Afvallen met Slimvia

Afvallen met Slimvia Veel mensen volgen diverse dieet programma's of gebruiken afslankproducten om overtollige kilo's kwijt te kunnen raken. Vaak is er na een lange periode niet of nauwelijks resultaat geboekt, terwijl veel producten zoals pillen of capsules vrij duur zijn. Wanneer je voor iets betaalt wil je natuurlijk wel dat het ook goed is. In tegenstelling tot veel schadelijke producten is Slimvia een product op natuurbasis. Klinisch is het bewezen dat dit product echt helpt om af te vallen. Het product is o.a. te verkrijgen via Tel Sell.

De werking

Slimvia is een natuurlijk afslankmiddel. Schommelingen in het bloedsuikerniveau zorgt vaak voor de toename van je gewicht. Slimvia speelt hierop in door de pieken aan te pakken. Dit heeft als gevolg dat het honger gevoel daalt. Vaak heb je tussen je maaltijden in of na het avondeten zin in iets lekkers / zoets. Met Slimvia wordt dat gevoel onderdrukt waardoor je minder snel geneigd bent om diverse snacks te eten. Het zijn juiste deze tussendoortjes die zorgen voor een toename in het gewicht. Ook snoepen na het avondeten is ongezond en zorgt ervoor dat je in de loop van de tijd aankomt in gewicht. Slimvia werkt dus niet laxerend, maar helpt het hongergevoel te onderdrukken.


Doordat je minder (ongezond) voedsel gaat eten zul je meer gewicht verliezen. Het is niet zo dat je de belangrijkste maaltijden op een dag zoals het ontbijt en het avondeten gaat overslaan. Het is niet de bedoeling dat je jezelf gaat uithongeren. Het zijn juist de ongezonde tussendoortjes waar je minder trek in zult hebben en je daardoor op redelijk korte termijn al een paar kilo kunt afvallen. Kortom:

  • Het zorgt ervoor dat je minder trekt hebt in tussendoortjes
  • Het zorgt voor een voldoen gevoel na maaltijden zoals het avondeten
  • Je slaat geen belangrijke maaltijden over

Wanneer gebruiken?

Slimvia is makkelijk in gebruik. Voordat je je ontbijt, lunch of avondmaaltijd gaat nuttigen kun je Slimvia gebruiken. Het is niet eenvoudig aan te geven hoeveel kilo's je in een bepaalde periode kunt verliezen. Dit is onmogelijk, aangezien ieder lichaam anders is en het per persoon kan verschillen hoe vaak je Slimvia gebruikt. Mocht je last hebben van overgewicht zul je in het begin veel sneller afvallen dan iemand met weinig overgewicht. Wel is er recent een onderzoek gedaan waarbij iemand ruim 15 kilo was verloren. Het afslankproduct is zowel voor mannen als vrouwen te gebruiken. Ook maakt het niet uit wat je huidige gewicht is.

Voorwaarden

Hoewel het geen voorwaarde is om naast het gebruik van Slimvia ook te sporten om af te kunnen vallen, is het qua gezondheid wel aan te raden. De combinatie van het gebruik van Slimvia met het sporten kan er wel voor zorgen dat je nog meer kilo's kwijt zult raken en je je nog gezonder en fitter voelt.

Natuurlijk product

In tegenstelling tot andere afslankmiddelen bestaat Slimvia niet uit het stofje cafeïne. Zeker voor mensen die koffie drinken is dit een voordeel. Het nuttigen van veel cafeïne kan ervoor zorgen dat je een opgejaagd en zenuwachtig gevoel ervaart, aangezien je hartslag op bepaald momenten aanzienlijk kan stijgen. Slimvia is een 100% natuurlijk product zonder deze stoffen. Diverse diëtisten bevelen Slimvia aan en het is onder andere bij Tel Sell te koop.
© 2013 - 2024 W-mdr90, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hoe kun je 5 kilo afvallen?Hoe kun je 5 kilo afvallen?5 kilo afvallen klinkt gemakkelijk: het is niet zo veel. Toch kan het wel erg lastig zijn, juist omdat je onderschat hoe…
Hoe kun je afvallen met eieren?Hoe kun je afvallen met eieren?Kun je afvallen met eieren? Uit onderzoek is gebleken dat dit inderdaad heel goed kan! Hoe moet je eieren eten om af te…
5 kilo in 1 week afvallen, is dat mogelijk?5 kilo in 1 week afvallen, is dat mogelijk?Wil jij snel 5 kilo in 1 week afvallen? Dan heb je waarschijnlijk allerlei dieettips gevonden die je hiermee kunnen help…
Hardlopen: loop je slank!Hardlopen: loop je slank!Hardlopen en joggen is een uitstekende vorm van sport om een paar kilo kwijt te raken. Vooral nu de zomer voor de deur s…

Verhoogde verbranding na trainingVerhoogde verbranding na trainingLichamelijk actieve mensen verbruiken niet alleen tijdens hun activiteiten meer energie. Ze worden ook ná de training be…
Schimmels maken slankSchimmels maken slankVlees kan men maar beter inwisselen voor champignons want die schimmels bevatten fiks minder calorieën dan vlees : 22 kc…
W-mdr90 (35 artikelen)
Laatste update: 17-05-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.