Overeenkomsten tussen Ram en Tweelingen

Overeenkomsten tussen Ram en Tweelingen Van alle zonnetekens komen Ram en Tweelingen het best met elkaar overeen omdat ze zoveel dingen gemeenschappelijk hebben. Beide kicken op een leven boordevol energie, vitaliteit en opwinding zodat ze constant in beweging zijn en het beste uit het leven trachten te halen.

Wat hebben ze gemeenschappelijk?

Zowel Ram als Tweelingen verlangen de hele tijd naar nieuwe dingen. Beide zijn vol energie en gedreven en hebben een hekel aan zich vervelen. Daarom beschouwen ze het leven als een groot avontuur en een langdurige sportieve activiteit. Ze vermijden alles wat saai en flauw is. Ze zullen zich nooit inlaten met dingen die niets uitdagends of opwindends inhouden. Ze kijken altijd uit naar nieuwe en betere dingen en verlangen naar een betere toekomst.

Ram zal met plezier voldoende vrijheid gunnen aan zijn of haar Tweelingenpartner terwijl Tweelingen altijd de individualiteit en persoonlijkheid van Ram zal respecteren. Deze uitzonderlijke eigenschap van geven en nemen zal hen helpen om een gelukzalig en tevreden leven te leiden.

Positieve invloed op elkaar

Ram en Tweelingen kunnen een schitterend paar vormen, leuk om naar te kijken hoe de liefde van hen afstraalt. Bekijk hen eens rustig als ze samen zijn en je zal merken hoeveel dingen ze gemeenschappelijk hebben, zowel op het vlak van kwaliteiten als vaardigheden. Ze kunnen elkaar op diverse vlakken positief beïnvloeden en het beste in elkaar naar boven halen. Het enthousiasme van Ram kan het leven van Tweelingen aanzienlijk verlevendigen.

Klein probleempje

Beide sterrentekens hebben vele karaktertrekken gemeenschappelijk. Desalniettemin kunnen ze te maken krijgen met tijdelijke problemen. Een typische Tweeling heeft af en toe tijd nodig om zijn hoofd vrij te maken hetgeen Ram mogelijk kan irriteren en onrustig maken.

Mogelijkheden te over

Een Ramman en een Tweelingenvrouw is een van de meest fantastische combinaties die er kunnen zijn. Wat mag je verwachten? Afwisseling, passie, vuurwerk, uitwisseling van ideeën, uitdagingen, opwinding. Nieuwe uitdagingen en doelen zullen hen met hernieuwde kracht vooruitstuwen. Passioneeel vuurwerk kan onderbroken worden door heftige ruzies die uiteindelijk uitmonden in een ontroerende verzoening. Tweelingenvrouw weet heel goed hoe ze haar Rampartner moet leiden door haar uitzonderlijke communicatieve vaardigheden.

Naar analogie kunnen een Ramvrouw en een Tweelingenman goed op elkaar inspelen. Hun relatie is dynamisch en energiek. Beiden respecteren elkaars wijsheid en intelligentie. Een Ramvrouw weet hoe ze haar liefde en toewijding aan een Tweelingenman moet betuigen. Een Ramvrouw is charmant en wijs terwijl een Tweelingenman bijzonder intelligent en energiek is. Toch moet de Ramvrouw haar agressieve natuur en gedrag in toom weten te houden opdat er geen negatieve energie tussen hen wordt opgeladen.

Tips voor een betere verstandhouding

  • Optimisme en hoop: een Ram-Tweelingenkoppel mag niet vergeten optimisme en hoop te blijven voeden ondanks mogelijke horden en obstakels. Optimisme en hoop kan hen helpen om persoonlijk hartenzeer en misverstanden uit de weg te ruimen of te voorkomen.
  • Ongeduld en boosheid: een Ram kan vaak boos en ongeduldig zijn. Hij doet er best aan om geduld op te brengen en zichzelf in de hand te houden om problemen met de partner te voorkomen.

Bekende Ram-Tweelingenparen zijn Warren Beatty (Ram) en Annette Bening (Tweelingen) en Mary Pickford (Ram) en Douglas Fairbanks (Tweelingen).
© 2013 - 2024 Vosje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen?Is je huisdier geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen?Tweelingen-huisdieren zijn makkelijk opvoedbaar en intelligent, maar ze zijn niet altijd trouw en laat je hen maar een k…
Sterrenbeeld Tweelingen (Gemini)De Tweelingen is een sterrenbeeld in de astrologie dat een echte kletskous is. Dit teken in de dierenriem heeft de neigi…
Overeenkomsten tussen Stier en TweelingenOvereenkomsten tussen Stier en TweelingenStier en Tweelingen zijn tegenpolen en verschillen vooral in de manier waarop ze willen leven. Er zijn mogelijkheden voo…
Het ontstaan van tweelingenHoe ontstaat een twee-eiige en een een- eiige tweeling? Wat gaat er mis met de eicellen bij een Siamese tweeling?

Overeenkomsten tussen Ram en KreeftOvereenkomsten tussen Ram en KreeftRam en Kreeft kunnen een bevredigende relatie met elkaar ontwikkelen als er bepaalde contradicties tussen hen opgelost w…
Overeenkomsten tussen Ram en StierOvereenkomsten tussen Ram en StierEen liefdesrelatie tussen Ram en Stier ligt niet zomaar voor de hand. Hun levensverwachtingen liggen mijlenver uit elkaa…
Bronnen en referenties
  • www.horoscopes-love.eu
Vosje (460 artikelen)
Gepubliceerd: 29-07-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Astrologie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.