Vrouwenliefde: een genot

Vrouwenliefde: een genot Vrouwen zijn kleffer dan mannen. Vrouwen zoenen elkaar ter begroeting, terwijl mannen hun beste vriend nog liever tegen de vlakte slaan. Vrouwen knuffelen met elkaar, lopen arm in arm te winkelen en soms belanden ze met elkaar in bed. Daar hoeft een vrouw niet meteen lesbisch voor te zijn, dat kan ook uit liefde voor haar goede vriendin zijn die zich toevallig uit in een stomende vrijpartij. En de vrouwenliefde functioneert uitstekend zonder penis....

De eerste keer....

Niet iedere vrouw is lesbisch of biseksueel. Toch zijn er veel vrouwen die fantaseren over seks met een andere vrouw. Ook vrouwen die samen zijn met een man. Maar gewoon, voor een keertje. Om liefdevolle seks mee te maken zonder dat er gelijk een penis in gestopt wordt en alles op het orgasme gericht is. Voor sommigen komt deze fantasie uit, en voor anderen niet.

De meeste vrouwen die nieuwsgierig zijn zullen als ze het meemaken zeer waarschijnlijk verleidt worden door een vrouw die al vaker de liefde met een vrouw heeft bedreven. Zij weet tenslotte hoe ze je moet verleiden, hoe ze je over die drempel heen moet trekken en hoe ze je uiteindelijk bevredigt. Dit zal ze allemaal heel subtiel doen. Ze zal met je praten, je af en toe aanraken, wat in je oor fluisteren en je snel in je nek zoenen. Uiteindelijk zal ze je thuis uitnodigen, en daar kun je je maar het beste overgeven aan haar ervaren tong en zachte vingers.

Hoe de ervaren vrouw het aanpakt...

Vrouwen vrijen heel anders met elkaar. Dat is logisch, want er is toch wel een aardig verschil tussen mannen en vrouwen. Het grootste verschil is de zachtheid. Vrouwen gaan zacht en liefdevol met elkaar om in bed. Een vrouw zal de tijd nemen de andere vrouw te verwennen en te bevredigen. En ze begint heel rustig bovenaan bij de mond. Langzaam zal ze omlaag zakken en de plekjes zoeken waarvan ze tenslotte weet dat vrouwen die fijn vinden. Dat kunnen zelfs plekjes zijn die je daarvoor nog nooit bij je seksleven hebt betrokken! Feilloos weet ze wanneer het zachter of juist ietsjes harder moet. Ook plagen gaat vrouwen veel gemakkelijker af dan mannen. Een vrouw kan gek maken door je net niet te geven wat je witl: een orgasme. Ze zal ervoor zorgen dat je iedere keer weer dichtbij bent, maar net weer niet dichtbij genoeg. Maar uiteindelijk zal ze je vuurwerk bezorgen. Met de tong, met de vingers, door lichaamsdelen tegen elkaar aan te wrijven en af en toe door zachtjes te bijten.

Sfeer

Dat is ook zoiets. Als de vrouw je als beginnelinge heeft meegenomen naar huis zal ze je eerst op je gemak stellen. Ze biedt je wat te drinken aan, steekt kaarsen aan en zet een muziekje op. Meteen bespringen zal ze niet doen, ze is tenslotte geen man met teveel hormonen. Eventueel zal ze zelfs het bad laten vollopen om eerst samen in de warmte elkaars lichaam te verkennen. In de vrouwenliefde tellen dit soort dingen veel meer mee, en dat is een extra dimensie die meer genot op levert.

Het orgasme

Vrouwen hebben het voordeel dat ze vaker achter elkaar kunnen klaarkomen. Dit komt uiteraard goed van pas. Een goede minnares zal je vijf orgasmen geven voordat ze aan zichzelf gaat denken. Ze zal het je ook niet kwalijk nemen als jij nog wat minder ervaren bent in de vrouwenliefde. Het was tenslotte je eerste keer. Toch kost het de meeste beginners geen moeite om een andere vrouw te bevredigen. Ze weten tenslotte allemaal wat een vrouw fijn vindt en hoe je haar aan een orgasme kunt helpen. Let goed op hoe je partner het doet, een orgasme krijgen is fijn. Een orgasme geven aan een mooi en zacht vrouwen lichaam is nog veel fijner. Het is een genot om een vrouw te zien kronkelen van genot terwijl jij met je tong haar clitoris bewerkt.
© 2009 - 2024 Zelda, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Orale seks bij de vrouwOrale seks bij de vrouwOrale seks bij een vrouw, het wordt in de volksmond vaak beffen genoemd. Het gebeurt dagelijks en toch heerst er een lic…
Liklapjes voor veilige orale seksEen liklapje ook vaak beflapje genoemd beschermd tegen sexueel overdraagbare aandoeningen (soa's) tijdens orale seks.
Favoriete seksstandjes'Verandering van spijs doet eten' en dat geldt voor meer dingen. Voor veel koppels wordt het uitvoeren van de coïtus op…
Anale seks bedrijvenWanneer tijdens het liefdespel de anus actief betrokken wordt kan gesproken worden over anale seks. Zowel heteroseksuele…

Seksuele problemen binnen de relatie of huwelijkSeksuele problemen binnen de relatie of huwelijkKunnen seksuele problemen de relatie of huwelijk zo dusdanig negatief beinvloeden dat de partners in een relationele twi…
De vibrator: je fijnste vriend?Vroeger was het een schande, een vibrator in je nachtkastje. Dan was je echt niet goed bij je hoofd. Tegenwoordig hebben…
Zelda (74 artikelen)
Gepubliceerd: 23-08-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.