Nivea veel producten voor mannenverzorging

Nivea veel producten voor mannenverzorging Een man voor de spiegel is in de regel een niet zo lang durend beeld. Maar een man en verzorging met allerlei moderne producten horen zeker wel bij elkaar. Voor een bedrijf als Nivea is het daarom belangrijk om in haar assortiment verzorgingsproducten juist die artikelen op te nemen waarmee de man zich makkelijk en snel kan verzorgen. Die producten hebben betrekking op activiteiten als scheren en haar wassen maar zijn ook speciaal ontwikkeld voor de huidverzorging en er bestaan deodorants speciaal voor mannen.

Nivea met tientallen producten voor mannenverzorging

Tot die Nivea producten horen wasproducten, scheerproducten en producten om de huid na het scheren te verzorgen. Ook bevat het assortiment van Nivea producten voor haarverzorging en deodorants en speciale crèmes, gels, en schoonmaakmiddelen voor de gezichtsverzorging.

Haarwasproduct

Niveauproducten beginnen bij de haarverzorging.
  • Sport shampoo: Sport shampoo van Nivea zorgt voor een verfrissend gevoel bij gebruik na een vermoeiende dag of sportactiviteit. Tevens wordt het haar versterkt door deze shampoo. De sport shampoo mag dagelijks worden gebruikt.

Scheerproducten

Nivea heeft verschillende soorten scheermiddelen in haar assortiment die gebaseerd zijn op diverse soorten huid en op de voorkeur van de gebruikers. Die middelen kunnen geleverd worden in gel-vorm en in schuimvorm. De keuze hierbij is geheel van de persoon afhankelijk omdat het resultaat van gel en schuim gelijk is.
  • Cool kick scheergel/scheerschuim: Dit product zorgt voor een verfrissende scheerervaring en is comfortabel in gebruik.
  • Extreme comfort scheergel/scheerschuim: Deze scheergel of scheerschuim voorkomt irritatie van de huid en zorgt voor een gladde scheerbeurt.
  • Vochtinbrengende scheergel/scheerschuim: Om een droge of branderige huid te voorkomen kan beter dit vochtinbrengend product worden gebruikt.
  • Energy Q10 scheergel/scheerschuim: De Energy Q10 scheergel/scheerschuim is vooral bedoeld voor een vermoeide gespannen huid.
  • Sensitive scheergel/scheerschuim: Een gevoelige en snel geïrriteerde huid verdraagt de sensitive scheergel of scheerschuim het best.

Huidverzorging na het scheren

De producten om de huid te verzorgen na het scheren zijn evenals de scheerproducten gebaseerd op diverse soorten huid en voorkeuren van de gebruiker.
  • Aftershave balsem: Aftershave balsem is een prima product om na het scheren te gebruiken om de huid te verzorgen en om te trachten irritatie te voorkomen.
  • Extreme comfort aftershave balsem: Deze balsem geeft extra verzorging van de huid en is een nog beter product om irritatie te voorkomen.
  • Herstellende aftershave balsem: Als na het scheren huidirritatie en rode vlekken optreden werkt deze vochtinbrengende balsem huidherstellend. Ook is deze balsem geschikt voor een droge en strakke huid.
  • Energy Q10 aftershave balsem: Deze balsem kalmeert en verzorgt de huid na het scheren en geeft gedurende 24 uur het hele gezicht nieuwe energie.
  • Sensitiveti aftershave balsem: De Sensitiveti aftershave balsem is een alcoholvrije balsem die de huid meteen na het scheren kalmeert en roodheid en droogheid van de huid verminderd.
  • Aftershave gel - Cool kick: De Cool kick aftershave in gel-vorm verfrist de huid meteen na het scheren en kalmeert een branderig gevoel. Tevens stimuleert de gel een evenwichtige oliebalans in de huid.

Huidverzorging en haarverzorging

Huidverzorging is niet alleen belangrijk voor het gezicht maar Nivea levert ook een middel voor de totale huidverzorging. Ook voor haarverzorging is een gel verkrijgbaar.
  • Body lotion for men: Deze lotion heeft een mannelijke geur en zorgt voor een goede hydratering. Body lotion for men is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van de huid. De lotion trekt direct in de huid en voelt niet plakkerig aan.
  • Sport styling gel: Sport styling gel biedt een zeer sterke fixatie voor het haar en heeft verzorgende Vitamine B3 wat goed is voor de hoofdhuid.

Deodorants

Ook van dit product bestaan verscheidene soorten die ook in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn zoals sticks, rollers en sprays.
  • Silver protect: Silver protect deodorant bevat zilver ionen die lichaamsgeuren uitschakelen. De zilver ionen gaan de strijd aan met de bacteriën die slechte geurtjes veroorzaken. Ze zijn zacht voor de oksels en voor de gevoelige huid. Er zit geen kleurstof en ook geen alcohol in.
  • Sensitive protect: Deze deodorant garandeert een 24 uur lange effectieve werking. Hij biedt betrouwbare bescherming in combinatie met een milde verzorging. Ook deze deodorant bevat geen alcohol en kleurstoffen.

Gezichtsbehandeling

Mannen in deze tijd hebben ontdekt dat middelen die jarenlang alleen door vrouwen werden gebruikt ook voor hen heilzaam kunnen zijn. Nivea heeft daar op ingespeeld met een aantal middelen voor elk wat wils en speciaal op mannen gericht.
  • Anti-age crème: Anti-age crème vermindert rimpels en verstevigt de huid. De crème trekt snel in de huid en heeft een beschermende werking voor invloeden van buitenaf.
  • Dnage lift gezichtscrème: Ook deze antiverouderingscrème vermindert rimpels en zorgt voor een natuurlijk liftend effect.
  • Intensieve gezichtscrème: Deze crème is vooral bedoeld voor een droge gezichtshuid en zorgt voor hydratering.
  • Vochtinbrengende gezichtscrème: Voor extra vochtinbrenging is dit een ideale crème die de droge huid bescherming biedt.
  • Energy Q10 gezichtscrème: Extra energie wordt geleverd door deze crème en is daarom zeer geschikt voor een vermoeide en gespannen huid.
  • Sensitive gezichtscrème: Deze gezichtscrème is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en droge huid die snel geïrriteerd raakt.
  • Energy Q10 wake-up gezichtsgel: Dit product is in gel-vorm verkrijgbaar en zorgt voor een fitte en wakkere uitstraling.
  • Sensitive hydro gel: Sensitive hydro gel hydrateert de gezichtshuid en zorgt voor weerstand tegen invloeden van buitenaf. De gel maakt de huid niet vettig en voelt niet plakkerig aan.
  • Energy Q10 anti-wallen oogroller: Vermoeid uitziende en gespannen ogen krijgen met deze oogroller een betere uitstraling.
  • Deep cleaning face scrub: Deze gel bevat extra fijne scrubdeeltjes waardoor vuil uit verstopte poriën en ook dode huidcellen worden verwijderd. De huid wordt weer glad.
  • Refreshing faces wash: Dit middel is bedoeld om het gezicht grondig te wassen zonder dat dit een droog aanvoelende huid veroorzaakt.
  • Skin energy face wash: Door skin energy face wash te gebruiken zal de huid er fris en wakker uit zien.
  • Sensitive face wash: Deze face wash is vooral bedoeld voor een gevoelige huid die snel geïrriteerd raakt.
  • Anti shine face wash. Een reinigingsgel zonder zeep met vitamine E en algenextract.

Lees verder

© 2012 - 2024 Rickandie, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Huidverzorgingsproducten voor mannenHuidverzorgingsproducten voor mannenSteeds meer mannen hebben behoefte aan een goede huidverzorging. Huidverzorging voor mannen staat - vergeleken met de pr…
Zweten onder de oksels voorkomen: deodorant met talkZweten onder de oksels voorkomen: deodorant met talkZweten onder de oksels is altijd lastig. Het ruikt onaangenaam, het geeft zweetplekken op je kleding en veel mensen voel…
Het juiste scheerapparaat voor elke huidHet juiste scheerapparaat voor elke huidEen uitgebreid aanbod aan verschillende scheermogelijkheden maakt een keuze niet gemakkelijk. Behalve kwaliteit spelen v…
Stappenplan schaamhaar scheren voor vrouwenStappenplan schaamhaar scheren voor vrouwenVeel vrouwen hebben moeite met het scheren van schaamhaar, wat een bijzonder gevoelig gebied is. Een stap voor stap bege…

Tips als je je haar zelf gaat verven. Hoe ga je te werk?Tips als je je haar zelf gaat verven. Hoe ga je te werk?Zelf je haar verven is een stuk goedkoper dan het bij de kapper laten doen. Als je het zelf doet moet je wel met een aan…
Elektrisch buikspieren trainenElektrisch buikspieren trainenWilt u uw buikspieren trainen en een strakke buik krijgen? Wilt u de kans op blessures bij buikspieroefeningen verminder…
Bronnen en referenties
  • Nivea.nl
  • Mencare24.nl
Reactie

Deroose Guy, 20-02-2014
Ik ben een belg woonachtig in Estepona (Zuid-Spanje). Dagdagelijks aan soms fel zonlicht blootgesteld. Arts zegt dat ik een zeer droge huid heb en een hydraterende crème moet gebruiken voor het ganse lichaam. Verdraag het plakkerig gevoel niet. Moet ook grote verpakking zijn. Wat kan je aanraden? Ook een gepaste zonnecrème in combinatie met hydraterende crème? Reactie infoteur, 21-02-2014
Mij lijkt gewoon uitproberen het beste.

Rickandie (1.164 artikelen)
Laatste update: 23-03-2016
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.