Hollywood beautysecrets - Vermageren

Heb je zin om minimum 5 tot 10 kilo te vermageren op slechts enkele weken tijd, maar weet je niet hoe? Wil je slank en fit de zomer instappen, maar heb je geen idee welk diëet je moet volgen? Acht Hollywood sterren vertelden ons hun beautysecrets over welk diëet hen het mooiste lichaam geeft en wat bij hen de beste resultaten geeft om snel te vermageren. Werken hun methodes ook voor jou?

Jared Leto – Ahornsiroop en citroensap

Jared Leto moest voor zijn rol in Chapter 27 maar liefst 30 kilo aankomen. Om na afloop van de film terug te vermageren, dronk hij tien dagen lang alleen maar citroensap met ahornsiroop. De uitzonderlijke resultaten die hij hiermee behaalde, liggen mede aan de basis van het succes van dit dieet.

Lily Allen – Hypnose diëet

Via hypnose kan men slechte gewoonten afleren en goede gewoonten aanleren. Wat deze gewoonten zijn, hangt af van persoon tot persoon. Zo kan je via hypnose bijvoorbeeld aanleren om van groenten te houden of afleren om voortdurend zin te hebben in suiker. Het grote probleem van Lily Allen was chocolade en junkfood, maar van die verslavingen is ze naar eigen zeggen nu compleet verlost. “Het was alsof mijn hersenen opnieuw geprogrammeerd werden. In plaats van zin in junkfood, heb ik nu zin in sporten en gezonde voeding. Ik had vroeger al verschillende crashdiëten geprobeerd, zei het altijd zonder goede resultaten. Met het hypnosediëet ging ik echter op minder dan 6 weken tijd van maat 42 naar maat 38,” aldus de zangeres. Andere sterren die met hypnosetherapie werden behandeld zijn: Sophie Dahl, Sarah Ferguson en Geri Halliwell.

Charlize Theron – Halve porties

De actrice uit Monster en The Burning Plain ontzegt zich niets. Als ze zin heeft in een hamburger zal ze die ook eten, maar ze zal slechts een vierde van een hamburger nemen. Op die manier negeert ze geen enkel pleziertje en kan ze zonder diëet haar slanke lijn gemakkelijker behouden.

Patricia Velasquez – Weinig koolhydraten

Fotomodel Patricia Velasquez weegt zichzelf twee keer per week. Als ze vindt dat ze moet vermageren, schrapt ze koolhydraten uit haar voeding. “Vooral met snelle suikers, zoals snoepjes en frisdranken, ben ik voorzichtig. Trage suikers (granen, bruine pasta, groenten) zijn wel goed omdat die voor energie zorgen. Fruit eet ik ook maar met mate omdat die ook veel suiker bevatten,” zegt het fotomodel. “Om in vorm te blijven probeer ik ook zo vaak mogelijk te sporten. Ik houd vooral van dansen.”

Katie Holmes – Scientology diëet

Om haar figuur op peil te houden en te vermageren, volgt Katie Holmes een speciaal Scientology Diëet. Dit diëet ontgift het lichaam en bestaat vooral uit sapjes en kruidendrankjes. Nadeel van dit Scientology Diëet is wel dat het Katie erg vermoeid maakte.

Paris Hilton – Adderall

Toen Paris Hilton door de politie werd opgepakt, werd er Adderall in haar handtas gevonden. Adderall is tegenwoordig de populairste vermageringspil in Hollywood. Naast Paris Hilton hebben ook Nicole Richie, Lindsey Lohan en Britney Spears toegegeven dat ze Adderall nemen. Officiëel hebben ze daar een goede reden voor. Adderall is namelijk het medicijn dat gebruikt wordt om ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) te behandelen en laat die pil nu net als bijwerking hebben dat het sterk doet vermageren en dat het de eetlust drastisch vermindert (je kan gemakkelijk een dag zonder eten doorbrengen). Of al deze dames werkelijk aan ADHD lijden is echter nog de vraag.

Isla Fisher – Borstvoeding

Volgens de ster van Confessions of a Shopaholic is borstvoeding de reden dat ze na de geboorte van haar dochter Olive zo snel kon vermageren.

Reese Witherspoon – YogaHop

YogaHop werd uitgevonden door Reese Witherspoons persoonlijke trainer Matthew Reyes en combineert Hatha Yoga met muziek uit de hitparade. Reese Witherspoon doet drie keer per week gedurende negentig minuten aan YogaHop.
© 2009 - 2024 Avalon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hollywood, CaliforniaHollywood. Iedereen kent het. Dé plaats in de Verenigde Staten, waar een heleboel televisiesterren wonen, en waar massa'…
Vuistregel voor gezond afvallen - disciplineVuistregel voor gezond afvallen - disciplineDiscipline is de belangrijkste vuistregel voor gezond afvallen. Gezond afslanken door middel van goede kan maanden tot j…
Het koekjesdieetHet koekjesdieet is een erg bekend dieet dat veel celebrities aanhangen. Het koekje onderdrukt het hongergevoel waardoor…
Melk dieet, gezond vermageren op basis van melk en zuivelMelk dieet, gezond vermageren op basis van melk en zuivelEen dieet op basis van melk? Dat gaat misschien een beetje te ver, maar zuivelproducten zijn wel degelijk van essentieel…

Vijf kilo afvallen in twee weken + recepten, week 1Vijf kilo afvallen in twee weken + recepten, week 1Nog even snel een paar kilo's afvallen voor de vakantie? Dat kan eenvoudig! In deze kant en klare stappenplan kunt u ech…
Bespreking van het dieet: Fat Loss 4 IdiotsVerward over welke dieetprogramma te volgen? Ik moet zeggen, je bent niet alleen. Maar hoe verlies ik nu kilo's op korte…
Avalon (367 artikelen)
Laatste update: 07-06-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.