Natuurlijke borstvergroting door massage

Word je door je kleine borsten soms depressief? Geen paniek. Een natuurlijke borstvergroting is gratis en je hoeft er de deur niet voor uit.

Waarom borstvergrotingscapsules alleen niet werken

De werkzame bestanddelen van borstvergrotende pillen noemt men phyto-oestrogenen. Deze stimuleren de ontwikkeling van de melkklieren in de borsten. Door de inname van deze tabletten krijgt het lichaam een grote hoeveelheid van dit onschadelijke plantaardige oestrogeen binnen. Deze stoffen bootsen in feite het echte oestrogeen na, zonder de hormonale effecten ervan.

Toch zijn de resultaten van dergelijke borstvergrotingscapsules vaak gering of zelfs onbestaande. De reden hiervoor is eenvoudig. Alvorens de werkzame bestanddelen in de bloedbaan terechtkomen, moeten ze eerst door de lever worden verwerkt. Deze breekt echter 80 tot 90% van alle substanties af. De overblijvende 10 à 20%, worden door het hele lichaam aangewend en dus niet alleen door de borsten. Gelukkig is er een oplossing.

Bloeddoorstroming naar de borsten bevorderen

Om ervoor te zorgen dat de werkzame bestanddelen van borstvergrotende preparaten ook werkelijk in de borsten terechtkomen, moet je de bloedtoevoer naar de borsten stimuleren. De phyto-oestrogenen en andere plantaardige stoffen reizen immers doorheen de bloedbaan en hoe meer bloed er door je borsten stroomt, hoe meer ze die werkzame stoffen kunnen opnemen die ze nodig hebben om te groeien.

Productie prolactine verhogen

Massage van de borsten stimuleert ook de aanmaak van prolactine in het lichaam. Dat is een belangrijk borstvergrotend hormoon dat de melkklieren ontwikkelt en dat de borsten aanspoort om vetweefsel op te slaan. Het is ook betrokken bij de melkproductie.

Na de puberteit wordt prolactine enkel aangemaakt als de borsten gestimuleerd worden. Deze stimulatie komt meestal onder de vorm van borstvoeding.

Wist je dat mannen trouwens ook in staat zijn om prolactine te aan te maken? Echt waar. Onder de juiste omstandigheden, kan zelfs het mannelijk geslacht borstvoeding geven!

Actieplan voor mooiere borsten

Begin vandaag nog met het masseren van je borsten. Je kunt hiervoor een eenvoudige body lotion gebruiken, of nog beter, een crème die speciaal werd ontwikkeld voor een natuurlijke borstvergroting.
© 2007 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Borstvergroting (mamma-augmentatie)Borstvergroting (mamma-augmentatie)Veel vrouwen zijn ontevreden over de grootte en/of de vorm van hun borsten. Een borstvergroting kan in die gevallen een…
Borstvergroting, niet alleen uit ontevredenheidMet de medische kennis van tegenwoordig is het de gewoonste zaak van de wereld geworden om plastische ingrepen uit te la…
Wat is een borstvergroting?Een borstvergroting is tegenwoordig niet meer omstreden. Het is normaal geworden om je borsten te laten vergroten. Toch…
Borstvergroting voor een dag is mogelijkVrouwen met twijfels over borstvergroting krijgen door artsen in New York een oplossing aangereikt: de borstvergroting v…

Natuurlijke borstvergroting via creatieve visualisatieWist je dat je gewoon door te denken je borsten kan doen groeien? Je beeld je gewoon dagelijks in dat ze groter worden e…
Natuurlijk mooi met CitroenNatuurlijk mooi met CitroenCitroen is prototypische citrusvrucht en is een bron van citroenzuur en natuurlijke anti-oxidanten. Door het hoge vitami…
Avalon (367 artikelen)
Laatste update: 21-02-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.