Vergroot je penis door oefeningen!

Veel mannen zijn onzeker over hun penis. Uit onderzoek blijkt dat bijna alle mannen een grotere en dikkere penis zouden willen hebben. Helaas gaat dit niet zo makkelijk. Natuurlijk is er geen wondermiddel waarna je penis 20 centimeter groeit. Gelukkig is er wel een oplossing om je penis te vergroten door een soort oefeningen genaamd jelken, hoewel je er veel tijd en geduld voor nodig hebt. Er zijn veel mensen op het internet die het doen en samen delen ze informatie over wat de beste methodes zijn.

Wat is Jelken?

Jelken, ook wel Jelqen genoemd, is een eeuwenoude manier om je penis dikker en langer te maken door middel van oefeningen. Je penis bestaat uit drie zwellichamen, die weer bestaan uit een sponsachtige concentratie spiercellen. Deze kun je niet zomaar trainen als iemand in de sportschool doet, maar er zijn wel degelijk vergelijkingen. Je zult zeker geen gewichten aan je penis moeten hangen, maar het principe van trainen zit wél bij deze oefeningen. Door de jelkoefeningen zullen er miniscule scheurtjes komen in je spiercellen, die door je lichaam gerepareerd worden en elke keer iets dikker worden dan ze eerst waren. Het verschil met fitness is wel dat je er veel meer tijd en moeite in moet steken, maar de resultaten zijn er wel. Deze manier van penisvergroting komt steeds meer op in de wereld, omdat het de best werkende methode is.

Onderzoek naar de werking

De Engelse dokter Brian Richards is een van de personen die wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar de werking van Jelken. Eind jaren zeventig werd zijn onderzoek gepubliceerd in "British Journal of Sexual Medicine". Uit dit onderzoek blijkt dat 87% van de proefpersonen een grotere en dikkere penis had na afloop. De resultaten van het onderzoek toonden aan dat je je penis wel degelijk kunt vergroten met jelken. Er bleek dat je door jelken je penis maximaal iets meer dan 6 centimeter kan maken en 2 centimeter dikker kunt maken. Door de oefeningen komen er miniscule scheurtje in de spieren van je penis die zichzelf, net als bij de andere spieren in je lichaam, daarna herstellen en vergroten.

Hoe moet je Jelken?

Warming up

 • Je moet eerst een warming-up doen. Het beste is dat je penis in een half-erecte toestand is. Je moet een washandje onderdompelen in warm/heet water en dat washandje een minuut op je penis laten liggen. Doe dit 5 maal. Droog daarna de penis goed af.
 • Pak met één hand stevig de eikel vast en trek de penis van je af, maar niet zover dat het pijn doet. Hou dit een paar minuten vol. Hou dan een minuut pauze en herhaal dit een paar keer.
 • Draai na een rustpauze van een minuut je penis dan 30 maal in een cirkelvormige beweging zodat je bloedcirculatie op gang komt.
 • Pak nu weer je eikel stevig vast en trek de penis weer van je af, maar nu steeds in een andere richting. Doe nu na elke paar minuten ook de cirkelbeweging.
 • Strek nu de penis een minuut lang goed lang uit en geef 10 zachte rukjes.
 • Pak nu de penis en zwaai hem zachtjes rond. Zwaai zo'n 25 keer en houdt daarbij je scrotum goed vast zodat deze niet pijn gaat doen.

Het Jelken

 • Pak je half-erecte penis vast waar hij begint bij je schaambeen met je duim en wijsvinger zodat je hand een OK-teken maakt.
 • Knijp zachtjes in je penis en trek met je hand naar de top van je penis toe. Knel je penis niet te veel af!
 • Begin dan weer bovenaan en herhaal dit.

Een link naar een video van deze beweging vindt je onderaan het artikel. Doe dit in het begin zo'n 100 keer en verhoog dit aantal steeds na een aantal weken. Dit moet je 5 keer per week doen gedurende circa 20 minuten. Doe de oefeningen niet als je pijn hebt in je penis; neem dan een rust dag. Pijn is nooit goed!
Onthoudt: Zorg ervoor dat je geen erectie hebt en al helemaal geen zaadlozing krijgt. Doe dit als je tv aan het kijken bent of denk aan iets niet-spannends.

Meer informatie

Als je dit interessant vindt heb ik nog een aantal leuke links voor je. Een uitleg van de beweging kun je vinden op Youtube. In dit filmpje demonstreert de persoon de jelkbeweging op een banaan.Tenslotte is er een heel goed (Engelstalige) forum: Thunders Place. Die wordt gebruikt om penisvergroting te bespreken. Het is leuk om hier even rond te kijken en ervaringen te lezen. Mensen bespreken hier overigens ook veel nieuwe technieken. Het is waarschijnlijk wel een beetje wennen, omdat er veel Engelse termen worden gebruikt die je niet meteen zult begrijpen.
© 2008 - 2020 Sanpaulo, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Gerelateerde artikelen
Vergroting van je penis goed voor je relatie?Vergroting van je penis goed voor je relatie?Een te kleine penis kan een ramp zijn voor je relatie of huwelijk, maar ook zeer zeker voor je eigen waarde. Tegenwoordi…
Penisverlenging: Hoe kun je je penis vergroten?Veel jongens en mannen maken zich zorgen over de lengte van hun penis. Over het algemeen is dat niet terecht, want over…
Natuurlijke penisvergrotingHeb je complexen over de grootte van je penis? De volgende oefeningen en tips kunnen je misschien helpen. Let wel op, ik…
Feiten over de penisTegenwoordig wensen de meeste mannen een grote penis. maar bij de oude grieken was een kleintje juist het ideaal. Kijk m…

Factoren van invloed op condoomgebruikFactoren van invloed op condoomgebruikHet belang van veilige seks kan niet vaak genoeg benadrukt worden: wanneer je zonder beschermende voorbehoedsmiddelen se…
Potentieverhogende middelen uitgelichtPotentieverhogende middelen uitgelichtBij het ouder worden neemt vaak de zin in seks af. Dat is het geval bij vrouwen maar ook bij mannen. Op internet vind je…
Bronnen en referenties
 • www.thundersplace.org
 • www.youtube.com/watch?v=dtr4uy2Jd6g&feature=related

Reageer op het artikel "Vergroot je penis door oefeningen!"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

Jamba, 20-03-2018 11:51 #81
Ik ben 15 en mijn penis 21cm in slappe toestand en als erectie 24cm, stopt jelken de groei van de penis want ik ben nog in de groei, is het verstandig om te jelken?

Ab, 28-12-2017 17:19 #80
Ik heb een iets onder gemiddelde penis en zo deze graag wat vergroten, echter heb ik een knikje, zal deze erger worden of juist rechten door te jelken?

Beste Ik, 10-10-2017 16:16 #79
Het is vrij normaal om op je 12de een penis te hebben van 5 en 9 cm. ikzelf heb het ook gehad. ik adviseer je ook om te wachten met jelken, aangezien je penis nog lang niet uitgegroeid is. Sterker nog, de extra groei komt pas rond je 14de gemiddeld maar het kan ook duren tot je 18de voordat je een penis van 15 cm hebt. ik raad het je dus sterk af al moet je het zelf weten.

Ik, 23-05-2017 14:08 #78
Ik ben 12 en mijn penis is stijf 9 cm en slap 5 is dat normaal?

Marco, 13-05-2017 16:44 #77
Ik zie dat hier heel wat jeugd zich zorgen maken om het formaatje zonder dat er ook maar iemand antwoord op geeft. Voor deze mensen, laat hem alsjeblieft eerst uitgroeien tot het 18de jaar. Geniet van je jeugd en ga met je Lego spelen of wat voor je er schade aan maakt.

En ja, de penis altijd eerst opwarmen. Dit verbetert de doorbloeding, voorkomt pijntjes en blessures en zal sneller herstellen.

Maarten, 22-08-2016 21:19 #76
Is er ook iets bekend over de gevaren/gevolgen van deze techniek? Ik begrijp dat stammen in Afrika ook wel zoiets deden met impotentie als gevolg.

Didier, 22-01-2016 16:58 #75
Advies neem eerst eens een tadifil of een vidalista pil, voor een betere doorbloeding in je penis… heeft bij wonderen gedaan en met jelken erbij… heb ik nu een veel beter sexleven bij mijn vrouw en minnares ☺
succes.

Goede kwaliteitpil is te krijgen bij Kamagra.nl, succes

Joost, 21-12-2015 15:15 #74
Ik jelk nu een paar weken en wat mij opvalt is dat (voorlopig) mijn pik vooral in omvang toeneemt. Er is al ruim 1,5cm bijgekomen en in lengte hooguit 0,5 cm. Ik heb nu een lengte van 16cm en een omvang van 15,5cm. Doe ik iets verkeerd?

Fenrirgorta, 29-10-2015 16:26 #73
Ik ben 14 en heb een penis van 15 cm in erectie. Is dit klein?

Bill, 10-09-2015 19:00 #72
Een penis pomp heeft bij mij al goed geholpen.ik heb er lang mee bezig geweest en is toch een stukje dikker en langer geworden.
en blijft ook langer stijf staan.heb er wel bijna een half jaar mee bezig geweest.
naar mate ik ouder werd.werd mijn penis kleiner.en nu is die bijna als vroeger.
mss helpt het voor jongeren ook wel.ik ben al 52.

Joep, 24-08-2015 18:20 #71
Is het erg als je eerst klaarkomt? Want een halve erectie lukt niet.

Tijn, 15-08-2015 23:02 #70
Hallo, ik ben 13 en met erectie heb ik een penis van 16,5 cm. Is dit normaal?

Yves, 08-07-2015 02:26 #69
Hallo, ik ben 12 jaar en heb slap een penis van 4cm en stijf 7cm is dit normaal?
Graag antwoord.

Janus, 16-06-2015 01:12 #68
Ik ben een jongen van 15. Mijn penis is in erectie 18 centimeter en 5 cm dik/breed is dit normaal?

Ruben, 10-05-2015 21:53 #67
Ik ben 14 jaar en mijn penis is 13.5cm als hij stijf is, is dit te klein?

Leon, 31-03-2015 15:33 #66
Het kan ook erfelijk liggen als je pik niet zo groot is, ook ligt dat aan het hormoon dat je hormoonklier produceert waardoor je sperma maakt en je schaamhaar krijgt. Als je al veel haar hebt maakt je lichaam dat hormoon (stofje in je bloed) al aan, heb je dat nog niet is het een questie van wachten tot dat je wat ouder wordt

Hennep, 04-03-2015 15:09 #65
De video van de beweging doet het niet meer. En is de warming up echt heel belangrijk?

Luc, 22-01-2015 18:08 #64
Ik vroeg me af of het echt erg belangrijk is om eerst een warm washandje op je penis te leggen. Zou het werkelijk minder effect hebben als je die stap níet toepast? Graag een reply met uitleg! (:

Tim, 13-01-2015 23:55 #63
Hoe vaak moet ik dit doen in de week en hoelang dan?

Damian, 11-01-2015 12:56 #62
Ik ben nu 13, word over een maand 14 en mijn penis is 9,5 cm met erectie, is dit te klein?

Helper, 29-10-2014 23:20 #61
Voor 14 jaar is 15 cm zeker normaal, (best groot eigenlijk) 13 cm is normaal, voor 14 jaar.

Anonieme, 21-10-2014 21:08 #60
Ik ben 14 en mijn piemel is 15 cm is dit normaal?

Tom, 19-08-2014 22:12 #59
Beste,

Wilt er iemand met ervaring op reageren. Moet ik die warm up doen of gaat dat ook zonder?

Aub op reageren

Wetzen, 10-05-2014 22:43 #58
Zozo Bryan, jij doet wel heel erg stoer! Je hebt er vast een van 8 cm in erectie, laten we het daarop houden. Met jelken is ie 4 cm gegroeid, van 13 naar 17 in 3 maanden, 3 keer per week 20 minuten

Anoniem, 19-04-2014 15:26 #57
Moet je perse een warm doekje over je penis legen?

Mark, 11-12-2013 12:46 #56
Ja het werkt. toen ik begon met jelken was 2 maand geleden. ik deed het 20min, 4 dagen per week en mijn piemel was 9 cm toen ik begon en hij is nu wel zoon 16 cm. dus daar ben ik heel blij mee gr mark 14 jaar

Jack, 02-12-2013 21:32 #55
Mijn penis is in erectie 16 cm is het goed? Ik ben 13 jaar oud.

Badboy, 25-11-2013 17:00 #54
Na hoeveel tijd heb je resultaat?

Bryan, 23-11-2013 22:16 #53
Het helpt echt. toen ik begon was ik 13 jaar en was hij 18 cm en nu ik 15 ben is hij 25 cm. maar ik weet alleen nog niet of dat normaal is. is het te klein of is het goed?

Ab, 21-11-2013 21:51 #52
Hallo ik wil graag doen maar ik heb 5 jaar geleden operatie gedaan. dat is gevaarlijke of nee?

Anoniem, 17-10-2013 23:39 #51
Het werkt echt idd ik ben al weken bezig en je ziet wel verandering. je moet lang blijven jelken voor je echt cm gaat zien elke dag 20 min en weekend rust en niet trekken op die dag voor je gaat jelken maar ik blijf zeker jelken! gewoon door blijven gaan en kijken binnen 1 jaar hoeveel je erbij hebt.

Jan, 07-10-2013 18:38 #50
Ik ben bijna twaalf en als mijn penis stijf is is hij 8 centimeter lang en 9 centimeter rond. Als hij slap is is hij 5 centimeter en 7 centimeter rond. Is dit normaal. Alvast bedankt voor het antwoord.

Dylan, 25-09-2013 15:08 #49
Hallo ik heb het ook gedaan en mijn penis is nu maarliefst 17 cm lang.

Mvincent, 10-09-2013 18:53 #48
Hey beste collega Jelkers, ikzelf heb een pietje van 3cm maar door de oefeningen is er reeds 0,5cm bijgekomen! Blijven Jelken vrienden.

Jan, 04-09-2013 09:55 #47
Ik heb precies het zelfde als Johan, maar ik ben 15 en me penis is in erectie 19 cm. is dat normaal en 5 cm dik.

Johan, 04-09-2013 09:18 #46
Ik heb gister voor het eerst gejelkt, maar nu gigantisch pijn. wat kan ik hier aan doen?

Antonius, 25-08-2013 22:34 #45
Als je ouder bent dan 70 jaar kan er dan wat aan doen?

Yani, 22-07-2013 01:59 #44
Hee hallo ik ben 16 jaar, in erectie in mijn penis maar 12 cm. kan daar iets aan verandert worden?

M, van der Zee, 18-07-2013 20:34 #43
Op het moment van niet bijstilstaan, is mijn penis best wel klein en dun. de lente er van is 6 centimeter, en 2 centimer doorsnee. graag wil ik langer en wat dikker hebben. hoe kan ik zelf er mee aan doen? op dit moment ben ik niet echt blij mee, als een vrouw zou aan kijken, woord niet echt grootter. laat mij graag van u weten, naar mijn doel er van.

met vriendelijke groet
mike.

Gerard, 11-07-2013 11:28 #42
Hallo mag ik bij het oefenen ook een glijmiddel gebruiken want dat voelt beter aan of niet.

Wout, 09-07-2013 18:38 #41
Ik ben 11 en mijn penis is maar 4 cm, is dat normaal?

Roel, 09-07-2013 17:11 #40
Hallo,

Hoe vaak moet ik het jelken de 1ste keer herhalen?

Grtz roel

Sander, 27-06-2013 23:43 #39
Ik wil het beste proberen ik heb een kleine van maar 13 cm en ben 29 jaar.
ervaringen aub!

Joost, 24-06-2013 23:07 #38
Ik ben 15 en mijn penis is 17.2 cm lang. Is dit normaal?

Dylan, 23-06-2013 23:19 #37
Helpt dit al van je 13 j?

Kishan, 24-05-2013 23:30 #36
Ik ben 27 jaar en mijn penis is in erectie 18.4 cm lang en wil groter hebben. Ik wil vragen of het mij gaat helpen als ik deze oefeningen gaat doen

Sfen, 15-05-2013 20:33 #35
Hoe oud moet je zijn voor dit?

Remon, 10-04-2013 22:24 #34
Hoe oud moet je zijn voor dit?

Axel, 02-04-2013 11:07 #33
Heb een klein vraagje: Hoe oud moet je zijn om deze oefeningen te doen?

Jeremy, 06-03-2013 00:14 #32
Ik ben 18, 17 cm. Maar een grotere penis is geen probleem! De tijd moet ik ervoor zoeken, maar ga het zeker doen!

Fever, 27-01-2013 23:56 #31
Rick, neen dit is niet normaal. Jij moet waarschijnlijk een besnijdenis ondergaan! Bezoek zeker eens de dokter met je probleem.

Lee, 21-01-2013 23:47 #30
Hoi Anoniem,

Is het waar dat jij zegt dat je penis binnen 2 jaar 6,5 cm groter is geworden?

gr

Anoniem, 03-01-2013 19:31 #29
Het werkt echt ik doe het 2 jaar en had eerst een penis van 9.3 centimeter en nu een penis van 15.7 mannen gewoon doen m'n vrouw vind de sex ook veel lekkerder

Mark, 19-12-2012 02:52 #28
Is het ook veilig om dit uit te proberen als je 16 a 17 bent?

Rick, 23-08-2012 15:44 #27
Ik heb een vraag. Ik kan mijn vel niet verder naar achter krijgen dan het einde van men eikel. Als ik verder ga gaat het bloeden. Hoort dit of niet?

Boris, 09-08-2012 10:44 #26
Is dit ook voor kinderen?

Brent, 07-08-2012 02:00 #25
Ben 16 jaar en heb een vraag. Ik heb zo soort van wit, niet op mijn eikel maar het vel van mijn eikel naar mijn penis, en vroeg mij af hoe ik dat weg zou kunnen krijgen. Iemand een idee?

Jonas, 13-07-2012 02:14 #24
Moet ik na een aantal weken meer dan 20 minuten jelken, of mag ik 20 min behouden?
Wanneer ga ik resultaat beginnen zien, alvast bedankt!

Jonas, 11-07-2012 03:29 #23
Is dat gezond om vaak een erectie te hebben, maar zonder een zaadlozing te hebben, met vaak bedoel ik dan echt 3 à 4 keer per dag…

Kenneth, 10-07-2012 01:04 #22
Dat jelken hier werkt dat echt?

Jonas, 04-07-2012 15:48 #21
Moet ik dit rechtstaand doen of liggend? Bij het jelken gebruik ik een beetje olie is dat erg? Ik hoop op een goed resultaat, want ik zal het nodig hebben. Reactie infoteur, 04-07-2012
Je kan gewoon olie gebruiken hoor, in ieder geval iets dat niet irriteert. Hoe je het doet maakt niet zo veel uit, maar zitten of staand is handig omdat je dan ook tv kan kijken bijvoorbeeld.

Maria, 22-04-2012 13:58 #20
Het is helaas een fabeltje dat het vrouwen niet uitmaakt hoe groot en hard de penis is. Goed stijf is echt een must. Het belangrijkste wat daar voor moet doen is: niet roken! Op langere termijn is roken funest voor je erectie.
Bij de grootte is het van belang dit te zien in relatie tot het lichaam van de vrouw. Een jonge kleine vrouw zal met aanzienlijk minder tevreden zijn dan een uit de kluit gewassen oudere vrouw die al diverse kinderen heeft gehad. Het moet letterlijk passen dus, voor het beste resultaat. Het mag echter duidelijk zijn dat een minder dan gemiddelde penis tot teleurstelling kan leiden.

Ton, 16-04-2012 10:55 #19
Tijdens het jelken mag je penis niet stijf zijn maar zodra ik bezig ben wordt ie al stijf… Reactie infoteur, 04-07-2012
Probeer anders een film te kijken tijdens het jelken.

Yuri, 11-04-2012 18:53 #18
Ik heb dit nu ongeveer een jaar gedaan, tussen de 4 en 5 dagen per week. Het helpt echt. Mijn penis was eerst slap 6 cm en erectie 13 cm. Nu is mijn penis slap 12 cm en met erectie 22 cm. Op een gegeven moment, nadat mijn vriendin mij had gepijpt, vroeg mijn vriendin zelfs of ik een penisvergroting had laten uitvoeren, ik had haar niet verteld over het jelken. Als je pijn hebt moet je niet gaan jelken, je moet dan gewoon een dagje rust nemen, dit is niet erg. Het is wel een kwestie van zo lang mogelijk volhouden, discipline dus.

Jelker, 06-01-2012 17:30 #17
Toevoeging:
De seks word veel en veel beter/heftiger /geiler/explosiever train heirbij ook je pc spier (5sec. plassen 10sec. plas inhouden 5sec. plassen 10sec. plas inhouden) daardoor ben je in staat om je orgasme uittestellen en spuit je letterlijk je partner tegen t plafond.
Als een vrouw klaar komt van penetratie dan is dat iets om te koesteren er zijn maar weinig vrouwen di daar door klaarkomen. Maar ze worden wel ontzettend hitsig als ze een grote (gestroomlijnde)penis zien dat helpt dan wel weer mee.

Jelker, 06-01-2012 17:04 #16
Ik doe dit nu zo`n anderhalf jaar en heb nog nooit ergens last van gehad. In het begin kan je penis wel flink opzwellen en blauw worden maar dan moet je gewoon even een dagje rust pakken tot t weg is na een tijdje gebeurt dat niet meer. Je kunt nog wel wat bloeduitstortingen krijgen als je de eikeloefening doet (ja die kun je ook vergroten en je ballen ook). Het werkt inderdaad verslavend omdat je gaat zien dat t werkt. Mn penis is nu langer en dikker. Mijn advies is om niet als een wezenloze aan je penis te gaan rukken maar je aan de voorgeschreven oefeningen te houden net als in de sportschool. Begin en eindig altijd met een goede warming ik gebruik altijd 10 minutjes hete douche op de penis voor en na de oefeningen. Doe altijd voorzichtig je hebt er maar 1.
Oja er is geen weg terug dus bedenk goed waar je aan begint.

Advies, 03-01-2012 20:00 #15
Niet doen je beschadigd de boel alleen maar. Wat heb je aan een langere slappe penis? Als deze niet goed stijf meer wordt!

Innn, 01-12-2011 11:18 #14
Ik ben nou paar weken bezig en moet je toch zegge dat zeker werkt hoor, je moet goed concetreren is net als fintess omdat ik zelf kracht training doe weet ik uit ervaring dat het eve duurt, maar is geen bullshit!

Niek, 25-10-2011 08:51 #13
Beste lezer, Sinds 3 weken geleden ben ik begonnen met de "Jelk" techniek en had hier wat vragen over. Bij mij werkt het jelken zeer verslavend, ik doe het soms twee keer per dag, is dit schadelijk? Als ik bezig ben met het jelken, dan krijg ik de drang om klaar te komen, mag dit na het jelken of heeft dit nadelen.

Anoniem, 22-09-2011 16:39 #12
Het valt mij op dat veel mensen zig zorgen maken om hun erectie probleem dat helemaal niet nodig is en je hoeft je er ook niet ervoor te schamen.Want de groten en de dikte is niet belangerijk het gaat zig er om wat je er mee doet en waarom je het doet.
Het gaat om een intiem moment waar je geestelijk contact metelkaar hebt. wat ook je relatie sterker maakt. Als je echter een vrouw niet kan klaar laten komen probeer dan het volgende:
Speel met je vingers of met je tong ( voor de liefhebbers ) haar clitooris net zolang tot ze een keer klaar is gekomen want na dit moment is ze gevoeliger dus kun je haar tijdens de sex vaker dan 1 keer laten komen. Ik heb zelf een penis van 13 cm en heb geen probleemen hier mee.
Er zijn trouwens wel vrouwen die helemaal niet kunnen klaarkomen dit komt door een aangebooren afwijking in en rondom de clitoris.
Dit wil zegen dat er te weinig of soms helemaal geen zeneuwen aan weezig zijn.
Ben je het niet met me eens dan hoor ik het graag en al dit je gholpen heeft ook.

Succes

Johnson-Boy, 11-07-2011 00:53 #11
Goedeavond,
Toevallig had ik zonet seks met mn dame en zoals normaliter was het geweldig, echter is er wel 1 probleem. Ik ben bewust dat dikte en lengte niet important zijn maar tot de dag van vandaag, is t mij niet gelukt om haar te laten klaarkomen. Ik ben zelf van mening(misschien beinvloed door ph en dergelijke pornosite)s, dat dikte en lengte wel degelijk een invloed hebben op de extase van n vrouw. Mocht dikte en/ of lengte niet zo'n big deal zijn, waarom is het dan zo verdomd moeilijk. Geloof me ik probeer elk standje in het boekje. Ik ga nog sneller dan black n dekker it self but it just won't work. Ik heb n gemiddelde penislengte van 17cm en schaam mij hiervoor aangezien ik een negroide man ben en ik hoor gewoon groot geschapen te zijn, wat er ook word gezegd. Anyhow! Weet iemand van jullie een oplossing hiervoor. Ik hou van mn vrouwtje en wil haar dezelfde excitement geven die ik keer op keer beleef. Feedback word very much appreciated;)

Ano, 03-07-2011 23:54 #10
Goh, waarom wil iedereen zijn geslachtsdeel vergroten? Vrouwen hóuden helemaal niet van grote penissen, die misvatting is door pornografica onstaan. Mijn vriendin vindt het juist zeer aangenaam. Brad Pitt en andere mannelijke sekssymbolen hebben bijvoorbeeld erg vaak een kleine jongeheer. Dat hier al een artikel over geschreven is is ronduit belachelijk. Ik herhaal het nog eens: Vrouwen hóuden helemaal niet van grote penissen, die misvatting is door pornografica onstaan.

Anoniem, 08-06-2011 17:49 #9
Heel veel mannen zijn onzeker over de grote en/of dikte van hun penis. Mannen denken vaak dat hun partner niet genoeg geniet van de seks, terwijl de partners dat vaak wel doen. Als de partner echt niet geniet van de seks, ligt het vaak aan de manier van de seks.

Als een man onzeker is over hun penis, is de man vaak ook minden opgewonden. Dan is dus de erectie ook minder.

Tips voor betere seks:
- Begin met een traag voorspel.
- Laat je partner zien dat je van de seks geniet.
- Vraag niet te veel tijdens de seks. (Bijvoorbeeld: "Is dit wel lekker?")
- Wees niet onzeker!

Tips voor een betere erectie:
- Heb niet te vaak seks. Mannen die te vaak seks hebben, hebben vaak een slechtere erectie.
- Neem een half uur voor de seks één tablet paracetamol. Dit verdunt het bloed, met als voordeel dat er "meer" bloed stroomt in het sponsachtig lichaam (= zwellichamen)
- Stel de ejaculatie uit. Sla af en toe eens een ejaculatie uit.
- Wees niet onzeker!

Poep123, 16-04-2011 15:07 #8
Ik heb een vraag, moet je het zeg maar in 1 week 20 minuten of per dag 20 minuten?
en hoelang zal het duren voor dat je resultaat ziet?

Penis Rallymaster5741, 06-04-2011 15:32 #7
Ik doe deze oefeneing dagelijks en ik moet zeggen het werkt fantastisch. mijn penis is minsten 50 cm langer geworden en ik kan nu bj de baarmoeder komen. dankuwel. ik heb alleen wat moeite met open maar dat is niet erg.

P. Rallymaster5741

Theo, 28-10-2010 16:32 #6
Ja de zwellichamen bevatten spiercellen, maar ik zie niet in hoe je die traint door middel van deze methode. De enige manier waarop je deze spiercellen (het zijn overigens geen spierbundels) ook maar enigszins kan trainen is door een erectie te krijgen. Handmatig je penis uitrekken heeft wat dit betreft geen enkel effect.

En gezien het aantal erecties dat de gemiddelde man heeft zou je verwachten dat de penis enorm groeit. Maar dat doet hij dus niet.

Enige overgebleven mogelijkheid is dat uit elkaar getrokken weefsel de penis verlengt. Hier komt echter geen extra weefsel tussen zoals eerder werd gesuggereerd.

Ofwel, het is mogelijk je penis langer te maken door er bijvoorbeeld gewichten aan te hangen, maar hierdoor zal je penis ook weer dunner worden. En voor het genot van vrouwen is de dikte minstens zo belangrijk als de lengte.

Alleen een (zeer ingewikkelde) operatie kan eventueel de penis vergroten. De rest is onzin. Dit dus ook.

En nee ik heb verder geen belangen in welke aanverwante industrie dan ook.

Dr Penis, 03-09-2010 16:32 #5
"Staat wel een grote fout in het artikel"

In principe niet. De zwellichamen zelf bevatten weer spieren, waardoor dit artikel lang niet zo oninteressant is als sommige reacties je willen doen denken. Het zal me niet verbazen als diegene die de penis oefeningen afdoen als onzin aandelen in viagra hebben; de farmaceutische maffia houd je maar al te graag in hun geld grijpende klauwen. Anyway, als je dit al teveel moeite vind om te proberen of je hiermee een stabiele en ook grotere erectie kan krijgen verdien je niet beter dan een medicatie slaaf te zijn.

Piet, 09-08-2010 17:12 #4
Wat een flauwekul dit verhaal… je kunt je penis niet trainen doormiddel van spier opbouw, er zit geen enkele spier in de penis van een man. Het enigste wat bijvoorbeeld diabetici kunnen doen is zorgen voor een goede bloedsomloop… als zwellichaampjes in de penis zijn beschadigd, kun je nog proberen om het met warmte (hetzij in een lauw bad etc ) op te peppen. Alle erectie verbeterende middelen zijn een flop… (behalve de blauwe tabletjes, ongeacht welk merk) maar ook die zijn samengesteld uit een bloedverdunnend middel en zetten zwellichaampjes van de penis verder open.

Xxlpik Nl, 20-05-2010 15:16 #3
Niemand zal je er op afrekenen of op uitzoeken, dat is al eerder gezegd. Maar als je toch je pik wil vergroten dan kan dat wel degelijk, er zijn echter zeer veel producten op de markt met grote verschillen in prijs en kwaliteit. Uit eigen ervaring met veel van deze middelen kan ik zeggen dat stretchers werken, eventueel gecombineerd met pompen. Pillen en cremes daar geloof ik niet in. Bij stretchers moet je op het verschil letten tussen de bevestigingsmanieren. Een touwtje die je om je pik moet binden (achter de eikel) is natuurlijk minder goed dan een strip die de kracht verspreidt over een groter oppervlak. Wat gebeurt is dat de cellen uit elkaar worden getrokken, de afstand die tussen de cellen ontstaat wordt opgevuld met nieuw weefsel. De Sadhoe mannen in India en de Karamojong in Oeganda starten in de adolescentie met penisvergroting door het hangen van gewichten aan hun penis. Doordat ze dagelijks steeds zwaarder wordende gewichten aan hun penis hangen gedurende vele jaren wordt de penis van deze mannen verlengt tot wel 45 centimeter en meer. Pompen kunnen werken, maar je zal zien dat de eikel sneller groter wordt dan de rest van je penis, dat is logisch ook omdat die veel zachter is. Als je geen zin hebt in al dit gedoe om je penis 5 centimeter groter te maken begin er dan gewoon niet aan en investeer liever in je talenten waarmee je vrouwen én mannen kan versieren, met je lul versier je namelijk echt niemand.

Frans, 02-02-2010 12:46 #2
Ik ben diabetiker en krijg geen erectie meer. Het blijf altijd slap. Wat kan ik doen om een langere penis te krijgen en weer stijf.

Ikke, 20-12-2009 17:09 #1
Staat wel een grote fout in het artikel

Je penis bestaat niet uit spieren! Maar uit zwellichaampjes. HEt enige wat met jelken kan gebeuren is dat de holten in de zwellichaampjes toenemen.

Infoteur: Sanpaulo
Laatste update: 09-06-2015
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Bronnen en referenties: 2
Reacties: 81
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.
Schrijf mee!