Seks op de eerste date goed voor de relatie?

Seks op de eerste date goed voor de relatie? Veel mannen en vrouwen willen graag weten wat voor soorten manieren er nodig zijn om meer kans te hebben op seks op een eerste date. Als iemand met je gaat daten dan zijn ze voor 99% al tot je aangetrokken, dus dat is al een punt waar je niet op hoeft te focussen. Maar wat dan wel? En is het wel goed voor je relatie?

Seks goed voor de relatie

In het algemeen is seks zeer goed voor een relatie. Of deze relatie nu net begint of juist al in volle gang is. Als je meteen na de eerste date seks met elkaar hebt kan dit niet altijd goed zijn voor de eventuele toekomstige relatie. Elkaar beter leren kennen kan ook erg goed zijn voor een stevige fundering. Mocht je toch graag het bed in willen duiken, dan zijn er manieren voor om dat beter en sneller voor elkaar te krijgen. Hieronder zie je de drie manieren om dit voor elkaar te krijgen.

Zorg ervoor dat je weet waarom je haar leuk vindt

Je moet weten waarom je een vrouw leuk vindt. Je dan denken aan een aantal eigenschappen van haar. Een aantal eigenschappen kunnen zijn:

avontuurlijk, spontaan, positief, open, vrouwelijk, humoristisch, seksueel, wild, speels, goed kunnen koken etc. etc.

Op de bovenstaande woorden kun je weer verder boorduren.

Je zou bijvoorbeeld kunnen vragen aan vrouwen of ze spontaan en avontuurlijk zijn. En vraag vervolgens naar het laatste avontuurlijke wat ze hebben meegemaakt in hun leven. Ook kan je vragen of ze goed kunnen koken en zo ja, of ze dan een keer voor je zou willen koken. Als het over seksuele onderwerpen gaat kun je haar de vraag stellen wat de meest gekke plek voor haar is geweest waar zij seks heeft gehad. Je zou aan de hand van de bovengenoemde woorden zelf ook al een hoop kunnen verzinnen.

Als je merkt dat zij heel erg haar best doet en er goed in mee gaat, dan kun je haar belonen door wat meer aandacht te geven of door middel van een aanraking. Hierdoor zal ze onbewust het kwalificeren van de bovengenoemde woorden beoordelen als goed gedrag en ben je weer een stap dichter bij je einddoel. Mocht ze niet haar best doen en minder meegaan in het onderwerp verlies je de aandacht hierop en ga je later weer door met haar te kwalificeren. Door dit soort vragen zal ze meteen weten dat je haar niet alleen om haar uiterlijk leuk vindt en zichzelf niet snel een slet vinden als ze seks met jou heeft op jullie eerste date.

Communiceer meer naar een vrouw op de eerste date

Probeer luchtig over onderwerpen, welke gerelateerd zijn aan seks, te praten met de vrouw. Raak haar aan, zodat het niet te opvallend is, maar juist heel sensueel en lief. Bouw dit gedurende de avond op. Mocht je uiteindelijk toch na een eerste date seks hebben, dan zal dat minder onverwachts aankomen voor de ander. Ze zal zich meer comfortabeler voelen als ze met jou in bed ligt. Probeer er ook voor te zorgen dat ze jouw helemaal kent en vertrouwd bij je is. Deel veel dingen samen met elkaar. Als jij haar eerst vertrouwd zal dit eerder wederzijds zijn. Probeer persoonlijke dingen van jou te delen. Hierdoor zal zij ook makkelijker dingen met jou delen. Het is eigenlijk heel simpel. Voelt ze zich veilig en vertrouwd bij jou? Zo ja, dan gaat ze met jou mee naar huis en anders niet!

Een reden om met je mee naar huis te gaan

Als laatste punt zal ze toch echt een reden moeten hebben om met jou mee naar huis te willen. In de kroeg of in een restaurant kun je jullie date toch echt geen leuk vervolg geven. Het moet er niet duidelijk bovenop liggen dat je seks wilt gaan hebben, want dan zal dat geen succes hebben. Zorg dat er een andere reden aan ten grondslag ligt en combineer deze later met jullie gezamenlijke doel. Je zou bijvoorbeeld:

  • samen thuis kunnen gaan koken
  • samen thuis nog even een drankje drinken
  • kunnen voorstellen om thuis het toetje voor haar te maken
  • samen thuis achter de wii gaan zitten
  • samen thuis een leuke film kijken
  • verzin de rest zelf maar….

Lees verder

© 2012 - 2024 Mayorfrits, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Online dating: tips voor een eerste dateOnline dating: tips voor een eerste dateHeb je iemand ontmoet via een datingsite en komt er een eerste date? Dan kun je wel tips voor een eerste date gebruiken.…
Online dating: waar praat je over tijdens een eerste date?Online dating: waar praat je over tijdens een eerste date?Heb je iemand via een datingsite leren kennen waar je wel een klik mee hebt? Dan komt er een eerste date. Waar gaan jull…
Online dating: wat gaan jullie doen tijdens de eerste date?Online dating: wat gaan jullie doen tijdens de eerste date?Heb je iemand gevonden op een datingsite waar het wel mee klikt? Dan zal een eerste date al snel volgen. Wat gaan jullie…

Het gedrag van mannen en vrouwenHet gedrag van mannen en vrouwenEr ontstaan vaak misverstanden in de omgang tussen mannen en vrouwen. Niet voor niets is er al veel over dit onderwerp g…
Een succesvolle eerste dateEen succesvolle eerste dateJe hebt talloze eerste dates gehad, maar bereikt maar weinig keren de tweede ronde. Wat zijn de dingen die je verkeerd d…
Mayorfrits (220 artikelen)
Laatste update: 12-06-2012
Rubriek: Mens en Gezondheid
Subrubriek: Relatie en huwelijk
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.