Vreemdgaan zonder betrapt te worden

Vreemdgaan zonder betrapt te worden Overspel plegen zonder sporen, kan dat? Vreemdgaan zonder betrapt te worden, kan dat? Sporen wissen als je vreemdgaat vergt veel werk, veel gelieg en bedrog. Een lijstje opstellen van zaken waar een vreemdganger rekening mee moet houden, wil de geheime affaire niet uitkomen, is makkelijk. Heel moeilijk zal het gelieg en bedrieg zijn. Het gedrag verandert van de vreemdganger, dat is een spoor dat altijd ontdekt zal worden!

Sociaal netwerk

Voeg je geheime liefde nooit toe aan je sociale netwerken als Facebook, Hyves of anders. Nooit! Het aantal scheidingen stijgen ieder jaar dankzij Facebook. Het aantal relatiebreuken stijgen ieder jaar dankzij Facebook. Waarom? Omdat het (intensieve) contact met je geheime liefde via Facebook of Hyves vroeg of laat uit komt. Het intensieve contact wordt ontdekt.

Berichtjes wissen

Flirtige smsjes of lieve emails van je geheime liefde kunnen altijd ontdekt worden als je deze berichtjes en emails niet direct wist!

Verzonden sms

Vergeet nooit alle verzonden berichten naar je geheime liefde direct te wissen. Alles wat jij per mobiel of computer verstuurt naar je geheime liefde, kan ontdekt worden als je deze verzonden berichten niet direct wist!

Andere naam

Verander de naam van je geheime geliefde in een naam van dezelfde geslacht als jij. Zo lijkt je geheime geliefde op een oude schoolvriend/studievriendin, die je laatst tegen het lijf liep. Sla deze nieuwe naam op in je mobiel.

Ontmoeting

Ontmoet je geheime liefde op een plek waar je heel zeker van bent dat je vaste partner en diens vrienden en familie nooit komen. Vaak zal dat een plek zijn dat ver weg is. Betaal nooit elektronisch of met creditcard op deze plek: deze betaalwijze is altijd te achterhalen en laat sporen na.

Auto

Ga je met de auto? Tank voordat je thuiskomt en heb een verklaring voor de extra gereden kilometers. Het is waarschijnlijk beter om je geheime liefde nooit te ontmoeten in de –herkenbare – (gezins) auto! Tank thuis waar je altijd tankt.

Geheim

Het hebben van een geheime liefde moet geheim blijven. Het blijft ook een geheim als je niemand vertelt over deze geheime liefde. Niemand? Niemand!

Thuis afspreken

Spreek nooit met je geheime liefde thuis af, nooit! De kans dat iemand jullie ziet en/of betrapt is te groot. Ook kunnen er sporen achter blijven, sporen die ontdekt worden. Als je geheime relatie geheim moet blijven, spreek je nooit thuis af.

Sportschool

Om thuis je afwezigheid te verklaren tijdens je afspraak met je geheime liefde, wordt vaak de smoes: “Ik ga naar de sportschool!” gebruikt. Hoe verklaar je de schone en ongebruikte sportkleding in je sporttas na een avondje stevig “sporten”?

Vrienden en familie

Ontmoet nooit de familie en vrienden van je geheime liefde. De geheime liefde blijft op deze manier nooit geheim! Mensen kletsen en de wereld kan heel erg klein blijken, vergeet dat nooit!

Computer

Wis alle bestanden op de computer thuis dat een overzicht kan geven van de intieme contacten tussen jou en je geheime liefde.

Parfum of aftershave

Draagt je geheime liefde parfum of aftershave? Ruikt lekker! Je partner kan dit ook ruiken!!

Lippenstift

Als je geheime liefde een vrouw is die lippenstift draagt, kijk uit voor – onverklaarbare – lippenstiftvlekken!

Emotioneel vreemdgaan

Ga jij emotioneel vreemd? Je gedrag is veranderd en je vaste partner gaat dit vreemde gedrag vroeg of laat opmerken!

Uiterlijk

Besteed je sinds je een geheime affaire hebt meer aandacht aan je uiterlijk dan vroeger? Dit wekt grote achterdocht bij je partner!

Bellen

Maak zeer duidelijke afspraken met je geheime liefde over elkaar opbellen en berichtjes sturen: nooit als jij thuis bij je gezin bent! Nooit! Te veel “vage” telefoontjes wekt argwaan! Nee, na enkele vage telefoontjes gaat je partner al iets vermoeden dat er iets aan de hand is!

Bereikbaar

Een veel gebruikte smoes om bij je geheime liefde te zijn is “overwerk.” Als je inderdaad overwerkt, waarom ben je dan niet bereikbaar en staat de mobiel uit? Onbereikbaar zijn tijdens “overwerk” wekt zeer grote argwaan, na de allereerste keer al!

SOA

Seksueel Overdraagbare Aandoeningen (SOA) verklaren aan je vaste trouwe partner is een lastige! Vrij veilig en gebruik een condoom! Altijd!

Uitgaan

Een veel gebruikte smoes om bij je geheime liefde te zijn is: “Uitgaan met je vrienden/vriendinnen.” Deze smoes wekt grote argwaan als je nooit meer uitgaat met je vaste partner!

Cadeau

Geef elkaar nooit cadeaus of presentjes. Hoe verklaar je deze presentjes aan je partner? Presentjes kopen kan ook sporen achterlaten, nooit doen!

Mobiel

Waar je ook bent, je mobiel is op te sporen! Je mobiel kan je verblijfplaats verraden! De locatie van je mobiel is te achterhalen!

Gedrag

Als jij vreemdgaat, verander je. Je gedrag verandert. Je vaste partner die jou heel goed kent, merkt deze veranderingen, vroeg of laat, op! Hoe goed jij je sporen wist, onderschat nooit de instincten en vermoedens van de vaste partner! Vreemdgaan, terwijl je een vaste relatie hebt, is spelen met vuur.

Lees verder

© 2011 - 2024 Roberta, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Vreemdgaan: de affaire die je overkomtVreemdgaan: de affaire die je overkomtToevallig kom je in een affaire terecht terwijl je al een vaste relatie hebt. Wat zegt deze affaire over het liefdesleve…
Vreemdgaan: de affaire als afrodisiacumVreemdgaan: de affaire als afrodisiacumWat zijn de redenen dat iemand vreemdgaat? Vreemdgaan door de affaire met de ander te gebruiken de seks en de romantiek…
Vreemdgaan: de "Schietstoel" affaireVreemdgaan: de "Schietstoel" affaireOm uit te zoeken waarom iemand vreemdgaat, is het noodzakelijk te weten welke soorten en typen affaires er zijn. Verschi…
Vreemdgaan: de wraak affaireVreemdgaan: de wraak affaireVerrassend vaak komt het nemen van wraak voor binnen het huwelijk of vaste relatie. Vooral als een van de partners het s…

Conflicten en ruzies binnen het huwelijkConflicten en ruzies binnen het huwelijkZijn ruzies en conflicten binnen een relatie een teken van een ongelukkige relatie? Is ruzie binnen het huwelijk normaal…
Relatie: verwachtingen van het huwelijkRelatie: verwachtingen van het huwelijkKomen de verwachtingen van het huwelijk van de bruid en bruidegom overeen? Wat verwacht een vrouw van het huwelijk? Wat…
Bronnen en referenties
  • http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/relatie-en-huwelijk/32710-hoe-wordt-vreemdgaan-ontdekt.html
  • http://mens-en-samenleving.infonu.nl/sociaal/21931-aanwijzingen-dat-de-partner-vreemd-gaat.html
  • http://mens-en-samenleving.infonu.nl/sociaal/21270-emotionele-ontrouw.html
Roberta (652 artikelen)
Laatste update: 05-06-2013
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Relatie en huwelijk
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.