Vermoeidheid verhelpen en voorkomen met het Ion voetenbad

Vermoeidheid verhelpen en voorkomen met het Ion voetenbad Om vermoeidheid te verhelpen en te voorkomen is het meestal voldoende om afvalstoffen in het lichaam te verwijderen. Dit kan met behulp van een ion voetenbad, een apparaat dat ook bekend staat onder de namen ionische voetenbad, ionische detox, aqua detox voet spa, ion detox voetenbad, ontgifting voetenbad etc. In dit artikel ontdekt u wat het inhoudt, hoe het de vermoeidheid kan verhelpen en voorkomen en wat de voordelen zijn voor uw gezondheid. We hebben het voetenbad voor u uitgetest.

Vermoeidheid verhelpen en voorkomen

Afvalstoffen in je lichaam geven een zwaartegevoel en vermoeidheid. Als u uw lichaam grondig wil schoonmaken (detox), is een normale stoelgang en vertering niet voldoende. In onze gepollueerde omgeving stapelt de zure afval van weefsels evenals de opslag van zware metalen en zuren zich immers aan een hoger ritme op dan wat vroeger het geval was, met als resultaat een grotere frequentie van allergieën en mentale en lichamelijke vermoeidheid.

In zijn boek Alkalize or Die (Maak uzelf alkalisch of sterf), bevestigt dr. Théodore Baroody dat de zure afvalstoffen de gewrichten, de weefsels, de spieren, de organen en de klieren aanvallen en dat ze min of meer belangrijke disfuncties veroorzaken. Hij zegt verder dat het praktisch onmogelijk is zich moe en lusteloos te voelen in een alkalisch milieu dat toelaat ziekte en vermoeidheid te verhelpen en te voorkomen.

De meeste afvalstoffen, evenals de ziekten en aandoeningen die ons lichaam treffen, zijn positief geladen; ze bezitten trillingsniveaus die onverenigbaar zijn met deze van onze gezonde negatief geladen cellen. Dit onevenwicht tast de cellen aan en verhindert de werking en recuperatie van ons lichaam. Daardoor worden nieuwe afvalstoffen minder goed afgevoerd, zodat we steeds meer te maken krijgen met parasieten, zware metalen, azijnzuur, melkzuur, pyrudruivenzuur, koolzuur, boterzuur etc.

Ion voetenbad

Het ion voetenbad (ook bekend onder de namen ionische voetenbad, ionische detox, aqua detox voet spa of ion detox voetenbad) is een apparaat dat hier een uitkomst kan bieden. De meeste afvalstoffen zijn immers positief geladen en de negatieve lading in het water van het ion voetenbad zal ze via de poriën van de voeten, die vier keer groter zijn dan elders in het lichaam, terug naar buiten leiden.

De wetenschap heeft erkent dat water een bijna perfect evenwicht in positieve en negatieve ionen bevat. En omdat het lichaam uit bijna 70% water bestaat, beïnvloeden het lichaam en het water elkaar op opmerkelijke wijze. Wanneer men een lichaam in water brengt, zal de trillingsfrequentie van het water de trillingsfrequentie van het lichaam beïnvloeden. Dit gebeurt door de interactie tussen de elektrische en de magnetische velden.

Het ion voetenbad verschilt echter van een gewoon voetenbad doordat het via elektrolyse de aanwezigheid van negatieve ionen vermeerdert. Door uw voeten in dit negatief geladen water te plaatsen, komt uw lichaam in direct contact met de negatieve ionen die het voetenbad produceert. U hoeft slechts uw voeten in het voetenbad te steken, het apparaat aan te zetten en na enkele seconden worden miljoenen ionen uw lichaam ingestuurd en beginnen hun neutraliserend werk van de zure afvalstoffen van uw weefsels zodat u zich direct na de behandeling al minder moe en lusteloos zult voelen.

Ion voetenbad uitgetest onze ervaringen en resultaten

De specialiste steekt eerst de stekker van het ion voetenbad in het stopcontact en bindt een vastzittend armbandje om dat met een kabel aan het ion voetenbad vast zit. Daarna moeten de voeten in het bassin geplaatst worden. De specialiste giet warm water over de voeten en stelt vervolgens het apparaat in werking. Na slechts enkele seconden begint het water bruin te kleuren. Dit zijn volgens de schoonheidsspecialiste de afvalstoffen en parasieten die via de poriën van de voeten naar buiten komen. Na een half uur is het water in een vieze bruine smurrie veranderd en mogen de voeten worden verwijderd en afgedroogd. Na de sessie hebben we beduidend meer energie en voelen we ons lichter. We zijn ook meer ontspannen in vergelijking met voor de sessie met het ion voetenbad. Ons besluit staat vast: een volgende sessie met het ion voetenbad komt er zeker.
© 2010 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Grijs haar voorkomen, verhelpen en behandelenGrijs haar voorkomen, verhelpen en behandelenDe oorzaak voor grijs haar kan veelzijdig zijn: erfelijkheid, stress, slechte voeding, gebrek aan vitamines, chemo en ee…
Chronische vermoeidheid; van oorzaak tot behandelingChronische vermoeidheid; van oorzaak tot behandelingChronische vermoeidheid, vaak ook wel aangeduid als het chronische vermoeidheidssyndroom (CVS), werd oorspronkelijk gebr…
Ontgiften en afvallen met voetpleisters: hoe werkt het?Ontgiften en afvallen met voetpleisters: hoe werkt het?Het gebruik van voetpleisters om afvalstoffen aan het lichaam te onttrekken is een van de vele methoden om te ontgiften.…
Krampen in je voeten? Behandeling & tips bij voetkrampenKrampen in je voeten? Behandeling & tips bij voetkrampenVoetkrampen die je plots overvallen op de sofa of in bed kunnen je als snel een pijnlijke grimas bezorgen. Pijnlijke kra…
De Thymusklier activerenDe thymusklier (Grieks = thymos = levensenergie), ook wel zwezerik genoemd, is een tweekwabbige klier en ligt boven in d…
Avalon (367 artikelen)
Gepubliceerd: 28-02-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Alternatief
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.