Tips voor meer spieren

Veel mensen zijn op zoek naar oefeningen voor het trainen van het lichaam. Makkelijke oefeningen en altijd uit te voeren. Voor de buik, benen, het achterste, kuiten, taille, décolleté, bovenarmen. En natuurlijk het vet verbranden niet te vergeten en de conditie op pijl te houden. U leest het hier.

Tip 1 Strakke bovenbenen

Een leuke oefening voor tussendoor: leun met uw rug tegen de wand, voeten 30 centimeter van elkaar. Glijd langzaam langs de muur naar beneden, tot de bovenbenen 90˚C met de onderbenen staan. Ontspan de buik en achterste.
Herhaling: elke dag 10 keer.

Tip 2 Touwtje springen

Touwtje springen is niet alleen voor kinderen! Het is de geheime tip onder de profi boxers, het resultaat is: kracht, conditie, vermogen en het bouwt de spiermassa op.
Herhaling: elke dag 5 minuten.

Tip 3 Krachtige buik, benen en achterste

Ligt u lui op het strand of op de bank en wilt u uw lijf vorm geven? Ga op uw rug liggen, buig de benen, hielen tegen elkaar, til uw benen een klein beetje op. Span de buik en achterste aan en tel tot 20. Ontspan daarna en begin opnieuw.

Tip 4 Sexy décolleté

Met de handpalmen tegen elkaar legt u uw handen op je borst. Druk beide handen krachtig tegen elkaar. Tel tot 15, ontspan en schud je armen uit. Deze oefening versterkt de borstspieren, waardoor de borsten steviger worden.
Herhaling: elke dag 5 keer.

Tip 5 Taille

Ga op uw zij liggen, ondersteun met uw arm en hef je bekken op. Houd 7 seconden vast. Deze oefening versmalt uw taille.
Herhaling: elke dag 3 keer per zij.

Tip 6 Strak achterste

Een truc uit Hollywood! Span 1 keer per uur de bilspieren en tel tot 30. Het versterkt het zitvlak en het ontlast de onderrug.
Herhaling: eenmaal per uur 30 seconden lang.

Tip 7 Strak achterste en gladde benen

Kniebuigen, een oefening waarbij veel testosteron vrijkomt. Zet de voeten iets uit elkaar, waarbij de voeten licht naar buiten wijzen. Houd de handen vast en strek uw armen naar voren. Buig de knieën en zak naar beneden. Blijf eventjes staan en ga weer rechtop staan. Let op dat de rug recht blijft en de knieën in de richting staan van de voeten. De knie mag de punt van de tenen niet te ver overschrijden.
Door deze oefening groeien spieren en laat de cellulitis weg.
Herhaling: elke dag 15 keer.

Tip 8 Trappen lopen

De effectiefste en eenvoudigste oefening :100 treden omhoog traint de bloedsomloop hetzelfde als 15 minuten conditietraining. Met trappen lopen krijgt u strakke benen, conditie en verliest u calorieën.
Herhaling: elke dag.

Tip 9 Melk drinken en trainen

Melk drinken in combinatie met trainen helpt de spiermassa vergroten! Het calcium in de melk helpt mee aan de vetverbranding. Dagelijks trainen en 1.000 tot 1.200 milligram calcium binnenkrijgen zorgt voor 20% meer spieren.
Herhaling: elke dag.

Tip 10 Perfect buikspieren

Ga op de buik liggen, strek de armen uit en span de buikspieren aan. Hef uw armen van de grond, daarna uw benen en beweeg langzaam heen en weer. De buikspieren worden door deze oefening enorm getraind.

Tip 11 Strakke kuiten

Op bureau, in de keuken, wachten op de bus, of waar dan ook. Deze oefening is altijd uit te voeren. 30 seconden lang heen en weer wippen op de tenen. Sneller kunnen de kuiten niet worden getraind.
Herhaling: eenmaal per uur, elke dag.

Tip 12 Sterke bovenarmen

Ga op de grond liggen en neem in beide handen 1 plastic 1 liter fles. Span de buik aan en strek de armen langzaam naar boven en terug. Of ga staan en hef de arm afwisselend naar voren op schouderhoogte.
Herhaling: 15 keer per kant, elke dag.

Tip 13 Vet weg

Wilt u vet laten smelten en spieren krijgen? Doe dan de volgende oefening: Ga op uw buik liggen, zet uw boven- en onderarm in een rechte hoek, zet uw tenen tegen de grond, hef de bekken en span buik en achterste aan. Tel tot 20 en ontspan.
Herhaling: elke dag 2 keer.

Tip 14 Strakke onderbuik

Een oefening welke makkelijk achter het bureau uit te oefenen is: leg de onderarmen op het bureau en hef de voeten een klein beetje omhoog. Tel tot 15 en ontspan. Het traint de onderbuikspieren, hetzelfde als tijdens sit-ups.
Herhaling: elke dag 15 keer.

Lees verder

© 2007 - 2024 Jootje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Vijf tips om Buikvet te verbrandenVijf tips om Buikvet te verbrandenBuikvet is iets waar veel mensen mee te kampen hebben. Door het doen van buikspieroefeningen kun je buikvet verbranden.…
Buikspieren of sixpack trainen, vet verbranden en afvallenBuikspieren of sixpack trainen, vet verbranden en afvallenStrakke buikspieren trainen. Een sixpack trainen. Buikvet verbranden of ander lichaamsvet verbranden. Welke oefeningen m…
Sporten om slank van te wordenSporten om slank van te wordenSporten is heel belangrijk voor de gezondheid. Maar ook om slank te worden en uw goed te voelen. Welke sporten zijn heel…
Buikvet kwijtraken door vetverbrandende oefeningenBuikvet kwijtraken door vetverbrandende oefeningenThuis vetverbrandende oefeningen doen om buikvet kwijt te raken. Je kunt snel resultaat bereiken door te zorgen voor ext…

Hoe kom ik van mijn zweetvoeten af?Er zijn veel mensen die er last van hebben en niet goed weten wat ze er aan moeten doen; zweetvoeten. Ze stinken, zelf r…
Wat te doen aan een slechte ademWat te doen aan een slechte ademEen slechte adem kan een enorme spelbreker en afknapper voor anderen zijn. Maar vaak heeft iemand met een slechte stinke…
Jootje (353 artikelen)
Gepubliceerd: 25-08-2007
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Diversen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.