Açai bessen voor een gezonder hart

De meeste mensen weten de voordelen van het gebruik van Açai bessen al. Het meest belangrijke voordeel is dat het mensen helpt hartklachten te bestrijden, te vertragen, of het voorkomen van constante hartkwalen. Hoe doet de Açai bes dit en wat doet de bes nog meer?

Hoog cholesterol

Onder de hartkwalen, is een hoog cholesterol niveau, 1 van de grootste oorzaken van hartproblemen. Meer dan 40000 Amerikanen sterven iedere maand door een te hoog cholesterol niveau. Als mensen hun cholesterol niveau weten te reguleren, zou dit voor veel mensen de manier zijn om er een gezondere levenswijze op na te houden.

De rol van de Açai bes

Hier begint de Açai bes zijn rol te spelen. Er zijn in de Açai bes verschillende ingrediënten ontdekt die helpen bij het verlagen van het cholesterol niveau, verlagen van de bloeddruk en het aanvullen van antioxidanten in het lichaam. Als u van de Açai bes een dagelijkse gewoonte maakt, zal dit uw cholesterol niveau aanzienlijk verlagen en uiteindelijk resulteren in een gezonder hart. Açai bessen pakken niet alleen het cholesterol niveau aan. Het calcium rijke fruit helpt ook bij het verminderen van osteoporose (afname van botmassa) en houdt uw botten sterk.

Mensen met een lage bloeddruk hebben vaak een calcium arm dieet. De hartklachten bij deze mensen neemt vaak af wanneer er calcium wordt toegevoegd aan hun dieet. Op deze manier krijgt u meer calcium binnen, zonder het cholesterol wat in melk en andere producten zit. Zo wordt het hart ontlast en kunt u een gezonder leven lijden.

Açai bes en Vitamine E

Een andere stof die een cruciale rol speelt in uw gezondheid is Vitamine E. Ook van deze Vitaminen vindt u in Açai bessen een dubbele dagelijkse hoeveelheid. Deze vitaminen zijn van groot belang bij het herstellen van beschadigd weefsel en fungeren als een beschermer van het lichaam.

Açai bessen bevatten een hoog vezel gehalte

Het hoge vezelgehalte in de Açai bes is het begin van een gezond hart en lichaam. Het werkt ook uitstekend voor een goede darmflora. Ook draagt het bij aan het voorkomen van darmkanker. Het behouden van een gezond lichaam is er belangrijk om uw hart meer te ontlasten en uw gehele lichaam optimaal te laten functioneren.

De Açai bes is dus niet alleen goed voor het verkrijgen van meer energie en antioxidanten. Door een groot aantal experimenten en het non-stop onderzoek naar deze wonderbaarlijke vrucht, worden er steeds meer voordelen ontdekt. Wellicht dat het in de toekomst helpt met het bestrijden van kanker. Met het de vaardigheid om uw lichaam te reinigen en het in een gezonde staat te houden, wint de Açai bes steeds meer populariteit. Vooral bij mensen die op zoek zijn naar manieren om gezonder te leven, maar geen zware maatregelen willen treffen.

Doordat de Açai bes zo populair is geworden, is het product nu op veel plaatsen te verkrijgen. U moet alleen waken voor de goedkopere producten, omdat deze vaak lagere waardes bevatten en meer bijwerkingen kunnen hebben. U kunt het beste kiezen voor een kwalitatief Açai bes supplement, omdat deze nog de hoogste waardes bevatten.
© 2010 - 2024 Finn, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Acai bessen goed voor je gezondheid en voor je lijnAcai bessen goed voor je gezondheid en voor je lijnJe hoort de laatste tijd veel over acai bessen. Zo bestaat er het acai bessen dieet voor gewichtsverlies. Wat zijn nu pr…
De açai-bes: goed voor je gewicht en je gezondheidDe açai-bes is één van de fruitsoorten die behoren tot het superfruit. De bessen zitten bomvol met gezonde voedingsmidde…
Açai Bes BijwerkingenAls u graag meer wilt weten over de werking van de Açai Bes, lees dan vooral verder. Dit artikel voorziet u van informat…
Afvallen met Acai bessen – Het Acai bessen dieetVeel mensen hebben al gehoord van deze superbes, zelfs Oprah raadt het gebruik van deze bessen aan. Maar hoe kunnen deze…

Hoe gezond is ijs?Hoe gezond is ijs?De temperatuur stijgt, en wat is er op een zomerse dag nu lekkerder dan een ijsje eten op een terras of gewoon in de ach…
Rode wijn beschermt tegen hartkwalenRode wijn beschermt tegen hartkwalenAls men eeuwelingen ondervraagt naar het geheim van hun lange leven hebben ze stuk voor stuk wel een specifieke reden, m…
Finn (10 artikelen)
Gepubliceerd: 02-06-2010
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Gezonde voeding
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.