Snel afvallen – Calorie Blocker

Overgewicht is de grootste klacht onder de Nederlanders. Mensen zoeken allerlei methoden om snel af te vallen, de nodige kilo’s kwijt te raken. Daarbij is één zaak van wezenlijk belang; afvallen kun je helemaal zelf. Om hoeveel kilo’s het ook gaat, in feite is afvallen altijd mogelijk. Zolang je maar echt wilt en volledige inzet toont. Het afvallen hoef je gelukkig niet alleen te doen. Er zijn talloze hulpmiddelen te verkrijgen. Zo ook de Calorie Blocker.

Natuurlijk afvallen

Afvallen kan zoals gezegd op verschillende manieren. Wanneer je met behoorlijk wat overtollige kilo’s te kampen hebt, zou je de rigoureuze aanpak kunnen kiezen. Dat betekent dat je een operatie laat doen, zoals een maagwand plaatsen of juist vet laten wegsnijden. Die operaties hebben doorgaans nogal wat voeten in de aarde. Bovendien gaat het hier niet om een natuurlijke manier van afvallen. Wat is dan wel natuurlijk afvallen? Je ziet waarschijnlijk al kopjes groene thee, flessen water en appeltjes voor je. Inderdaad, dat zou natuurlijk afvallen kunnen zijn. Door snacks voor deze versnaperingen te ruilen, zet je al een stap in de juiste richting. Maar het is helemaal aan jou hoe je het afvalproces aan gaat pakken. De Calorie Blocker is een van de hulpmiddelen. Maar wel een hulpmiddel op natuurlijke basis.

Calorie Blocker

Als we kijken naar een manier om natuurlijk af te vallen, komen we uit op minder en beter eten. Dat vormt al snel de basis om goed en moeiteloos af te slanken. Hardlopen en sportieve inspanningen zijn een pré, maar niet persé noodzakelijk om deze eerste stap te zetten. Al met al is natuurlijk afvallen makkelijker gezegd dan gedaan. Wie slaat immers zo’n overheerlijke slagroomsoes af, wanneer die wordt voorgehouden? Of een stroopwafel bij de koffie? Caloriebommen van de bovenste plank. En daar is de Blocker voor.

Vanzelf minder eten

De Calorie Blocker is te verkrijgen in de vorm van een capsule. Deze capsule bevat 360 mg Opuntia Ficus Indica. Dit is een cactusextract dat in Afrika al enkele honderden jaren wordt gebruikt door jagers, om tijdens de jacht een aantal dagen zonder voedsel te kunnen. Met andere woorden, dit extract remt de trek. Dat is dan ook precies wat de capsules van de Calorie Blocker doen. De Calorie Blocker draagt er zorg voor dat je minder eet, zonder last te krijgen van een hongerig gevoel. De capsules zijn afzonderlijk te gebruiken, maar ook in combinatie met een ander middel, de Calorie Burner. Daarmee bereik je het optimale resultaat.

Veilig

In tegenstelling tot veel middelen, is de Calorie Blocker een veilig middel, dat geen bijwerkingen heeft. Bovendien is het een stuk natuurlijker dan andere producten, zoals onder meet het afslankproduct Alli, dat sinds enige tijd ook op de markt is.

Waarschuwingen

Lees voor het gebruik van de Calorie Blocker de instructies goed door, zodat je weet wat de aanbevolen dossering is. Teveel is natuurlijk nooit goed en zou kunnen betekenen dat de capsules op langere termijn niet optimaal meer werken. Tevens is dit middel niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar en dient het oom niet gebruiken te worden bij zwangerschap en lactatie.

Kopen

De Calorie Blocker is op het internet op veel plekken terug te vinden. Onder meer online drogisterijen bieden het product aan.
© 2009 - 2024 Paulsmiezen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Snel afvallen in een weekSnel afvallen in een weekSnel afvallen in een week, wie wil dat nou niet? Misschien heb je over een week wel een belangrijk feest en wil je er op…
Hoe kun je snel afvallen?Hoe kun je snel afvallen?Hoe kun je snel afvallen? Een vraag die veel mensen zich stellen. Wanneer je veel te zwaar bent of een paar kilo teveel…
Hardlopen: loop je slank!Hardlopen: loop je slank!Hardlopen en joggen is een uitstekende vorm van sport om een paar kilo kwijt te raken. Vooral nu de zomer voor de deur s…
Afvallen met citroenAfvallen met citroenCitroen, of citroensap, is een prima manier om snel gewicht kwijt te raken. Citroen is namelijk een powerfruit en heeft…

Afvallen binnen een weekAfvallen binnen een weekIs het mogelijk om in een weekt tijd snel kilo's te verliezen. Hier lopen de meningen over uiteen. Er zijn tal van afsla…
Stackers of fatburners: Een goede manier van afvallen?Stackers of fatburners: Een goede manier van afvallen?Afvallen is niet altijd even makkelijk. Wanneer afvallen op de gewone manier niet lukt, gaan sommige mensen over op Stac…
Paulsmiezen (97 artikelen)
Gepubliceerd: 10-06-2009
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.