Erotische cadeaus: welke zijn het leukste?

Erotische cadeaus: welke zijn het leukste? Op een verjaardag wil je iets origineels geven. Een cadeau dat ook echt gebruikt gaat worden en niet ergens in een kastje weg kwijnt. De cadeauwinkels bieden allerhande producten maar vaak kom je ze meer dan één keer tegen op een verjaardag wat het originele effect doet vergeten. Een erotisch getint cadeautje is daarentegen vaak origineel, spannend, humoristisch en bruikbaar!
Niet alle winkels hebben erotisch getinte cadeaus in de schappen. Voor dit soort cadeaus zul je naar de gespecialiseerde winkels moeten. Giftshops of cadeauwinkels hebben echter ook vaak een uitgebreid assortiment. Waar kunnen we onder andere uit kiezen en hoe leuk is het cadeau in kwestie?

Heilig of Geilig

Dit spel is te koop bij de cadeauwinkels. Het is een erotisch getint bordspel. Het doel van het spel is om er achter te komen wie van je vrienden het meest heilig en het meest geilig is. Dit doe je door middel van vragen stellen. Er zitten driehonderd verschillende kaarten bij het spel.

Het spel is leuk maar wel aan de dure kant. De prijs ligt rond de dertig euro en dat maakt het als kleinigheidje niet erg aantrekkelijk. Als hoofdcadeau is het echter een uitstekende keuze.

Liefdes dobbelstenen

Dobbelstenen met een erotische tekst. Het kan niet simpeler! Toch is dit een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Het slaat in principe altijd aan, zeker als de jarige een relatie heeft zodat er lekker veel gedobbeld kan worden. De prijs is ook aan de lage kant (rond de drie euro). Hierdoor is het als kleinigheidje erg geschikt.

Durex Play O

Iedereen weet wel waar Durex voor staat, maar kennen we Durex Play O ook? Het is een stimulerende gel voor de vrouw. Deze gel helpt vrouwen sneller klaarkomen. Volgens Durex hebben veel vrouwen hier namelijk moeite mee. De gel zorgt voor een prikkelend, warm of koud gevoel en is een ideaal cadeau voor je beste vriendin. Het is een minder geschikt cadeau voor een persoon die je minder goed kent. De prijs is aan de hoge kant. Houd rekening met een bedrag dat rond de vijfentwintig euro ligt.

Sex teller

Als je echt een bijzonder kleinigheidje van seksuele aard wil geven moet je de sex teller kopen. Dit is een klein tellertje dat om de penis wordt gedragen en tijdens de seks telt hoe vaak er gestoten is. Je kunt het vergelijken met een stappenteller. Het apparaatje werkt op batterijen en heeft een elastische ring zodat het comfortabel gedragen kan worden. De prijs is rond de tien euro en is verkrijgbaar bij de giftshops.

Penis bakvorm

Als er een vrouw jarig is kun je natuurlijk met een saaie, ronde bakvorm aankomen. Niet echt spannend en het heeft weinig toegevoegde waarde. Wat je wel kunt doen is een bakvorm kopen in de vorm van een penis! Je kunt de bakvorm ook als pudding of ijsvorm gebruiken en is zeker een leuk cadeau voor de jarige Jet. De prijs ligt rond de vijf euro en is dus aan de lage kant.

Strip House

De naam zegt natuurlijk al genoeg. Het is een spel waarbij je in verschillende kamers belandt en daar je kledingstukken vindt van jezelf en medespelers. Er zitten twee speelborden in en is een spel voor een avond met vrienden. Het spel is na één keer spelen niet bijzonder leuk. Houd ook rekening met de preutsheid van de jarige. Het moet wel gewaardeerd worden want anders zal het ongetwijfeld ergens op zolder belanden. De prijs ligt rond de twintig euro.

Penis kaarsjes

Om een verjaardagstaart helemaal af te maken koop je de penis kaarsjes. Dit zijn kleine gebakskaarsjes in de vorm van een penis. Het is een leuk cadeau om te combineren met een zelfgemaakte taart. Een zelfgemaakte taart is natuurlijk lekker maar wat kaal en er mist vaak iets aan. Om het humoristisch te maken koop je deze kaarsjes voor slechts vijf euro. Het zal zeker gewaardeerd worden!

Succes met je cadeau!
© 2009 - 2024 Kropslavinken, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Lijf en leden: Erotische massageBij een massage is het ondermeer de bedoeling dat diegene die de massage ondergaat ontspanning en rust verkrijgt. Zich n…
Erotische, afrodisiaca en Valentijn kookboekenErotische, afrodisiaca en Valentijn kookboekenErotische, afrodisiaca en Valentijn kookboeken is een overzicht van de populairste boeken waarvan de zinnenprikkelende g…
Samen winkelen voor erotische lingerieVoor een stelletje is het samen op zoek gaan naar erotische lingerie een fantastische manier om jullie seksleven een nie…

Genitale piercing: Intieme piercings voor mannen en vrouwenVoor veel van ons een reden om de nekharen omhoog te jagen maar eerlijk is eerlijk: De genitale piercing is in opmars bi…
Angst voor seks: een vervelende belemmeringAngst voor seks: een vervelende belemmeringSeks is niet voor iedereen even fijn. Angst om seks te hebben kan voortvloeien uit verschillende oorzaken. Psychische en…
Kropslavinken (203 artikelen)
Gepubliceerd: 07-12-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Seksualiteit
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.