De diëten van celebrities zoals: Lady Gaga en Kylie Minogue

De diëten van celebrities zoals: Lady Gaga en Kylie Minogue Iedereen wil snel afvallen en snel succes boeken. Om succes te boeken gaan we opzoek naar het juiste dieet. We lezen artikelen, gaan op bezoek bij een diëtiste, maar houden ook nauwlettend de celebrities in de gaten. Celebrities als Lady Gaga, Britney Spears en Pippa Middleton doen er alles aan om het lichaam in shape te houden. Alle diëten worden uit de kast gehaald om maar zo snel mogelijk succes te boeken.

Kate en Pippa Middleton

Er is veel over gesproken in de eerste maanden van 2011. Pippa Middleton schitterde op het huwelijk van haar zus en heel Groot Brittannië is sinds dien in de ban van haar. Veel is er gesproken over haar strakke achterwerk. Naar alle waarschijnlijkheid hebben zowel Kate en Pippa Middleton het Dukan dieet gevolgd om helemaal topfit te zijn voor de huwelijksdag.

Dukan dieet

Het Dukan dieet is ontwikkeld door de Franse arts Pierre Dukan. Volgens het dukan dieet is het mogelijk om in 4 fasen alle overtollige kilo's die je hebt op een gezonde en makkelijke manier af te vallen. Het dieet verloopt via de volgende fasen.
  • Fase 1 - De aanvalsfase (Attack)
  • Fase 2 - Alternatieven
  • Fase 3 - Stabiliseren (Cruise)
  • Fase 4 - Voortgang

Britney Spears

Popste Britney Spears, bekend van onder anderen haar hit "Baby One MoreTime" heeft laten weten in 2011 ruim 12 kilo te zijn afgevallen door het gebruik van Açai bessen.

Açai bessen

De Açai bes stimuleert een goede gezondheid en bevat veel goede oxidanten. De Açai bes heeft een positieve werking op een te hoge bloeddruk, hartkwalen, een te hoog cholesterol en kan zelfs bepaalde vormen van kanker voorkomen. Het eten van de bessen versnelt de stofwisseling zodat het lichaam de calorieën sneller verbrandt. Açai bessen zijn verwerkt in allerlei producten. Deze zijn er in vele vormen: capsules, repen, sap en shakes.

Katie Holmes

De Amerikaanse actrice Katie Holmes volgde enige tijd met succes het RAUW dieet. Dit dieet is gebaseerd op het uitsluitend eten van rauwe groentes, noten, zaden, kiemen en zeewier

Lady Gaga

Lady Gaga is al vele kilo's in korte tijd afgevallen door het volgen van het babyvoeding dieet. Dit houdt in dat zij haar maaltijden vervangt door babyvoeding. Eerder volgden ook Jennifer Aniston en Reese Witherspoon dit dieet. Ondanks dat je snel resultaat boekt met dit dieet is dit dieet ook vrij gevaarlijk. Door maaltijden te vervangen door babyvoeding kunnen er schadelijke bijwerkingen en gezondheidsproblemen ontstaan. Door het volgen van het babyvoeding dieet krijg je een gebrek aan calorieën, proteïne en vezels. Dit kan o.a. voor galstenen en verslapte spieren zorgen.

Kylie Minogue

Popster Kylie Minogue volgde het Glycemische Index dieet.

Het Glycemische index dieet (GI diet)

Het Glycemische index dieet is een dieet waarbij rekenschap gehouden wordt met de GI waarde. Deze GI waarde geeft de snelheid aan waarmee je voedsel verteert en omzet in glucose. Eten met een lage GI Index, wordt langzaam en gelijkmatig in je spijsverteringsstelsel afgebroken waardoor je langer een verzadigd gevoel houdt.
© 2011 - 2024 Tekstschrijvert, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Het Dukan Dieet, 3 tot 5 kilo afvallen in één weekHet Dukan Dieet, 3 tot 5 kilo afvallen in één weekHet Dukan Dieet is een van de populairste diëten van 2011. Het Dukan Dieet is makkelijk vol te houden en met behulp van…
Hits jaren 00: 20092009 was het jaar waarin Micheael Jackson en Ramses Shaffy overleden. De zanger van Di-rect stopte ermee en er werd een…
Het chocolade dieet: werkt dit echt?Het chocolade dieet: werkt dit echt?Er zijn enorm veel diëten die je kunt volgen. Heb je wel eens gehoord van het chocolade dieet? Het zou een goede manier…

Het lichamelijke en geestelijke proces rond afslankenHet lichamelijke en geestelijke proces rond afslankenWe evolueren ons een slag in de rondte en toch doet ons lichaam dat niet echt. Is dat een signaal of gaan wij sneller da…
De meest populaire diëten zijn schadelijk voor de gezondheidDe meest populaire diëten zijn schadelijk voor de gezondheidVeel mensen zijn opzoek naar en manier om af te vallen. Vaak wordt er dan gezocht naar een populair dieet. Een populair…
Tekstschrijvert (367 artikelen)
Laatste update: 17-09-2016
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.