Het zien van energetische of paranormale UFO’s

UFO’s komen voor in twee soorten. De ene soort kan iedereen zien, maar dat gebeurt heel zelden. Het ruimteschip is in dit geval duidelijk te zien in aardse materie, wat niet geldt voor de tweede soort. Hier gaat het namelijk over UFO’s die niet zichtbaar zijn in aardse materie, maar in energie. Alleen helderzienden kunnen deze ruimteschepen waarnemen.

Wat betekent het woord UFO nu eigenlijk?

UFO is de afkorting van Unidentified Flying Objects, ook wel niet-geïdentificeerde vliegende objecten genoemd. Men gebruikt liever deze benaming dan ‘vliegende schotels’ omdat er zeer veel waarnemingen zijn gedaan van vliegende voorwerpen die helemaal niet op een schotel leken, maar ballon- of sigaarvormig waren en dus geen overeenkomst vertoonden met vliegende schotels.

Historische vondsten

Op grond van talloze historische vondsten wordt de stelling over het bestaan van ruimteschepen verdedigd. Zo’n 15.000 jaar voor Christus hebben buitenaardse wezens onze aarde bezocht. Dit leidt men af uit de Bijbel, waar verschillende deskundigen aanknopingspunten hebben gevonden voor deze opmerkelijke opvatting. Uit de hele geschiedenis zijn er wel geheimzinnige berichten teruggevonden die erop wezen dat er geheimzinnige ruimtevoertuigen gezien werden en dat er mysterieuze wezens uit de wereldruimte op bezoek zijn gekomen.

Veel meldingen van onbekende, vliegende voorwerpen

De laatste 50 jaar is het aantal meldingen van onbekende, vliegende voorwerpen zo hoog opgelopen dat kranten, regeringen en wetenschappers uit alle delen van de wereld zich niet langer afzijdig hielden en de jacht op de vliegende schotels geopend werd.

1947

De officiële belangstelling begon in 1947 toen de chef van de Zweedse luchtverdediging meedeelde dat enkele vliegende voorwerpen op geringe hoogten werden waargenomen. De voorwerpen werden gezien als vurige bollen die door lichtgele vlammen omgeven werden. Zijn bewegingen konden ondanks de hoogte goed worden gevolgd. Volgens het vliegschema waren er geen vluchten in dat gebied en daarom werden er vier F-51’s opgeroepen om het voorwerp te gaan bestuderen. Als snel moesten twee van deze vliegtuigen landen wegens een plots tekort van brandstof. De twee andere vliegtuigen gingen door en kregen de richting aangewezen van de mensen in de verkeerstoren. De mensen vroegen dan ook regelmatig wat de piloten zagen, maar vreemd genoeg konden ze zich achteraf de beschrijving niet meer herinneren. Eén van de nog overgebleven F-51’s was al zo hoog gestegen dat ze hem niet meer konden zien. Ze kregen in de verkeerstoren zelfs geen antwoord toen ze hem opriepen om terug te komen. Een uur later verloor de verkeerstoren de UFO uit het oog en enkele minuten later kreeg men de mededeling dat diezelfde F-51 was neergestort. De piloot was dood en volgens latere onderzoeken bleek zijn lichaam aan zo’n geweldige hitte te hebben blootgestaan dat zijn lichaam letterlijk gekookt was. Dit is een verschijnsel dat bij meer slachtoffers die in de buurt van een UFO komen wordt vastgesteld. Wetenschappers hebben verschillende van deze gevallen onderzocht, maar hebben er geen verklaring voor gevonden. Uit alle delen van Zweden werden er rond die periode duizenden brieven ontvangen die deze voorwerpen meldden, en sindsdien bestudeert de Amerikaanse luchtmacht duizenden meldingen van UFO’s. Ruim 90% hiervan kon verklaard worden als sterren, raketten, planeten, meteoren, vliegtuigen, weerballonnen,… maar voor 10% van al de meldingen is er nooit een verklaring gevonden.

Helderzienden en UFO’s

Helderzienden geloven dat buitenaardse wezens onze aarde gadeslaan en ons al duizenden jaren geleden bezochten in ruimteschepen. De UFO’s zijn producten van wezens met een zeer hoge ontwikkelingsklasse, die niet in ons zonnestelsel thuishoren. Verschillende mensen spreken ervan dat ze zich zelfs niet in het melkwegstelsel bevinden.

Kan ja alleen in UFO’s geloven als je er één gezien hebt?

Volgens de wetenschap zou je eigenlijk ‘nee’ moeten zeggen omdat er verschillende waarnemingen helemaal niet verklaard konden worden, maar ze antwoorden toch ‘ja’. Ze hebben zelf al zoveel materiaal gezien en gelezen, en ook al zijn deze waarnemingen niet verklaard kunnen worden, zelf hebben ze nog nooit een echte UFO gezien.

Het zien van ruimtewezens

Ook het zien van ruimtewezens kan op twee manieren voorkomen. De eerste manier is het zien van deze wezens met normale ogen en de tweede manier is het zien van buitenaardse wezens met helderziende ogen. Beide komen, net zoals bij de ruimteschepen, maar zelden voor. Er zijn ook in dit geval talloze schriften uit de geschiedenis bekend waarbij ze zich hebben laten zien aan de mens. De meeste mensen die denken ooit al een ruimtewezen gezien te hebben beschrijven deze wezens allemaal hetzelfde. De vorm van hun gezicht heeft iets weg van de mens, maar is meer bolvormig. Hun lichaam is uitgemergeld en ze zijn helemaal niet vijandig. Op verschillende Egyptische voorwerpen heeft men ook afbeeldingen teruggevonden die erop wijzen dat er bezoek is geweest van buitenaardse wezens.

Lees verder

© 2013 - 2024 Sarahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De wetenschap en helderziendheidIn de parapsychologie gaat men er vanuit dat alle vreemde verschijnselen niet alleen door geesten worden veroorzaakt, ma…
De parapsychologieDe parapsychologie kunnen we beschouwen als een wetenschappelijke poging om een beter inzicht te krijgen in een groep ve…
Het ontstaan van helderziendheidHelderziendheid is een onderwerp waar men eigenlijk niet zoveel van hoort omdat vele helderziende waarnemingen niet verk…
Helderziende waarnemingenHelderziendheid is een onderwerp waar men eigenlijk niet zoveel van hoort omdat vele helderziende waarnemingen niet verk…

De Tarot (het Rider Waite kaartspel)Al eeuwenlang spreekt het kaartspel met de Tarotkaarten tot de verbeelding. De verschillende kaartensets (dit artikel he…
In het menselijk lichaam kijken om kwalen vast te stellenDoor middel van deze vorm van helderziendheid kan een mens bij een ander mens binnen in het lichaam kijken zonder appara…
Bronnen en referenties
  • www.skepsis.nl
  • www.leylijnen.com
Sarahh (77 artikelen)
Gepubliceerd: 14-05-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Spiritueel
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.