Twee Watermannen in een relatie

Twee Watermannen in een relatie Twee Watermannen samen: kan dat lukken? Vermits ze dezelfde eigenschappen hebben kan dat een hele fijne relatie zijn, zonder dat ze iets echt bijzonders wordt. Daarvoor zijn beiden te zelfstandig ingesteld en ook te weinig passioneel en gefocust.

Overeenkomsten: kan het anders?

Alle Watermannen hebben dezelfde passie voor onafhankelijkheid, onbelemmerde zelfontwikkeling en verkiezen om zich ver van de maatschappij en de zorgen die deze met zich meebrengt te houden eerder dan hun vrijheid te laten beperken. Hoewel Watermannen uitermate sociale mensen zijn, slagen ze er niet in intieme en langdurige relaties uit te bouwen. Watermannen hebben een onconventionele kijk op het leven. Hun tomeloze inzet en onvermoeibaar enthousiasme verbergt hun onvermogen om zich voor langere tijd aan iemand te binden. Watermans grootste gebrek is de onmogelijkheid om met belangrijke levensvragen volwassen om te gaan.

Een Waterman probeert om zoveel mogelijk vrijheid en vertrouwen te geven aan de andere Watermanpartner. Vermits het paar tot hetzelfde sterrenbeeld behoort, zullen ze beiden van elkaars aanwezigheid volop genieten. Vermits ze beiden van avontuur, reizen en expedities houden, zullen ze over genomen besluiten en hun ervaringen honderduit kunnen praten.

Maximaal genieten

Van een Waterman wordt verwacht dat hij zoveel mogelijk momenten van eendracht en ontspanning in zijn leven kan brengen. Eén Waterman is op zich soms moeilijk te vatten en te begrijpen, maar twee Watermannen samen begrijpen elkaar zonder moeite en worden ook door anderen beter begrepen. Het is Waterman zijn natuur om te trachten van alle gelukzalige momenten die hem overkomen maximaal te genieten, hoe groot of klein die ook mogen zijn.

Tips voor een goede verstandhouding

  • Voor een Waterman moet aan het noodzakelijke en sterke verlangen naar toewijding, betrouwbaarheid, trouw, bescherming en veiligheid binnen een relatie sowieso voldaan worden. Tijdens de relatie moet het daarenboven behouden en versterkt worden om een sfeer van genegenheid en affectie te creëren.
  • Het is uitermate belangrijk dat de partners trouw en loyaal tegenover elkaar zijn om hun band op lange termijn te kunnen verstevigen. De rol die elkeen in de relatie speelt is van minder belang, omdat ze elk op zich zichzelf aanpassen aan de ander. De vrouwelijke Waterman zal bij voorkeur het emotionele aspect binnen de relatie op zich nemen, terwijl van de mannelijke Waterman verwacht wordt dat hij zijn partner op alle mogelijke terreinen behulpzaam is.
  • Van een Watermanpaar is bekend dat het niets onverlet zal laten om hun relatie zo romantisch mogelijk te maken en ervan zoveel mogelijk te genieten. Maar het is evenzeer van belang dat de ene partner de ander begrijpt als deze een moeilijke periode in zijn leven heeft en even tijd nodig heeft voor zichzelf zodat hij rustig zichzelf kan terugvinden.
  • Van Waterman is geweten dat hij een licht gebrek aan intensiteit en passie in zijn karakter heeft. Daarom is het ook logisch dat een verhouding tussen twee Watermannen niet extreem passioneel is, maar toch fijn genoeg om beiden helemaal voldoening te schenken.
  • Het Watermankoppel is evenwel enkel een lang leven beschoren op voorwaarde dat ze een zekere afstand tegenover elkaar bewaren en elkaar de nodige bewegingsvrijheid gunnen.
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Overeenkomsten tussen Ram en WatermanOvereenkomsten tussen Ram en WatermanOp het eerste gezicht lijkt een verhouding tussen een Ram en een Waterman niet zo evident, maar uiteindelijk vullen ze e…
Sterrenbeeld Waterman (Aquarius)Wanneer je twee Watermannen met elkaar vergelijkt, zal je waarschijnlijk grote verschillen zien. De Waterman of Aquarius…
Het sterrenbeeld Waterman: liefde, werk & karakterHet sterrenbeeld Waterman: liefde, werk & karakterHet sterrenbeeld Waterman ben je als je geboren bent tussen 20 januari en 18 februari. Kenmerkend voor Watermannen is hu…
De Waterman of AquariusDe Twaalf tekens van de Dierenriem. Ik ben een Waterman, dat wil zeggen op het moment van jouw geboorte stond de Zon in…

Overeenkomsten tussen Vissen en WatermanOvereenkomsten tussen Vissen en WatermanHoewel er op het eerste gezicht een zekere chemie is tussen Vissen en Waterman en ze denken dat ze ‘de ware’ hebben gevo…
Overeenkomsten tussen Steenbok en WatermanOvereenkomsten tussen Steenbok en WatermanSteenbok en Waterman zijn niet elkaars droompartner, maar mits ze wat goede wil en begrip voor elkaar kunnen opbrengen h…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 24-05-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.