Wat Botox voor u kan doen

Botox, injecteerbaren en vullers je hebt ze allemaal. In dit artikel lees je wat je met welke stof kunt doen. Botox, injecteerbare en vulstoffen zijn de meest populaire cosmetische procedures voor mensen die op zoek zijn naar gezichtsverjonging. Dit is omdat ze snel, eenvoudig, en in vergelijking met de traditionele facelift zijn ze minder duur. Ontdek hoe verschillende injecteerbare middelen de manier veranderen waarop je in de spiegel kijkt.

Vergroting van de lip

Dunne lippen onthullen uw leeftijd net zo als diepe rimpels. Maar voordat u begint te roepen Botox helpt niet, injecteerbare middelen hebben een lange weg afgelegd van de overdreven opvullen van het verleden. Als u wilt vermijden dat het zeer nep lijkt, zullen vulstoffen zoals Artefill en Restylane langer duren dan de traditionele menselijke collageen injecties.

Neus tot mond rimpels

Neus tot mond rimpels zijn gewoon die diepe groeven die lopen van het topje van je neus naar de buitenste hoeken van je lippen. Voor sommige mensen voegt dit jaren aan hun echte leeftijd toe. Bepaalde vulstoffen zijn beter geschikt dan andere. Net zoals bij het opvullen van de lippen worden Restylane en Artefill het meest gebruikt en zijn vooral gericht op dit specifieke gebied.

Voorhoofd rimpels

Herinnert u zich nog de lijnen die u gebruikt wanneer je fronst of boos bent? Nu zijn ze er allemaal van de tijd? Een van de meest doeltreffende behandelingen tegen rimpels op het voorhoofd is Botox.

Botox zal de lijnen of rimpels niet opvullen, maar het zal de spier die er voor zorgt dat deze rimpels ontstaan verlammen, waardoor uw voorhoofd een mooi glad oppervlak krijgt. De resultaten zijn ongeveer zes tot acht maanden zichtbaar. Het enige nadeel is dat uw spier nu verlamd is, wat betekent wanneer u boos, verdrietig of een andere emotie krijgt mensen dit niet van uw gezicht kunnen afzien.

Fijne lijnen en kraaienpootjes

De fijne lijnen kunnen eigenlijk overal op het gezicht verschijnen, maar komen het vaakst rond de mond (rokers lijn) voor. De kraaienpootjes zijn de fijne lijnen die zich rond de hoek van uw ogen, een bijproduct van het glimlachen ontwikkelen.
Botox wordt vaak gebruikt voor rimpels dichtbij de ogen, maar het wordt aangeraden niet te dichtbij de mond te gebruiken aangezien het moeilijkheden zou kunnen veroorzaken bij het bewegen van de lippen. Collageen is ook een injecteerbaar middel zoals botox, maar de gevolgen zijn zeer tijdelijk. Andere vullers die duurzame resultaten opleveren zijn: vet overdracht en Restylane.

De holtes van de wang en het oog

De wangen en het gebied onder de ogen neigen om vet te verliezen en worden doorhangend aangezien de mensen verouderen. Dit kan het gezicht een uitgemergeld of hol uiterlijk geven. De vullers kunnen worden gebruikt om verloren volume toe te voegen en een meer jeugdigere uiterlijk te geven.

Vet overdracht

Vet overdracht, wat maximaal vijf jaar me zou kunnen gaan, is een natuurlijk alternatief voor andere beschikbare vulmiddelen. Sculptra is een nieuwe vuller die veelvoudige behandelingen vereist maar de resultaten kunnen tot twee jaar duren. Het wordt meestal gebruikt om zeer diepe lijnen en grote ondiepe gebieden te vullen.

Tot slot. Injecteerbaren zijn een goed alternatief voor diegene die een verfrist, natuurlijk blik zonder teveel verplichting aan lang herstel en uitgebreide operaties willen. Met alle beschikbare opties, kunt u uw eigen behandelingsplan aanpassen naar uw eigen wensen. De nieuwe vullers worden constant ontwikkeld en in de markt geïntroduceerd, maar het blijft nog altijd het best om uw arts te raadplegen wat het best voor u is.
© 2008 - 2024 Lucdejager, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Rimpels verwijderen met botoxRimpels verwijderen met botoxOuder worden vinden maar weinig mensen leuk, zeker als het zijn sporen duidelijk nalaat. Gelukkig zijn er tegenwoordig t…
Botox - Ervaringen en resultatenBotox - Ervaringen en resultatenWil je de strijd aanbinden met de rimpels en plooien op je voorhoofd en rond je ogen? Heb je aan Botox gedacht, maar ben…
Botox: behandeling en prijzenBotox: behandeling en prijzenBotox: botoxbehandeling, botoxvergiftiging, injectie. Een botoxbehandeling is het injecteren met een gif, dat de spieren…
Botox party’s meer dan onschuldig plezierBotox, misschien wel de snelste manier om rimpels te laten verdwijnen zonder operatie. Het is onwijs populair en de mens…

Behandeling van PTSSIedereen heeft wel eens een erge gebeurtenis in zijn of haar leven meegemaakt. Bij 8% van de Nederlanders ontstaat hierd…
Opbouw van de menselijke huidWe hebben er allemaal een: Bij de ene wat bleker, bij de ander wat bruiner. De een wat strakker en gladder, de ander wat…
Lucdejager (26 artikelen)
Laatste update: 03-06-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Diversen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.