Werkt Obesimed echt?

Werkt Obesimed echt? Obesimed is een afslankmiddel waar veel reclame voor wordt gemaakt. De afslankpil is in 2009 op de markt gekomen en de eerste ervaringen worden druk gedeeld op fora op internet. Werkt deze afslankpil nu echt?

Wat is Obesimed

Obesimed is een afslankpil die je kan helpen af te vallen. Met het gebruik van driemaal daags 2 tabletten Obesimed moet het minder eten gemakkelijker vol te houden zijn. De afslankpil Obesimed bevat een bepaalde vezel die door het lichaam niet wordt opgenomen. Doordat je de pillen met twee glazen water een uurtje voor het eten inneemt zit je gauw vol wanneer je gaat eten. De vezels zetten uit in de maag, zodat men snel een vol gevoel heeft.

Waar is Obesimed verkrijgbaar en wat kost het?

Obesimed noemt zich een medisch hulpmiddel. Het is verkrijgbaar bij drogisterijen en apotheken. De adviesprijs voor 45 capsules in 19,90. Dit houdt in dat je voor een maand gebruik van deze afslankpil ongeveer 80,-- per maand betaald. Wanneer je naast het gebruik van deze afslankpil nog een bepaald dieet volgt, dan kun je hier ook nog extra kosten aan hebben. De afslankpil Obesimed kan ook gebruikt worden zonder dat je een bepaald dieet volgt. Doordat Obesimed ervoor zorgt dat je een vol gevoel krijgt, zul je minder eten dan dat je voorheen gewend was.

Wat doet Obesimed precies?

Obesimed zorgt ervoor dat je sneller het gevoel hebt dat je vol zit. Het houdt de bloedsuikerspiegel op pijl. Dit voorkomt het krijgen van "lekkere trek". Ook claimt Obesimed dat het gebruik van de afslankpil de darmwerking bevordert. Een goede darmwerking bevordert de stofwisseling, waardoor men minder snel dik wordt. Elke vier weken gebruik Obesimed moet worden afgewisseld met drie stopdagen.

Werkt Obesimed nu echt?

Wanneer er een nieuw middel op de markt komt, is het altijd de vraag of het ook echt doet wat men ervan verwacht. De eigen ervaringen van gebruikers zijn de beste manier om hier achter te komen. Een zoektocht langs diverse fora op internet levert onderstaand een samenvatting van de genoemde ervaringen en conclusies van gebruikers:
  • Voor het grootste deel van de gebruikers van Obesimed blijkt het middel te werken. Voor slechts een klein deel van de gebruikers geldt dat zij geen vermindering van de eetlust ervaren en dat het middel bij hen niet werkt.
  • Veel gebruikers melden dat zij tussen de maaltijden door niet het flauwe hongergevoel meer hebben, wat voorheen leidde tot het eten van calorierijke tussendoortjes.
  • Men zit beduidend sneller vol wanneer men een hoofdmaaltijd gebruikt.
  • Een gewichtsverlies van een pond tot een kilo per week wordt gemeld.
  • Een aantal mensen heeft gemerkt dat zij te weinig gingen eten door het gebruik van Obesimed. Zij hadden nog zo weinig eetlust, dat hun daginname aan calorieën onder de 1000 kwam. Dit werd ervaren als een negatieve bijwerking. De inname van zo weinig calorieën is immers niet gezond en men loopt de kans om juist niet af te vallen doordat het lichaam vet gaat verzamelen. Betreffende personen konden dit probleem oplossen door bewust meer te gaan eten.
  • Een aantal mensen meldde last van verstopping te hebben nadat zij Obesimed waren gaan gebruiken. Dit terwijl Obesimed de darmwerking en dus de stoelgang zou moeten bevorderen.
  • Een aantal mensen meldt dat zij zich tijdens het gebruik van Obesimed niet lekker gingen voelen. Last van de maag en een algemeen naar gevoel werden gemeld.

Conclusie: Voor de meeste gebruikers is Obesimed een goede ondersteuning om af te vallen. Obesimed heft voor de meeste gebruikers de behoefte aan snaaien op en men is ook geneigd minder op te scheppen bij de avondmaaltijd. Men zit sneller vol, waardoor men minder eet en men vervolgens afvalt. Een zorgelijk punt is wel dat sommige gebruikers geneigd zijn veel te weinig te gaan eten, waardoor het middel een bedreiging voor de gezondheid kan zijn.
© 2010 - 2024 Ceetee, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Afslankpillen: een wondermiddel voor het afvallen?Afslankpillen: een wondermiddel voor het afvallen?Afslankpillen, er wordt steeds vaker mee geadverteerd. Zijn afslankpillen een wondermiddel om af te kunnen vallen of moe…
Afslankpil Undaria-P: informatieAfslankpil Undaria-P: informatieUndaria-P is een afslankpil dat gemaakt is uit de extracten van bruin zeewier. Uit allerlei onderzoek is gebleken dat ze…
Afslankmiddel Obesimed: Werkt afvallen met Obesimed echt?Afslankmiddel Obesimed: Werkt afvallen met Obesimed echt?Veel mensen hebben de reclame van Obesimed vast wel eens gezien, en zullen zich afvragen of dit middel ook echt helpt. O…

Afvallen met eiwittenAfvallen met eiwittenBijna iedereen probeert wel eens gewicht te verliezen. Diëten, afslankpillen en fitness oefeningen worden ingezet om het…
Alle informatie over het BEP dieetHet programma Editie NL ging op zoek naar de nieuwe Sonja Bakker. Van drie verschillende methodes won het BEP dieet en k…
Ceetee (242 artikelen)
Gepubliceerd: 07-01-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.