BICOM, de oplossing tegen lichamelijke klachten

Last van vermoeidheid, allergieën, migraine, vage pijntjes en noem maar op. Dan is een behandeling met BICOM misschien wel iets voor jou. BICOM staat voor Bioresonantietherapie. Bioresonantietherapie is een alternatieve geneeswijze. Helaas is Bioresonantietherapie zoals bij alle alternatieve behandelwijzen, niet gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde theorie. Dit is jammer, want deze therapievorm heeft al vele mensen, onder andere mijzelf, van veel problemen kunnen verhelpen.

Wat is Bicom

Zoals al eerder gezegd staat BICOM voor Bioresonantietherapie. In het kort gezegd zorgt deze vorm van therapie dat het lichaam zichzelf gaat aanzetten tot herstel. Chronische klachten en acute klachten kunnen er mee worden behandeld.

Hoe werkt BICOM

Waar je je ook bevindt, overal komen er trillingen (resonantie) voor. Deze trillingen komen voor van grote aardbevingen tot kleine atoomtrillingen. Voor ons mensen zijn vooral geluidstrillingen en elektromagnetische trillingen erg belangrijk. Deze trillingen zorgen er voor dat er een verband is tussen atomen, elektronen en moleculen, dus voor jouw gezonde leven.

Je lichaam is opgebouwd uit cellen. Uit deze cellen zijn je weefsels en organen ontstaan. Je cellen hebben elektromagnetische eigenschappen. Deze elektrische stroompjes, de trillingen, zijn buiten het lichaam te meten. Iedere cel heeft zijn eigen frequentie. Met deze trillingen communiceren cellen onderling met elkaar. Bij een gezond lichaam gaat dit communiceren zonder hinder.

Maar door invloeden van buitenaf, kan deze communicatie verstoord worden. Bacteriën, parasieten, virussen, stralingen, en gifstoffen kunnen er voor zorgen dat de communicatie tussen de cellen wordt verstoord. Doordat de communicatie van de cellen wordt verstoord, ontstaan er daardoor ziektesymptomen. Dit kunnen allergieën en pijnen zijn. Maar ook chronische vermoeidheid en minder goed kunnen presteren zijn symptomen hier van.

Met behulp van de Bio-Tensor kunnen de frequenties worden opgemeten. Een storing in de frequentie betekent dus dat er een bacterie, parasiet, virus, straling of gifstof aanwezig is. Ook wordt er dan gemeten welk deel of orgaan van het lichaam ziek, beschadigd of ontstoken is.

Door het opheffen van de blokkades (negatieve energie) is het lichaam weer in staat zich te herstellen. Het lichaam en organen worden gestimuleerd om te gaan werken, om ze van bacteriën, parasieten, virussen, straling of gifstoffen te ontdoen. Hierdoor kunnen de klachten behoorlijk afnemen of verdwijnen.

Afhankelijk van de aard van de klacht, zijn er een bepaalde hoeveelheid behandelingen nodig om het optimale resultaat te krijgen. Maar na iedere behandeling voel je je steeds iets beter. De behandelingen zijn absoluut pijnloos, je moet alleen wat geduld hebben.

Eigen ervaring

Na tien jaar lang de lente en zomer met veel genies, gesnotter en verschillende medicijnen door te komen, was ik het beu. Mijn huisarts kon me ook niet verder helpen met mijn hooikoorts. Ik ben op zoek gegaan naar een alternatief voor mijn hooikoorts. Na wat speurwerk kwam ik dus op BICOM uit. En wat bleek, mijn eigen fysiotherapeut deed ook aan BICOM behandelingen. BICOM behandelingen worden gezien als fysiotherapie behandelingen en worden dus vergoed door het ziekenfonds. Dus ik had iets van: wat niet weet, wat niet deert.

Na een intake sessie werd mij verteld dat mijn allergie goed te behandelen was met BICOM. De behandelingen heb ik in de winterperiode gehad. Het aanbreken van de lente gaf mij weer een reden tot lichte paniek door mijn forse allergie. Maar tot mijn grote verbazing is mijn allergie zo goed als weg. Alleen in de periode dat er gemaaid wordt heb ik nog wat last van genies en gesnotter. Maar over het algemeen kan ik zonder mijn hooikoortsmedicijnen toe. Mijn therapeut vertelde me als ik nog één of twee behandelingen zou doen, dat ik dan volledig van mijn allergie af zou zijn. Ik ben deze dan ook van plan deze behandelingen aankomende winter te gaan doen.

Lijst met te o.a. behandelen aandoeningen

 • Verschillende allergieën
 • Migraine
 • ADHD
 • Maag, darm, lever en gal aandoeningen
 • Huidaandoeningen
 • Longaandoeningen
 • Weerstand problemen
 • Pijnklachten
 • Chronische vermoeidheid
 • Reumatische klachten
 • Keel, neus, oor problemen
 • Blessures
 • Kinderziekten
 • Helpt herstellen na behandeling van chemo
 • Stoppen met roken
 • Andere verslavingen
© 2009 - 2024 Lautof, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sinusitis (bijholteontsteking)Sinusitis (bijholteontsteking)Een sinusitis, in de volksmond ook wel een bijholteontsteking genoemd, is een ontsteking van de slijmvliezen van een de…
Acute- en chronische bronchitisAcute- en chronische bronchitisIemand met bronchitis heeft een ontsteking aan de luchtwegen. Deze aandoening heb je in 2 vormen, dit zijn acute bronchi…
Welke vormen van leukemie zijn er?Welke vormen van leukemie zijn er?Leukemie wordt ook wel bloedkanker genoemd. Het is kanker van de witte bloedcellen. Leukemie kennen we voornamelijk als…
Hyperventilatiesyndroom oorzaken en behandelingEen hyperventilatiesyndroom is een aandoening die er voor zorgt dat iemand regelmatig hyperventileert. Als iemand hyperv…

Ontspanningstechniek: gedachtenstroomGepieker en onbeheersbare gedachten leiden vaak tot stress. In dit artikel een techniek om ongewenste gedachten los te l…
Zilverschoon of GanzerikWilde planten groeien zomaar langs wegkanten. Zichtbaar onzichtbaar voor de meeste mensen en dat ik ook goed zo. En toch…
Bronnen en referenties
 • Folder: BICOM, Bioresonantie
 • http://www.bioresonans.nl/
Lautof (148 artikelen)
Gepubliceerd: 23-09-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Alternatief
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.