Philips Avent borstkolf: comfortabel handmatig kolven!

Philips Avent borstkolf: comfortabel handmatig kolven! De Avent borstkolf, met de bijbehorende flessen van het Avent, systeem, is bijzonder gebruiksvriendelijk. Daarnaast kunt u in de sterilisator van Avent in een handomdraai zes flessen hygiënisch steriliseren. Geen gedoe meer met pannetjes heet water!

Opmerking

Daar de technologische ontwikkelingen voortdurend veranderen dient u ten alle tijde de (veiligheids)voorschriften van de bijgeleverde documentatie op te volgen!

Algemene beschrijving

De handkolf (voluit de Philips Avent scf300/20) bevat een comfortabel siliconenmembraan, dat heel realistisch de normale zuigbeweging van een drinkende baby nabootst. Dit bevordert de toeschietreflex van de borstvoeding. De massagekussentjes die in het membraan zitten zijn comfortabel en zorgen op een gelijkmatige massage van de borst. Een ander voordeel van de Avent handkolf is dat hij met slechts een enkele hand te bedienen is. De moederborst wordt gemasseerd door de kolf. Deze zet een knijpbeweging van de hand om in de masserende werking van het siliconenmembraan. U zet hem op uw borst en met een knijpbeweging wordt uw borst gemasseerd. De moeder hoeft geen ongemakkelijke, voorovergebogen houding meer aan te nemen. Doordat het vacuüm in stand blijft morst deze kolf aanmerkelijk minder moedermelk dan andere, conventionele kolven. Zo blijft er meer kostbare moedermelk voor het kind over! Een ander voordeel is dat de borstkolf onderdeel uitmaakt van een complete range (Philips Avent) van producten speciaal voor moeder en kind. U kolft rechtstreeks in het flesje. Er gaat dus niets van uw kostbare voeding verloren! U kunt de kolf uitbreiden met een bewaarsysteem, een sterilisator, tepelbeschermers enzovoorts.

Houding bij het kolven met de Philips Avent scf300/20 borstkolf

Het kolven kunt u gewoon rechtop doen, terwijl u bijvoorbeeld televisie zit te te kijken. U heeft slechts een hand nodig om de kolf te bedienen. Hier is ook niet veel kracht voor nodig. Andere handkolven werken nogal eens met zuigkracht. Daar kan wat meer spierkracht voor nodig zijn. De Avent kolf masseert uw borst met een siliconen kussen. Verder is het systeem geruisloos. Dat is een van de redenen waarom u voor een handkolf kunt kiezen. Indien u in uw werkomgeving discreet wilt kolven is de Philips Avent scf300/20 borstkolf ideaal.

Alle voordelen van de Philips Avent scf300/20 handmatige borstkolf nog eens op een rij

  • Comfortabel: door het siliconen kussen wordt uw borst gemasseerd.
  • Gebruiksgemak: met een enkele hand te bedienen en niet extreem veel spierkracht nodig.
  • Privacy: geluidsloos en discreet. Uw omgeving hoeft niet te merken dat u zit te kolven.
  • Compact: de handkolf is zo klein dat hij makkelijk in uw handtas past.
  • Makkelijk te reinigen: de kolf is geschikt voor reiniging in vaatwasser. Nog gebruikersvriendelijker is de sterilisator van Avent.
  • Systeem: de kolf hoort bij het Avent systeem. U kolft dus meteen in het flesje. Er gaat dus niets verloren. Het Avent systeem voor moeder en kind heeft nog meer handige accessoires.

De rest van het Philips Avent systeem

Zoals al gezegd maakt de kolf deel uit van een systeem. De nieuwste innovatie is de Avent Natural Range. De flesjes die bij dit systeem horen hebben een brede opening, staan stabiel en zijn in het bezit van een speen die lijkt op de moederborst. Deze speen is soepel en voelt zacht in uw baby's mond. Daardoor kunt u uw kind borst- en flesvoeding tegelijkertijd geven. Denkt u hierbij aan het geven van uw afgekolfde melk. Verder zorgt een speciaal ontwerp van fles en speen voor minder kans op krampjes. Als u gebruik maakt van de sterilisator die u bij het systeem kunt kopen bent u ook nog verzekerd van snel en handig steriliseren van uw kolf en flesjes. Dit kan in een handomdraai. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een beetje water en een magnetron.

Lees verder

© 2012 - 2024 Blackbeauty, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Philips Avent alles voor je babyPhilips Avent is een van de grootste merken in de markt voor babyflessen en babyspenen. Daarnaast bestaat het Avent baby…
Keuze van de goede borstkolf om moedermelk te kolvenKeuze van de goede borstkolf om moedermelk te kolvenVeel moeders die borstvoeding geven krijgen ermee te maken, moedermelk kolven. Hiervoor zijn verschillende soorten borst…
Sterilisator voor babyflessen: verschillende soortenSterilisator voor babyflessen: verschillende soortenMet een sterilisator speciaal voor babyflessen zorg je ervoor dat de flessen na elke voeding vrij gemaakt worden van sch…

Hoe belangrijk zijn goed passende kinderschoenen?Hoe belangrijk zijn goed passende kinderschoenen?Een kind is toe aan het dragen van echte schoenen als het stevig en op platte voeten kan staan. Het dragen van goede sch…
Difrax: innovatieve babyproductenDifrax: innovatieve babyproductenDifrax is een Nederlandse producent van babyartikelen die gerekend mag worden tot de A-merken. De producten zijn van een…
Bronnen en referenties
  • http://download.p4c.philips.com/files/s/scf300_20/scf300_20_dfu_nld.pdf
  • www.philips.com/avent
Blackbeauty (100 artikelen)
Laatste update: 03-06-2016
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Kinderen
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Medische informatie…
Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.