Aura readings en aura healing

Aura readings en aura healing Via populaire televisieprogramma's komen we steeds vaker in aanraking met de paranormale wereld. Paranormaal genezen wordt steeds meer geaccepteerd in onze huidige samenleving en wint meer en meer aan populariteit. Aura readings kunnen een nuttig middel zijn om meer inzicht in jezelf en je leven te krijgen. Na de aura reading is het mogelijk actief aan de slag te gaan met jezelf en je leven door een aura healing te doen. Aura is een begrip dat wij overgenomen hebben uit het Grieks. In het Grieks betekent aura zoiets als "briesje" of "wind". Deze woorden zijn mooie metaforen van het begrip aura. In de paranormale wereld wordt een aura namelijk gezien als het energieveld dat om elk persoon heen hangt, de uitstraling van iemand. Dit energieveld biedt informatie over de persoon, zoals het karakter, de stemming, de gezondheid etcetera. Een aura is een dynamisch iets, wanneer je een aura leest is dit een momentopname en biedt dit informatie over de persoon op dat moment.

Aura reading

Iemand die aura's kan lezen en beschreven wordt een reader genoemd. De reader leest informatie af van de aura van de persoon via al zijn zintuigen. De reader stelt zich hierbij sterk open voor de energie van de persoon om zo veel mogelijk informatie te verzamelen.

Door middel van een aurareading kan je er achter komen tegen welke (onbewuste) struikelblokken jij aan loopt in je leven en wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Een aura reading geeft je dus inzicht in je eigen kunnen en beperkingen. Vaak zijn deze eigenschappen je niet geheel bekend omdat veel van ons leven zich op een onbewust niveau afspeelt.

De eigenschappen van het aura

Het aura is opgebouwd uit drie lagen. De buitenste laag bevindt zich op zo'n 1 a 1.5 meter van het lichaam. De binnenste laag bevindt zich op slechts 2 tot 10 centimeter van het lichaam. Een aura heeft de vorm van een "ei" en hoort gesloten te zijn.

De kleuren van het aura

Een aura kan diverse kleuren hebben en heeft vaak meerdere kleuren tegelijkertijd. Iedere aurakleur heeft een eigen betekenis. Belangrijk om te onthouden is dat er verschillende kleurnuances bestaan welke een andere betekenis kunnen hebben. De betekenis van de kleur is altijd afhankelijk van de context en de persoon.

KleurBetekenis
RoodGenegenheid, warmte, sociaal vaardig, temperament, onveiligheid
RozeBescheidenheid en liefde
OranjeVitaliteit, dynamiek, trouw, gezondheid, verstand, koppigheid
GeelIntellect, optimisme, begripvol, kennis, intuïtie, nervositeit
GroenBescherming, evenwicht, creativiteit, tolerantie, zelfbeheersing, onverschilligheid
BlauwLiefde, trouw, normen en waarden, traditie, plicht, genezing
WitReinheid, maagdelijkheid, waarheid, ontspanning
ZwartGeen/weinig zelfinzicht, seksueel negatief, vernietiging

Aura healing

Nadat met behulp van een aura reading blokkades en ophopingen in het aura opgespoord zijn kan men de aura gaan helen, oftewel aurahealing. Hierbij wordt met behulp van de handen het overschot aan energie op een bepaalde plek in het aura weggenomen of het tekort aangevuld.
© 2008 - 2024 Melod, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Het zien van aura'sHet zien van aura'sAura’s zijn energievelden van het lichaam, de geest en de ziel. Ze zijn voor iedereen verschillend en bepalen samen het…
De kleuren van een aura, wat betekent het?De kleuren van een aura, wat betekent het?Bij het woord aura denken veel mensen aan een soort lichtkrans om zich heen. Een aura zou aangeven hoe jij je voelt en w…
Wat is een “aura”?In het spirituele wordt er veel over aura’s gesproken. De een vindt het abracadabra en de ander vindt het machtig intere…
Wat zijn aura's en wat betekenen ze?Wat zijn aura's en wat betekenen ze?Iedereen is wel bekend met het fenomeen "aura". Het zijn energievelden in verschillende kleuren die om een persoon heen…

Umckaloabo, Zulukruid met geneeskrachtPelargonium sidoïdes is een geneeskrachtige plant uit Zuidelijk Afrika die traditioneel gebruikt word bij maag en darmpr…
De bijna dood ervaringDe bijna dood ervaringFascinerend: 1 op de 3 mensen welke zich op het randje van het leven en de dood bevonden hebben spreken over een Bijna D…
Melod (654 artikelen)
Gepubliceerd: 11-11-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Alternatief
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.