo'n 25 keer en houdt daarbij je scrotum goed vast zodat deze niet pijn gaat doen.

Het Jelken

 • Pak je half-erecte penis vast waar hij begint bij je schaambeen met je duim en wijsvinger zodat je hand een OK-teken maakt.
 • Knijp zachtjes in je penis en trek met je hand naar de top van je penis toe. Knel je penis niet te veel af!
 • Begin dan weer bovenaan en herhaal dit.

Een link naar een video van deze beweging vindt je onderaan het artikel. Doe dit in het begin zo'n 100 keer en verhoog dit aantal steeds na een aantal weken. Dit moet je 5 keer per week doen gedurende circa 20 minuten. Doe de oefeningen niet als je pijn hebt in je penis; neem dan een rust dag. Pijn is nooit goed!
Onthoudt: Zorg ervoor dat je geen erectie hebt en al helemaal geen zaadlozing krijgt. Doe dit als je tv aan het kijken bent of denk aan iets niet-spannends.

Meer informatie

Als je dit interessant vindt heb ik nog een aantal leuke links voor je. Een uitleg van de beweging kun je vinden op Youtube. In dit filmpje demonstreert de persoon de jelkbeweging op een banaan.Tenslotte is er een heel goed (Engelstalige) forum: Thunders Place. Die wordt gebruikt om penisvergroting te bespreken. Het is leuk om hier even rond te kijken en ervaringen te lezen. Mensen bespreken hier overigens ook veel nieuwe technieken. Het is waarschijnlijk wel een beetje wennen, omdat er veel Engelse termen worden gebruikt die je niet meteen zult begrijpen.
© 2008 - 2024 Sanpaulo, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Vergroting van je penis goed voor je relatie?Vergroting van je penis goed voor je relatie?Een te kleine penis kan een ramp zijn voor je relatie of huwelijk, maar ook zeer zeker voor je eigen waarde. Tegenwoordi…
Penisverlenging: Hoe kun je je penis vergroten?Veel jongens en mannen maken zich zorgen over de lengte van hun penis. Over het algemeen is dat niet terecht, want over…
Natuurlijke penisvergrotingHeb je complexen over de grootte van je penis? De volgende oefeningen en tips kunnen je misschien helpen. Let wel op, ik…
Feiten over de penisTegenwoordig wensen de meeste mannen een grote penis. maar bij de oude grieken was een kleintje juist het ideaal. Kijk m…

Factoren van invloed op condoomgebruikFactoren van invloed op condoomgebruikHet belang van veilige seks kan niet vaak genoeg benadrukt worden: wanneer je zonder beschermende voorbehoedsmiddelen se…
Potentieverhogende middelen uitgelichtPotentieverhogende middelen uitgelichtBij het ouder worden neemt vaak de zin in seks af. Dat is het geval bij vrouwen maar ook bij mannen. Op internet vind je…
Bronnen en referenties
 • www.thundersplace.org
 • www.youtube.com/watch?v=dtr4uy2Jd6g&feature=related
Reacties

Jonas, 04-07-2012
Moet ik dit rechtstaand doen of liggend? Bij het jelken gebruik ik een beetje olie is dat erg? Ik hoop op een goed resultaat, want ik zal het nodig hebben. Reactie infoteur, 04-07-2012
Je kan gewoon olie gebruiken hoor, in ieder geval iets dat niet irriteert. Hoe je het doet maakt niet zo veel uit, maar zitten of staand is handig omdat je dan ook tv kan kijken bijvoorbeeld.

Ton, 16-04-2012
Tijdens het jelken mag je penis niet stijf zijn maar zodra ik bezig ben wordt ie al stijf… Reactie infoteur, 04-07-2012
Probeer anders een film te kijken tijdens het jelken.

Sanpaulo (29 artikelen)
Laatste update: 09-06-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.