Natuurlijke borstvergroting via creatieve visualisatie

Wist je dat je gewoon door te denken je borsten kan doen groeien? Je beeld je gewoon dagelijks in dat ze groter worden en na enkele maanden heb je een cupmaatje meer. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen en gemakkelijk zelf te testen.

Natuurlijke borstvergroting

Creatieve visualisatie zou wel eens één van de beste alternatieven voor dure borstoperaties kunnen zijn. Tijdens een wetenschappelijke studie, die in de American Journal of Clinical Hypnosis werd gepubliceerd, moesten 35 vrouwen 12 weken lang een hypnosesessie volgen. De deelnemende vrouwen moesten zich inbeelden dat er warm water over hun borsten vloeide en dat deze onder de warmte van een hittelamp begonnen te zwellen. De sessies werden opgenomen en de vrouwen moesten er elke dag naar luisteren. Na 12 weken kon er bij 84% van de vrouwen een natuurlijke borstvergroting worden opgemeten; 46% moest zelfs een grotere beha gaan kopen. De toename van de borstomvang hield geen verband met gewichtsveranderingen en/of de maandstonden.

Ook de bekende Doctor Love heeft hiernaar onderzoek gedaan. De deelneemsters moesten ontspannen gaan liggen en zich inbeelden dat hun borsten aan het groeien waren. Nadat ze dit iedere dag twaalf weken lang hadden gedaan, moest de helft van de deelneemsters een grotere beha gaan kopen. Hun geest was dus krachtig genoeg om de hormonale veranderingen op gang te brengen die nodig zijn voor een natuurlijke borstvergroting. Vrouwen die sceptisch stonden tegenover de mogelijkheden van creatieve visualisatie bleken de slechtste resultaten te behalen.

Hoe het werkt

Creatieve visualisatie werkt omdat je brein het verschil niet kan onderscheiden tussen wat je je verbeeldt en wat echt gebeurt. Daarom reageert het op de beelden die je schept alsof het echt was.

Waarschijnlijk heb je al over fantoomledematen horen spreken. Fantoom- of spookledematen zijn geamputeerde armen of benen die de patiënt nog steeds voelt. Dokter V.S. Ramachandran, verantwoordelijke voor de afdeling neurowetenschappen van de universiteit van San Diego, heeft een methode van creatieve visualisatie bedacht om de hersenen van de patiënt te misleiden. Hij heeft op een zodanige manier spiegels geplaatst dat de patiënt zichzelf met twee gezonde armen zag. De geest werd inderdaad gefopt en de pijn verdween.

Oefening voor mooiere borsten

Zoek een rustige plaats uit waar je vijf minuten lang kan ontspannen. Beeld je in dat er een hete, natte handdoek op je borsten ligt. Probeer je zo levendig mogelijk voor te stellen dat je borsten onder de handdoek groter worden. Doe dit dagelijks en misschien moet je na twaalf weken zelf wel een grotere beha gaan kopen.

Voel je je niet zeker genoeg om deze oefening op eigen houtje te doen, dan kan je nog altijd een hypnose CD kopen die bestemd is voor natuurlijke borstvergroting.
© 2007 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Borstvergroting, niet alleen uit ontevredenheidMet de medische kennis van tegenwoordig is het de gewoonste zaak van de wereld geworden om plastische ingrepen uit te la…
Natuurlijke borstvergroting met borstmaskersBorstmaskers activeren de celvernieuwing, verbeteren de bloeddoorstroming, verstevigen de borsten en zorgen voor een nat…
Borstvergroting (mamma-augmentatie)Borstvergroting (mamma-augmentatie)Veel vrouwen zijn ontevreden over de grootte en/of de vorm van hun borsten. Een borstvergroting kan in die gevallen een…
Wat is een borstvergroting?Een borstvergroting is tegenwoordig niet meer omstreden. Het is normaal geworden om je borsten te laten vergroten. Toch…

Make-up tips: een stralende teintHet tijdperk van de klassieke “rouge” die je veel te rode wangen gaf, is voorbij. Er bestaan nu honderd-en-één soorten f…
Natuurlijke borstvergroting door massageWord je door je kleine borsten soms depressief? Geen paniek. Een natuurlijke borstvergroting is gratis en je hoeft er de…
Avalon (367 artikelen)
Laatste update: 18-07-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Beauty
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.