Vijf tips om Buikvet te verbranden

Vijf tips om Buikvet te verbranden Buikvet is iets waar veel mensen mee te kampen hebben. Door het doen van buikspieroefeningen kun je buikvet verbranden. Buikvet verbranden lukt echter niet alleen door het doen van buikspieroefeningen. Lees hier vijf tips om voor altijd van jouw buikvet af te komen.

Het verlangen om Buikvet te verbranden

Buikvet verbranden is, bij veel mensen die willen afvallen, het eerste en grootste verlangen. De buik is vaak de eerste plek waar het overtollige vet wordt opgeslagen. Door dit overtollige buikvet te verbranden kun je vetophoping in de rest van jouw lichaam voorkomen. Zo ben je er zeker van dat je op een gezonde manier blijft leven als het gaat om gewichtsverlies.

Vijf tips om buikvet te verbranden

1) Buikspieroefeningen

Door buikspieroefeningen te doen zal de spiermassa in de buik toenemen. Deze toename van de buikspieren zorgt ervoor dat meer vet wordt verbrandt in de buik. Er zijn vele soorten pure buikspieroefeningen, maar er zijn ook oefeningen waarbij je jouw hele lichaam traint, dus ook jouw buikspieren.

2) Kies oefeningen voor jouw buikspieren die je leuk vindt

Door oefeningen en andere activiteiten te kiezen die je leuk vindt, ga je het buikvet verbranden ook leuk vinden naast het feit dat het enorm gezond is voor jouw lichaam. Hoe intensiever de oefeningen zijn voor jouw spieren, des te meer vet je zult verbranden. Buikspieroefeningen zullen zeer gericht buikvet verbranden. Bij sporten zoals zwemmen, tennis, paardrijden, voetbal, hockey en dergelijke maak je ook constant gebruik van jouw buikspieren. Kies de oefeningen voor jouw buikspieren die je leuk vindt zodat je het leuk blijft vinden om buikvet te verbranden.

3) Eet gezond

Buikvet verbranden is meer dan alleen buikspieroefeningen doen. Het kiezen van de juiste voeding zal je ook helpen om van jouw buikvet af te komen. Rauwkostsalades, groente en fruit zijn goede opties evenals soep met een laag vetgehalte. Vermijdt voeding met een hoog suikergehalte en een lage voedingswaarde. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt gedurende de dag maar zeker tijdens en na de buikspieroefeningen. Het vocht dat je verliest met deze oefeningen moet weer aangevuld worden. Probeer niet jouw buikvet te verbranden door weinig te eten, zeker niet in combinatie met het doen van oefeningen. Dit zou kunnen leiden tot ernstige schade aan jouw botten en spieren.

4) Goed slapen

Slapen is iets wat we allemaal moeten doen. Door te veel of te weinig slaap kun je al jouw overige inspanningen om buikvet te verbranden teniet doen. De gezondheid van jouw lichaam staat in direct verband met de hoeveelheid slaap die je krijgt. Als je voelt dat jouw lichaam rust nodig heeft, neem dan ook zoveel mogelijk deze rust. Door de slaap te nemen die jouw lichaam nodig heeft zul je een betere gezondheid genieten en is jouw lichaam beter in staat om jouw buikvet te verbranden.

5) Blijf buikvet verbranden

Buikvet verbranden is niet iets dat je zomaar even doet en dan is het klaar. Je moet er aan blijven werken. Zodra je eenmaal de hoeveelheid buikvet hebt verbrand waar je naar hebt gestreefd, dan zul je jouw inspanningen die je hiervoor hebt gedaan zoveel mogelijk moeten bijhouden om het buikvet niet weer terug te krijgen. Geef nooit op, want het is echt mogelijk om te leven zonder buikvet. Als je eenmaal de gewoontes hebt aangeleerd om buikvet te verbranden is het gemakkelijk om deze gewoontes vol te houden.

Jij kunt ook Buikvet verbranden

Door bovengenoemde tips te combineren zul je buikvet gaan verbranden en geef je jouw lichaam een gezondere toekomst.
© 2008 - 2024 Wubbo, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Buikvet kwijtraken door vetverbrandende oefeningenBuikvet kwijtraken door vetverbrandende oefeningenThuis vetverbrandende oefeningen doen om buikvet kwijt te raken. Je kunt snel resultaat bereiken door te zorgen voor ext…
Afvallen: waarom je buikvet blijft zittenAfvallen: waarom je buikvet blijft zittenVeel mensen doen keer op keer pogingen om gewicht te verliezen, maar slagen er niet in om blijvend van de overtollige ki…
Fabels over BuikvetFabels over BuikvetAls je traint om je buikvet te verminderen, zodat je een wasbordje kunt blootleggen, dan ga ik je nu onthullen waarom je…
Het nut of de onzin van buikspieroefeningenHet nut of de onzin van buikspieroefeningenBen jij die buik ook zo zat en wil je strakke buikspieren? Allerlei apparaten, programma's en diëten beloven je een stra…

Leven lang fit dieetLeven lang fit dieetDieten zijn niet meer weg te denken uit ons leven. De meeste Nederlanders hebben weleens een dieet gevolgd. Sommigen lij…
De vier sleutelwoorden voor permanent gewichtsverliesDe vier sleutelwoorden voor permanent gewichtsverliesPermanent gewichtsverlies wil zeggen: gewicht verliezen totdat je jouw streefgewicht hebt bereikt om daarna op dit stree…
Reacties

Clowntje, 12-07-2011
Ik ga deze oefeningen volgen maar als ik heb bereikt dat ik wilde, kan ik dan meteen stoppen of langzaam rustiger aan doen want ik ben niet van plan om de hele tijd er in te steken vanwege school enzo.

wie kan mij helpen? Reactie infoteur, 14-07-2011
Hallo Clowntje,

Gewichtsbeheersing is geen kwestie van oefeningen alleen en is nooit klaar. Deze oefeningen zijn slechts een onderdeel van een totale gezonde(re) levensstijl. Dat betekent gezonde voeding, regelmatig kleine maaltijden eten en meer bewegen.

Een verandering van levensstijl eist een ijzeren wil van jezelf en eventueel medewerking van de mensen uit je directe omgeving.

Wanneer je een dieet volgt voor een bepaalde periode en dan weer in je oude eetgewoontes terugvalt, zul je ook geen goede lange termijn resultaten halen.

Je zult echt een verandering moeten aanbrengen en niet alleen voor de korte termijn.


Veel succes,

Wubbo

Peter, 17-07-2010
Heey Wubbo,

Ik heb een digitaal programma voor het verminderen van buikvet en het ontwikkelen van een strakke buik. Per verkoop ontvang je 23,50 aan commissie. Ik hoor graag of je interesse hebt! Reactie infoteur, 17-07-2010
Hallo Peter,

Bedankt voor je reactie op mijn artikel "Vijf tips om Buikvet te verbranden". Ik heb dit artikel geschreven omdat ik zelf veel buikvet ben kwijtgeraakt door de combinatie van deze vijf tips. Mijn bedoeling van dit artikel is om mensen met overgewicht tips te geven om buikvet te verbranden. Ik heb er geen commerciële doelen mee.
Ik wens je wel veel succes met jouw digitale programma.

Met vriendelijke groet,

Wubbo

Wubbo (61 artikelen)
Gepubliceerd: 08-11-2008
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Dieet
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.